Solen skiner, hela familjen är utvilad och jag är på ett strålande humör! Kan det bli bättre? Nää :-P
Helgen har varit nice. I fredags umgicks vi först familjen på dagen, var på öppna förskolan så Maximilian fick leka av sig lite och sen blev det shopping. Åt en supergod middag här hemma och sen blev det en liten utgång för min del efter att lillprinsen hade somnat :-) Igår var vi bara hemma och tog det lugnt hela dagen, var hur skönt som helst! Och idag kommer min mamma hit och ska umgås med oss. Vi ska laga lasagne med fetaost sallad och sen blir det väl att titta på film. Imorgon börjar en ny arbetsvecka och jag längtar faktiskt! (undrar om jag kommer säga likadant senare i veckan, hehe..)

Och  nu är min faster och hennes man framme i Thailand och imorgon kommer dom att få komma till barnhemmet och få träffa sin son för första gången, hur spännande som helst! Jag tror att det var nästa söndag som dom kommer hem och det kommer bli så kul, vi alla längtar massor :-D

Nu är ryggen helt bra, så det blir att ta en powerwalk innan frukosten. Ha en bra dag allesammans!

Dom senaste två dagarna har jag varit som en gammal kärring..! Min rygg är helt pajj, eller nu verkar den vara på bättringsvägen. Igår kunde jag inte ens lyfta Maximilian för att det gjorde så förbaskat ont och jag kunde inte heller gå i trappan här hemma, så jag har sovit på soffan! Eller inatt blev det inte så mycket sömn, Max fick ju sprutor igår och hade hög feber inatt och bara skrek. Idag har han varit dålig med maten och gnällig från och till, lilla gubben.. Idag har det varit pissväder och vi har bara pulat lite här hemma och haft Sara på besök halva dagen, mycket trevligt som vanligt ;-) Jag försökte mig på en liten promenad också, men jag hann inte långt innan ryggen börja skrika ifrån, så det var bara att traska hemåt igen..hoppas bara den blir bra tills imorgon när jag börjar på AstraZeneca igen!

Vart nästan lite ledsen i ögat här på kvällen när jag var tvungen att ta bort nagellacket, klippa och fila ner naglarna..man får ju inte ha sånt på Astra och inte heller smink, så det blev att färga ögonfransarna här i veckan också så att man inte ser helt död ut på jobbet, hehe.

Nej nu ska jag göra te och en knäckemacka innan det är läggdags, ciao!
Jag är helt facking slut i kroppen efter gårdagens jobb, det var ett riktigt jävla pissjobb jag fick sticka ut till! Aldrig mer.. Och ja, nu sitter jag här mitt i natten, ni kan ju gissa varför....... Mini Sandell här i huset tyckte att det var lekdags kl: 03:00 och han verkar inte trött än. Jag kom hem strax innan tolv igårkväll och snart ska man upp igen för att gå till BVC och sen blir det jobb ett litet tag, uuuuurk.. R ligger och sover där nere som en gris, orkar inte bråka på han heller för att han ska gå upp och ta Max så att jag kan få sova. Men men det är smällar man får ta när man är förälder ;-)
J
aha på torsdag börjar man på Astra igen, ska bli jävligt skönt. Fick gå på synundersökning igår och allt var perfekt, som det alltid har varit.

Kan ju berätta lite också om  helgen som var helt jävla galen! Jag har blåmärken lite överallt på kroppen, ont i varenda muskel och jag är 99,9% säker på att jag åkte på en hjärnskakning, eller så var det bara för många öl och shots... ;-P Jag, Izabella och Wille var på stagedive och skulle se Sonic Syndicate bl.a. Det var jävligt grymt om bara inte en massa cpn i publiken skulle hålla på och slåss istället för att titta på banden! Vi fick komma backstage och träffa två av banden (sonic och dead by april), Izabella var helt till sig, Wille var lite cool och bytte några ord och jag var full som en kastrull och försökte mest verka så nykter som möjligt, haha! Nej men det var verkligen skitkul och värt varenda blåmärke ;-)

















Idag har jag jobbat, fast inte på Astra utan på Ica kvantum i kungens kurva. Det var en massa siffror och papper, så idag har jag fått vara problem-lösare! Men det var kul, förutom att efter två timmar kändes det som att ögonen gick i kors.. Efter att jag hade jobbat klart åkte jag raka spåret hem för att få träffa min lilla älskling som jag inte hade sett sen igår förmiddags, men så låg han och vila när jag kom hem..så jag slängde mig på soffan en timma och vila jag med. Sen vart jag väckt av världens godaste pussar! Max såg så lycklig ut när jag öppnade ögonen, han krama och pussa på mig hela tiden, lilla sötnosen :-)
H
är på eftermiddagen/kvällskvisten har vi varit hemma hos Sara och Hampus och fikat..Tänkte att jag skulle ha tränat, men jag orkade verkligen inte idag..


