Nu är vi hemma igen! :) Både skönt och tråkigt.. Vi har haft en sån GRYM vecka med mellan 34-36 grader på dagen och 28 grader på kvällen. Vi har badat (ja, JAG har badat ;)), solat, kört jet ski, shoppat, ätit MASSOR med god mat, druckit drinkar/Mythos och myst en massa! <3 Kan inte tacka mina fina Älskling för en bättre vecka och resa, love u!!!
Och imorgon kommer mina små pinsar till mig, har saknat dom sååå så mycket. En vecka var galet länge att vara ifrån dom, men jag och C måste ju också få rå om varandra ibland. Nu ska jag packa upp, städa lite och sen blir det tacosmys och kanske bio ikväll. Bilder kommer upp imorgon :)
 
 
 
Hejdå Sverige & Hej Kreta!
Ha en bra midommar allihopa, det ska i alla fall vi ha ;)
 
Hörs om en vecka! Puuuusss
 
Har vinkat hejdå till mina små älsklingar.. Mormor fick komma och hämta lite tidigare för jag blev så sjukt stressad (ja, jag vet att jag har problem och borde ta det lungt), ska komma några killar snart och hämta köksluckorna som ska iväg på lackering mitt i alltihopa! Men nu har jag diskat undan i alla fall. Hade velat skurat innan jag åker, man vill ju komma hem till ett rent och fint hem när man varit iväg.. 
Nu håller jag på och packar och sen måste jag hoppa in i duschen. Snart kommer C och hämtar mig ockå! Ska skynda mig nu istället! :)
 
Idag har vi tvättat kläder, varit på dagis och ätit glass m. jordgubbar, dansat runt midsommarstången, lekt och sen har jag försökt att packa.. Men det går bara inte! Dels för att grabbarna river bara runt i min resväska och jag får ingen ordning = jag blir på dåligt humör.. Och dels för att jag vet inte vad jag ska packa med mig. Blir galen! Har så överdrivet med kläder så jag vet inte vad jag ska packa, vill ha med allt haha!
Ska packa imorgon istället innan C kommer och hämtar mig, då får det bli som det blir. Och nu ska jag betala räkningarna och packa kidsen kläder i alla fall, så det är klart. 
 
 
 
Idag fick Maximilian en tidig födelsedagspresent av Mummo (mormor) & Arne, nämligen en cykel! Han fick välja allt själv och blev jätteglad :) Blev en 16 tum. Den han hade förut när vi bodde i huset är en mindre modell och den här blir bättre för hans längd OCH ålder. Så nu är det bara att komma igång och cykla igen och sen börja träna utan stödhjulen :)
 
Jag har svarat på en del av frågorna i era egna bloggar/mail, orkar inte skriva ut att frågor och svar här.. Så säg till om jag missat någon! Har nämligen fått feber :( Och jag får INTE bli sjuk nu när vi ska till Kreta!!! Nu ska jag lägga mig och vila kroppen..
 


Skinnjacka - Modström
Linne - Filippa K
Kjol - H&M
Skor - Converse


Jättefin kjol från H&M. Köpte en svart också, men den vart inte bra på bild och dom är skitsnygga på!



Vart lite färgglada underkläder också :)


Idag har jag hängt lite med Sara, shoppat (kan visa sen), ätit lunch och tagit igen lite ensamtid <3 Sen var jag iväg på en hälsokontroll, perfekt syn, perfekt hörsel, Men lite lågt blodtryck.. Hon fråga om jag brukar känna mig svimfärdig och ja, det gör jag ju ganska ofta + att jag har blödit näsblod Nästan varje dag i typ 2 veckors tid. Ska börja äta järntabletter i alla fall till att börja med och sen får vi se om det är något annat som behövs göras.

När jag var färdig där åkte jag raka spåret till dagis och möttes av mina glada älsklingar! Båda två slängde sig runt min hals och skrek "MAAAAMMMMAAAAA" <3 Dom ska få gå på dagis imorgon några timmar för jag måste fixa lite saker, men sen får dom vara lediga onsdag och torsdag med mig så vi kan gosa massor! För sen på fredag sticker jag och C till Kreta en vecka :) <3

Och svaren på frågestunden får jag sätta mig och svara på imorgon eller onsdagkväll, hinner inte idag!


Mammas kille!





