Sorry för att jag har varit så dålig på att skriva.. Jag har bara myst och lekt med min lilla prins sen i lördags. Vi var en sväng in till stan också i lördags, men det var stört mycket folk, så vi åkte hem igen nästan direkt. Vi ska göra ett nytt försök på onsdag med Bella. Jag tänkte kolla efter något att ha på mig på fredag när hon fyller 22 år och vi ska ut och käka, bowla och sen blir det utgång, vi får se om jag hänger med ut, men jag tror det. Max får vara hemma och mysa med pappa :-)
M
aximilian har börjat bli ledsen varje gång han ska vila/sova nu, på dagen också. Det är när han precis håller på att slappna av och slumra till som han börjar storgråta och så kör han in hela näven i munnen och "tuggar". Vet inte om det kanske har något med tänderna att göra,(?) dom kan ju hålla på och böka rätt länge har jag hört..

Skänker en tanke till Carro som inte verkar ha det så bra just nu.. vet själv hur det är med cancer och allt det där, fick själv besked i förra veckan att min morfar har fått tillbaka det.. :-(
Idag har jag verkligen storstädat, både den undre och övre våningen. Så nu är det fint här hemma..jag har ju varit rätt seg dom senaste veckorna, men idag kändes det toppen både i kroppen och skallen ;-) Max har varit helt underbar också, jättesnäll var han och lekte med sina leksaker i lugn och ro.
Vi har ändrat hans sovrutiner också lite, för förut så tyckte jag att det var så tråkigt(?!) att han somnade redan kl: 7 på kvällen och sen sov för natten och så vakna han supertidigt. Jag kände att jag ville vara mer med honom på kvällen och gosa i soffan och bara mysa. Så nu lägger jag honom t.ex 17:00, sen sover han till 18-18:30 och är sen vaken till 21 ungefär och sen har jag ändå 2tim för mig själv innan jag går och lägger mig + att han sover lite längre på morgonen också :-) Vi har ju börjat med välling också för en vecka sen och det fungerar verkligen superbra. För innan så verkade han inte bli mätt på ersättingen och han kunde dricka två flaskor, så på BVC sa dom att vi kunde börja redan nu, eftersom han ändå aldrig har haft problem med magen eller så..och det har han inte haft nu heller sen vi börja med välling. Han är mycket gladare också och man märker att han verkligen är mätt, för ett tag kändes det som när min mjölk tog slut och han var bara grinig och ledsen hela tiden.. Nu är det kvällen och natten jag pratar om, på dagen får han ju mat och sånt och inte välling eller ersättning.

Nej nu ska jag lägga mig på soffan och kolla lite tv och pusta ut efter många timmars städning!
Min kära mor har varit här hemma hos oss hela helgen och åkte hem till sig idag. Hon har verkligen skämt bort mig..och Max såklart ;-) Jag har inte behövt lyfta ett  finger och har fått vila hur mycket jag har velat. Vi har tittat på en massa filmer, ätit pizza och bara degat.
Den här veckan sprang verkligen iväg, hann inte ens med! Och det känns riktigt tråkigt att R ska jobba imorgon igen..men men, sånt är livet.




Jag blir så stolt över min skrutt också. Nu har han kommit på att när man ligger på mage och om leksakerna ligger för långt bort så kan man hasa sig fram med händerna och armarna, det går lite trögt, men börjar komma igång i alla fall :-)

Nu blir det att ta en dusch med ansiktsmask och grejer och sen hoppa ner i sängen och titta tv tills man somnar.
Ja nu är jag verkligen en trött mamma. Fy fan vad JOBBIG (om man nu får säga så..?) han har varit under eftermiddagen och kvällen. Jag kan knappt knappa på tangenterna för att jag är så slut i armarna. Har bara velat vara i famnen och jag fick inte sitta och hålla i honom, utan jag var tvungen att gå runt, trodde helt ärligt att jag skulle tappa honom i golvet efter ett tag. Nu ligger han i alla fall och sover, efter typ 30:e gången jag har försökt att lägga honom..och allt hoppande på min stackars mage, duschande och lekande.. Säkert bara jag som tycker att han har varit så jobbig idag, eftersom jag själv inte mår så bra i kroppen eller skallen och så känner väl han av sig det och blir ledsen och vill ingenting. Men men, det är över till nästa helg, hoppas jag!