Blev ett kort inlägg utan bilder, tråkigt..Men jag har ingen energi idag och vill bara lägga mig på soffan och ta det lugnt.  Och sen såg jag att jag hade fått kommentarer, men det gick inte att svara eller godkänna dom så får göra det en annan dag! Puss på er
Idag på morgonen var jag först på ett möte på AstraZeneca, gick väldigt bra måste jag säga..fick kolla runt, träffa min nya (förhoppningsvis) kollegor, lära mig lite om produkterna som tillverkas just på den avdelningen och ja, lite sånt. Efter att jag hade varit där köpte jag med mig lunch och traskade hem igen. Resten av dagen har vi spenderat här hemma och ute i lekparken. Maximilian har sovit ganska mycket dom två senaste dagarna och verkat lite kinkig från och till så jag vet inte om det är fler tänder på G eller om han börjar bli sjuk..(?) Sara och Karro kom förbi en sväng också och Sara har blivit förkyld så jag vet inte om Max kanske åkt på samma skit!

Jag har inga nytagna bilder på plutten, men jag har några från hans 1-års dag :-)















Jag känner mig helt fucked up i skallen..vet inte om det är den här hormonspiralen eller något..kände mig likadan förut när jag hade p-stav. Går runt och känner mig förbannad och blir arg för minsta lilla :-S Funderar starkt på att ta ut den..men då finns ju risken för fler knoddar!  Fast det var ju ganska mysigt att vara gravid, eller vad säger ni mammor? ;-)

Har äntligen fått lite bilder av min kusin som hon har tagit med sin systemkamera, dom första bilderna är han 5-6 mån på och resten är från veckan innan hans 1-års dag :-)






















Jisses vad tiden springer iväg..! Nu sitter jag här med spänning och väntar på att vårt lilla charmtroll ska vakna så vi kan sjunga och ge honom en massa paket ;-P Nu exakt vid den här tiden för ett år sen hade jag precis fått ett rum på BB och skulle få gå och lägga mig och sova efter förlossningen och allt som hör till. Maximilian låg redan i sin balja och sov och jag minns att jag inte alls kunde sova, så jag tog upp honom och la honom brevid mig. Låg och titta och lukta på honom i flera timmar..vilken känsla det var!


Några timmar på BB


1 månad och jätteglad :-)


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 månader


7 månader


8 månader


9 månader


10 månader


11 månader


1 ÅR!!!!

Idag blir det såklart kalas för hela slanten, så det ska fixas och donas här på förmiddagen innan alla gäster kommer. Jag ska förresten få en kusin! Min faster och hennes man ska äntligen få ett adoptivbarn nu!!!! I förrgår fick dom ett samtal om att nu finns det en liten kille i Thailand åt dom, så dom ska dit i slutet av månaden och hämta hem honom :-D Vi har fått bilder och papper från läkar undersökningarna. Han är såååå söt och ett halvår äldre än Max, så det kommer verkligen att bli skitkul!

Ska hoppa in i duschen innan prinsen vaknar!










Igår var vi på skansen och hade det suuuupermysigt :-) Maximilian var helt inne i aporna och jag i fotandet, R var inne i lite alt möjligt haha.. så mitt i allt hoppade en apa på Max och drog han i tröjan! Jag fick en halvbra bild på det hela, man ser typ R som är chockad, Max som stirrar på den och apan bakom R's axel :-P Lite kul.. Lillplutten deckade efter att vi hade gått runt där inne och sen tittat på fiskarna, så jag och R fick titta på resten av djuren själva.. Sen åkte vi hem och lagade en supergod middag mmmmums!

Sitter på världens segaste dator så jag orkar inte skriva mer och laddar bara upp några bilder från gårdagen...ciao!