Linne - Vero Moda
Halsband - Vero Moda
Byxor - Bik Bok
Skor - Nelly
Det är så många som ställer olika frågor om allt och ingenting och många av er lämnar tyvärr inte namn, mail eller bloggadress så det blir svårt att svara då! :)

Så passa på och ställ allt ni undrar över och vill veta, allt från bröst op., barnen, livet, vad jag väger osv. Ska försöka svara på allt! :)

Och sen vill jag såklart veta vilka ni är också, för statistiken har skjutit i höjden den senaste månaden och jag undrar vilka ni alla är ;)

Vart inget strosande på stan, var och fixade mig lite istället!
Igår gjorde jag lite mörka slingor (själv) i håret och hårbotten. Tycker inte att det är fint när håret bara är vitt, ser så fejk ut och mitt hår bleks alltid så mycket av solen så jag blir vithårig.... Så nu är jag lite mörkare och hoppas att det håller även när vi är på Kreta hehe :)
Meeen idag var jag i alla fall och fixade naglarna och gjorde en fransförlängning, grymt nöjd! Så nu är man lite fin inför sommaren och slipper (förhoppningsvis) sminka sig, i alla fall med mascara :)
Vad tycks? :)
Morgon promenaden är avklarad och nu sitter jag här och äter min gröt. Solen tittar fram lite då och då, men inte tillräckligt som jag vill, så det blir nog en sväng till solariet. Som den blonda och blåögda svennen/finnen man är så kan man inte behålla färgen, utan måste hela tiden underhålla kroppen med lite sol om man vill vara lite gyllenbrun! Funderar på att strosa runt på stan sen, äta glass och mysa i kungsträdgården, ja det låter som en plan! Puss då!
Linne - Bik Bok
Top - Bik Bok
Jeans - Replay
Skor - Converse
Imorse var jag iväg och fixade håret. Blir sista gången nu för det här året, så när det är dags att ta ut det till sen-sommaren/hösten så blir det en page och låta håret vila hela långa vintern :) Sjukt nöjd som vanligt, tack Patricia! <3
(Bild lånad från Patricias blogg)

Efter lite bebismys och snack så tog jag tåget heeela långa vägen från Bålsta till Södertälje för att gå på Maximilians utvecklingsamtal på dagis. Han sköter sig perfekt och allt går jättebra! Och till hösten så ska han få börja på avdelningen där alla "stora barn" går och där kommer han gå tills det är dags för 6-års. Fast det blir nog när han är runt 5 år. Sjukt vad tiden går fort! Glad i alla fall att jag han pussas och kramas lite med mina prinsar <3
Jag sitter här och äter min havregrynsgröt, så gott! :) Sen ska jag hoppa in i en dusch och sen åka mot Bålsta. Ska fixa håret. Höll på i 6 timmar igår med att ta ut mina extensions, färga utväxten & färga det nya håret så att det blev samma färg som mitt hår! Funderar faktiskt på att lägga i en liten ton med mörkare slingor som jag gjorde sist, fast lite fler. Men vi får se! Nu ska jag skynda mig lite, hörs sen! :)


Solglasögon - Åhlens
Tshirt - Vero Moda
Jacka - Jofama
Jeans - Diesel
Skor - Converse
Väska - DKNY
Idag blev det en tripp till Farsta Centrum för lite lunch & shopping. Felicia hade på sig en svart långkjol igår på festen som jag bara inte kunde släppa och ni som känner mig vet, att när jag får mina cravings, så är det bara att köpa. 2 korta bas tshirts fick också följa med och en överdel till mina röda bikinitrosor! Får se om jag ska behålla kjolen eller inte.. Den minsta storleken var xxs, men den sitter löst i midjan, så jag ska se om man kan sy in den, annars får den åka tillbaka :(
Killarna har redan fått en massa nya sommarkläder, speciellt Maximilian som bara drog iväg på längden helt plötsligt! Så han har redan fått sig en helt ny uppdaterad garderob :) <3
Vi hann med glass på stan med världens bästa Sara också och jag tipsa om den blåa långklänningen som jag köpte förut, så den åkte med henne ;)
(Ser skitful ut på bilden bara för att jag inte kunde hänga upp den bättre..)