Nej nu ska jag sova..
Idag kom Tanja förbi med sin lilla Devin och hälsade på :-) Dom bor ju numera i Eskilstuna så det har inte blivit att vi har träffats så mycket, tråkigt nog.. Men nu passade vi i alla fall på medans hon ändå var här i stan och hälsade på sin mamma. Så vi har lekt med barnen, pratat en MASSA och så var vi ute på en promenad i det fina, men kalla vädret.





Max och Devin skulle igentligen ha kommit till världens nästan precis samtidigt, det skiljde bara några dagar. Men Devin valde att titta ut en månad tidigare än beräknat, så det sket ju sig ;-)

N
u är min bebis så gryyyymt grinig och kinkig. För minsta lilla så börjar han stortjuta...Såhär var han ju sist också efter att han hade fått dom där sprutorna. Hoppas det går över snart, så att han blir sitt gamla glada jag...

Maximilian har börjat bli jätteledsen om jag råkar "lämna" honom för länge, alltså så att han inte ser mig. Jag kan liksom gå fram och tillbaka till köket om han är i vardagsrummet och då kan han bli ledsen och börja gråta så att tårarna sprutar, typ som att han tror att jag ska försvinna ifrån honom..lilla sötnos! Och så tar jag upp honom i famnen och då blir han glad och håller sen fast mig, så att jag inte ska kunna gå ifrån honom igen, hehe...

Någon som känner igen sig kanske eller har vart me dom det själv?

Imorse efter att vi hade vaknat och ätit frukost så gick vi ut på en långpromenad i det fina vädret, jätteskönt var det! Nu har vi precis kommit hem och jag ska nog sätta igång och städa lite här hemma, det är grejer och leksaker precis överallt. Max sitter här brevid mig nu och det låter "nej" hela tiden, haha :-P Måste vara från när jag skäller på katterna hela tiden och säger "NEJ!".



En pigg maximilian kl: 04:00 inatt



Sen blev han jättetrött och det var dags att gå och sova..







Ligger och softar lite efter promenaden :-P

Neej nu ska jag slita mig härifrån och börja städa!
Jag och Maximilian har varit uppe sen 03:30 nu. Igår var vi nämligen på BVC och det var dags för sprutor, igen. Hela eftermiddagen var han jätte kinkig och bara grät, så jag fick gå runt och bära på honom (inte så lätt med mina klena armar och en Max som väger 7kg!), då var han i alla fall nöjd. Sen fick han feber på kvällen, så jag gav honom alvedon och sen somna han som vanligt runt 19-tiden. Sen inatt runt 3 så vakna jag av att han rörde sig vädligt mycket, så jag gick upp och gjorde i ordning en flaska för jag tänkte att han kanske var hungrig. Men sen vakna han och bara låg och titta på mig jättelänge och jag kände att han var varm, så jag tog av blöjan och öppna upp pyjamasen och sen fick han ligga och lufta lite. Efter att han hade fått alvedon så verkade han mycket piggare, så vi låg i sängen och jag läste en bok och sen ville han gå upp... Och nu sitter vi här vid matbordet och har precis ätit "frukost". Som tur var så var jag inte ett dugg trött och är inte fortfarande för jag somnade redan vid halv 9 igårkväll, men den här dagen kommer nog att bli ganska seg, i alla fall för mig..

Nej nu verkar det som att han vill gå och lägga sig, natti natti!

Sorry för dålig uppdatering!

I
helgen har vi faktiskt inte varit hemma och sen har Shawn flyttat hem till oss nu, så det har varit fullt upp! I fredags åkte jag och Maximilian hem till min mamma och sov över, R skulle ha några grabbar här hemma, så då var det lika bra att vi gav oss iväg.. ;-) Och igår var jag och älskling i stan och åt middag och sen bio, jättemysigt var det! Max fick stanna kvar hemma hos mormor och sen åkte jag dit, för jag saknade honom så mycket, haha! Idag har vi varit och kalasat och ätit massa tårta och fika och så fick jag prova att ta lite bilder med min kusins nya systemkamera, jättebra bilder vart det! Okej Max verkade inte tycka att det var så jävla roligt, men några fina bilder fick jag i alla fall..så nu ska jag bara vänta på att hon ska skicka dom till mig och sen blir det att förstora upp, skriva ut och sen sätta upp på väggen här hemma :-) Jag vill också att vi ska ha en sån kamera...kanske köper den till R i 27-års present sen, hehe.

Nej nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva, så jag bjuder på lite bilder som jag hade i digitalkameran!











Jag är så irriterad, så jag kan inte ens somna! Våran granne kom över och knackade på här på kvällen och ville bara klaga på våra katter. Dom har tydligen kissat och bajsat på hennes blommor (som jag antar ligger under snön?) och jag jag ba: "Jaha?!" Vad fan ska jag göra liksom(?) Nej men hennes blommor dör tydligen och hon tycker att det är så jobbigt att dom är där och bajsar. Jag sa till henne att jag inte vet vad jag kan göra, för jag kan ju inte säga åt dom, för dom fattar ju ändå inte, men jag sa att hon kunde ju ta mitt nummer eller komma och plinga på så fort dom har varit där och skitit så kan jag ju komma och plocka upp bajsklutten! Då vart hon bara tyst..och sen börja hon snacka om något jävla hönsnät och skit. Jaja, vi kom i alla fall inte fram till något och hon sa innan hon gick att hon bara ville att jag skulle veta att mina katter är där och bajsar och kissar och det luktar så förskräckligt och ser så fult ut. Hur hon nu kan veta att det är MINA katter eftersom det finns 20 andra katter i området som springer runt här och härjar. Hon sa ju själv att hon jobbar hela dagar men hon antar att det är mina för att vi bor två hus ifrån........Och sen så berätta R också att en annan som har sålt sitt hus och flyttat och hennes katter också, så det kan vara så att mina katter springer dit och märker sitt revir nu för att dom andra två katterna har försvunnit.

Imorgon tar jag och Max en tripp med pulkan bort till hennes gräsmatta, så ska jag glo lite!

(fast jag kan ju erkänna att jag inte har behövt göra rent kattlådan på några veckor, hiiiiihi!)



 

Idag blir min lilla prins hela 5 månader! Och natten har varit suuuverään :-) Igårkväll ville han gå och lägga sig redan 18:00, vaknade sen vid 20:00 utan gap och skrik och sen somna han om 21:00 och sov till klockan åtta imorse, skitskönt! och idag vaknade jag frisk och kry, så det kändes ju ännu bättre då, hehe.

Idag har vi varit ute i det fina vädret och Max har fått premiäråka pulkan. Han tyckte att det var riktigt roligt och spännande, speciellt när man halvsprang med pulkan. Han har blivit liiite hostig bara, men det verkar inte vara någon fara och jag hoppas att det inte blir värre än så.






Mormor ville såklart springa fram och tillbaka med Max på våran gräsmatta :-P

P
å morgonen idag så skulle Max få sitta och äta i sin nya matstol för första gången och oj vad svårt det var att få honom att äta! Han skulle hela tiden titta ner på golvet, kolla vad katterna gjorde, vad pappa gjorde i soffan och var inte alls intresserad av att äta. Fast sen när det var dags för lunch gick det bättre och då åt han en stor potion med grönsaker och kalvkött och en halv burk med katrinplommon, han hade säkert ätit upp hela buren, men det fick räcka.. Och sen 200ml ersättning.


Såhär glad blir man när man får katrinplommon!


Djuuup konsentration..


..och sen in i munnen!

Nej nu ska jag gå och umgås med Izabella som har kommit på besök, baj baj!
Igårkväll så gick jag och la Max för att sova runt 19-tiden, allt var frid och fröjd och han somnade lungt som vanligt. Sen runt klockan åtta så vaknade han och bara skrek, helt hysteriskt och det tog mig 3 TIMMAR att få honom att somna om och jag kunde knappt trösta honom. Sjuk och jävlig som jag var/är så kändes allt så tungt och jobbigt och jag ville helst bara lägga mig ner och dö, okej nu kanske jag övedrev en smula, men just i det läget kändes det så. Jaja när jag väl hade fått honom att somna, så deckade jag med.  Runt 00-01 hoppar jag upp i sängen för lilla prinsen börjar gallskrika, igen. Och det tar även då lååång tid innan han vill somna och samma sak runt 06:00. Vad är det som händer?? Börjar han få tänder(?), börjar han blir sjuk(?) eller är det något annat? Han har aldrig vaknat på natten och skrikit, han brukar inte ens vakna alls, han är mer halvvaken när han vill ha käk, eller dom gångerna han vill det...