Igår var ju på TCBC's releaseparty för deras nya kläder på Hemma hos Kaj, ett jättemysigt ställe som ligger i Hammarbysjöstad. Grabbarna (som är gamla barndomsvänner till C) har också ett band som heter HELLOW. Så det dracks öl, vissa ville äta mat, man kunde köpa kläder, mingla och sen spelade dom några låtar. Vi drog innan det började röjjas eftersom vi skulle ta barnen här på morgonen, men det var jättetrevligt och kul att träffa alla igen :) Och snart drar vi gänget till Gotland (som förra året), kommer bli nice!
Här har ni killarnas hemsida om ni vill kika på vilka dom är vad för kläder som säljs, värt en titt, jag lovar!
Idag ska vi iväg på relasefest för TCBC's nya collection (skriver mer om det imorgon) men innan så tog han med mig ut till Nynäshamn för att fira lite eftersom jag kom in på utbildningen, så det blev planka och glass i hamnen, myyys :) Och  när vi kom hem till honom så stod det en stor rosa resväska i vardagsrummet som han hade köpt till mig <3 <3 <3 Så nu kan jag packa med alla skor, kläder och smink som jag behöver när vi ska till Kreta om två veckor wiiee!
Jag kom in på Make Up Artist utbildningen jag sökte! Ska bli sååå kul!!!! Den är på Medborgarskolan (i Stockholm) och det är en grundutbildning kan man säga, jag vill ju inte bli Make Up Artist, utan mer kunna jobba på MUS, Kicks, Åhlens sminkavdelning osv. Sen kommer man ju att kunna sminka folk inför fest, bröllop, plåtningar osv också :) Så nu längtar jag till augusti!
Upplägg
materialkännedom
hudlära, hudvård, hygien
bryn- och fransfärgning
ögonbrynsplockning
make up för;
dag- och kväll
trend
bröllop
modevisning
äldre
färg- och svartvit fotografering
killar-foto, TV/studio, visning


Dom här tre skönheterna fick följa med mig hem idag & långklänningen är ju bara 2 die 4!






Nästan alla bilder var suddiga, men några stycken blev det i alla fall! Enjoy!
Haft en toppendag med familjen; tårta, sång, lek och mycket skratt <3
Bilder kommer upp imorgon!


Treat her like a Queen
And she´ll treat you lika a King
Treat her like a game and she´ll show
you how it's played.
Har sökt till en utbildning som jag hoppas att jag kommer in på..så håll tummarna med mig! :))



Idag fick vi med oss förskolans digitalkamera hem. Dom har ett projekt på Maximilians avdelning där man ska dokumentera med lite text och bilder på hur barnens dag kan se ut.
Så vi gick hem och gjorde det vi brukar göra en dag efter hämtning på dagis! Måla/rita, laga mat, leka, kolla barnprogram, bada, läsa bok och sen sovdags :) Och allt fotades såklart ;) På dagen idag så har dom fotat vad han har gjort under dagen på dagis och sen ska han få berätta själv för dom andra om vad han gör på bilderna och vad han tycker om att göra hemma.
Vincent har varit en liten surpuppa idag, men han ville vara med på någon bild i alla fall med storebror. Fast det där med att vara sur är nog bara en fixidé, för jag såg han små le mot mig bakom min rygg och sen var han världens gosigaste och gladaste innan han skulle sova ;)
Blir först att storhandla mat, blöjor, välling osv. Sen ska vi ha tacomys (Maximilian fick bestämma) och så har jag tvättstugan ikväll. Har längtat som en galning efter dom :))


Går inte att beskriva hur mycket den här killen betyder för mig & hur lycklig han gör mig! <3
Nu ska vi se om ögonfransarna blir sådär långa & fylliga!
Haha hur orkade jag hålla på och festa flera dagar i sträck när jag var yngre?! Nu blir jag såå sliten efter en utekväll, fast igår blev det onödigt många drinkar och shotar..och jag låg inte hemma hos C i sängen förns vid 6-halv 7 imorse. Jaja det var kul i alla fall och det är huvudsaken :) Skulle egentligen ha åkt till Gnesta och festat där idag, men 1 ½ timmas resväg i detta väder känns inte så lockande en dag som denna. Jag har blivit telefonterrad järnet den senaste timman av Izza och grabbarna haha <3

Nu har jag precis badat och haft choklad ansiktsmask i ansiktet och nu blir det B&J fudge och film, lördagsmys! <3




Igår var det den bästa utgången på länge, shit vad kul jag hade!
Och idag mår man som man förtjänar..


Glad tjej!