Nu ska vi åka och köpa en ruff knuff matstol åt lillherren, ciao!




ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DIG!

Nu har man legat hela förmiddagen i sängen och det har varit så skönt! Så nu har jag lite nya krafter och orkar röra på mig. Jag ska passa på att dammsuga och göra en sen lunch medans lillen sover. Han har legat i sängen och kryptränat hela morgonen och precis som sin kompis Oliver gjorde i början; han har huvudet/ansiktet ner i sängen och rumpan upp i luften, ser skitroligt ut :-P

Jag har fortfarande inte hittat laddaren till min kamera, så här kommer lite dåliga mobilfoton:





Igårkväll slog febern till och självklart så vaknar Maximilian när jag ligger och hostar som en jävla tok.. Då ville ju han inte somna om, utan han ville leka och vara vaken, det ville inte jag kan jag ju säga. Min kära sambo som sitter vid datorn och spelar och är frisk, tror ni han hjälper mig? Nej. Så jävla dålig stil. Efter ungefär 45min kom han in i sovrummet irriterad och sa att han kunde ta med honom upp till övervåningen.. Fast han kom tillbaka efter bara en liten stund och gav mig tillbaka honom! Så nångång mellan 22 och 23-tiden lyckades jag få honom att somna. Men sen fick jag ju sova hela natten fran till kl: 8, så jag är glad ändå :-)
S
å den här dagen lär vi spendera i sängen också, för jag känner mig riktigt pissigt dålig.. Men Max tycker att det är lika roligt att ligga i sängen och mysa och leka, som att leka uppe på övervåningen.



H
an är så rolig också.. Nu han har kommit på att skallran som han fick av morbror går att snurra nertill (det röda och svarta), så nu snurrar han på den hela tiden och så låter det en massa och så blir han jätteglad och stolt när han kan visa mig, haha.

Nej nu ska vi smyga ner till sängen och titta film och vila lite.. ha en bra dag alla!
Den har dagen har vi spenderat för det mesta i sängen eller soffan. Jag har inte kännt mig bra alls och har knappt kunnat prata idag, hostar som en tok gör jag också.. men ingen feber i alla fall! Har bara kollat film, busat med Max och gosat och kramats massor. Jag har orkat städa lite också och tvättat kläder, men mycket mer än så har vi inte gjort..

Såhär såg det ut när vi vaknade imorse :)


Nya julklappen är riktigt rolig! Speciellt om man trycker på hunden så den börjar skälla och spela musik..


Förvånad, haha!


Sen blev man lite trött efter allt lekande och då var det dags att mysa i soffan och titta film :-)

I
dag var det dags att bada Maximilian också, men jag tänkte.. att vi skulle försöka duscha honom istället (han gillar ju inte det efter skräckupplevelsen från badhuset), men det gick faktiskt bra, riktigt bra! Så R duschade också tillsammans med oss och så lekte vi med vattnet och Max verkar gilla det igen :-) Så nu tror jag att vi skippar den där baljan och duschar honom bara och sen badar badkar hemma hos min mamma så ofta vi kan. Hela veckan när jag har badat honom i baljan så har han bara skrikit och blivit jättearg, vet inte varför(?)..

Och såhär såg det ut innan läggdags för prinsen:




Natti natti från oss!
Såhär låter det när Maximilian ligger på golvet och testar sina röstresurser; "heeeeej" och "neeeej". Inte för att han förstår vad det betyder, men ändå. När han var nere i sovrummet och busade med R så tyckte jag att det lär som att han skrek "maaaama", men jag inbillade mig nog, bara för att jag så gärna vill att han ska säga mamma, haha. För ett tag sen läste jag om en bebis som rabblade upp engelska ord ifrån en låt, det var lite coolt tyckte jag!

Idag har vi inte gjort något speciellt alls. Både jag och R börjar bli/är sjuka.. Jag har haft lite feber och när jag hostar så låter jag som en gammal gubbe. Max har varit jättesnäll idag, så det har inte varit så jobbigt. Hoppas bara inte att vi smittar honom, men det tror jag inte.

Såhär såg det ut när jag kom ut från duschen tidigare idag :-)





Jag är så stolt över R, han har inte rökt en enda ciggarett sen nyår och jag hoppas verkligen att det håller i sig och att han inte börjar igen. Han har inte heller behövt tagit någon snus, än så länge..

Ska spela lite nu innan jag och R ska mysa i soffan och kolla på film <3

Jag skrev ju inte förut om att jag höll på att svimma igår när jag stod och gjorde rent ugnen.. R såg att vi inte hade någon vitlök till den lilla gratängen och jag vart superstressad, som vanligt. Så jag stod och tänkte på det skitmycket och sen helt plötsligt så fick jag jätteont i bröstet/hjärtat (för er som inte vet så har jag lite "problem" med mitt lilla hjärta, eller problem och problem, det slår ett extraslag när jag blir stressad och på sjukhuset så kallade dom det för en "mini-hjärtinfarkt" men en helt ofarlig sådan!) och R stod brevid och såg bara hur jag tog mig för bröstet och sen föll jag ihop. Eller jag föll i hans armar, för han var snabb och fånga mig innan jag föll i golvet. Han vart livrädd, jag vart rädd för jag har inte haft så på ca 1½år, men jag lugnande ner mig ganska fort i alla fall. Men resten av kvällen så hade jag känningar väldigt ofta och som en värk i hela bröstet, idag också på förmiddagen. Men efter jag och Max hade gått på promenad så gick det över, det var kanske för att jag fick komma ut i friska luften och röra på mig lite.

Jag tror att det vart lite för mycket för mig med att ha julafton här hemma, då det skulle fixas med massa mat och grejer, sen iväg och träffa släktingar som man inte träffade på julafton och sen nyårsmiddag veckan efter, eller igår då. Så nu blir det bara att vila för mig och vara ute och gå mycket så man kan rensa tankarna istället för att hålla allt inom sig och blir stressad igen. Fast lite stressad kommer jag nog att vara ändå, eftersom Shawn ska flytta hem till oss. Men jag har sagt att han får bo här max 2 mån, för sen kommer jag nog inte att palla mer. Kommer aldrig att få vara ifred liksom.. och jag vill inte att det här ska hända igen, tänk bara om jag hade hållt i Maximilian????!!! :-( Mår dåligt bara jag tänker på det..

Nu ska jag gå ner och lägga mig hos min lilla älskling som ligger och sover i våran säng, tycker att det är så mysigt! Speciellt när man blir väckt på morgonen genom att han ligger och drar i mina kinder eller näsan, haha.. natti natti.
Första dagen på det nya året och solen skiner, härligt! Jag ska nog gå ut på en promenad sen när Maximilian har vaknat :-) Kvällen igår var väldigt trevlig och Max var inte så grinig som jag trodde att han skulle vara, med tanke på allt folk, musik och prat. Fast han somnade ju såklart inte lika tidigt som han brukar göra.. Han vaknade till strax innan tolv slaget och var jätteledsen, så jag tog upp honom och så stod vi och tittade på raketerna genom fönstret medans dom andra var ute och skålade. Han var helt tagen av alla färger som poppade upp i luften och smällarna som lät, men han vart inte rädd i alla fall. Sen drog folket vidare och jag gjorde i ordning en flaska och gick ner och la mig med Max och sov. Sen vaknade vi båda två 10- timmar senare, snacka om skönt! Så utvilad som jag är idag har jag inte varit på länge och det känns som jävla skönt att inte vara bakis!

Inga bilder tog jag igår heller, för jag har slarvat bort laddaren till kameran, eller jag har lagt den på ett "bra ställe" som jag gör med allt annat och sen har jag glömt vart det där "bra stället" är.. Men Carro tog några bilder igår och Emma, så jag hoppas att jag får några sen som jag kan lägga upp.
Idag är R's första dag utan ciggaretter också, vi får väl se hur det går med det! Men jag hoppas att han håller det..

Eftersom jag inte har några bilder från igår, får ni en bild från förra fredagen när jag var ute :-)



Jonathan, min bästis Bella, Jag och min lillebror