Maximilian har varit världens duktigaste och slutat med nappen, äntligen! Jag trodde att det skulle bli världens liv eftersom den jämt har varit i munnen...Men han har bara frågat efter den 2 ggr sen i lördags och då har vi sagt att han inte behöver den längre eftersom han är en stor kille och då har han bara svarat "okej" :). Vi har ju lovat att han ska få en cykel när han slutar och det har han såklart fått! Vi var iväg igår och köpte den, köpte cars hjälm, cars solglasögon och cars klistermärken som vi satte på cykeln. Så nu har han en cars-cykel! + att R köpte en sån där grej som man sätter på ena handtaget så den låter "wroom wroom" när han cyklar, hehe.

Idag ska vi ut till Järna och mysa, ska bli trevligt! Ska bli nice väder så jag hoppas på lite färg ;)



Ha en nice dag allihopa! Puss

(Och svar till S: koftan är från H&M och jeansleggings från Gina)



Nu drar vi iväg på äventyr, hörs efter helgen! Puss

Åh fy vad jag saknar min lilla prins nu..! Fast i telefonen säger han att han inte saknar mig, men det tror jag att han gör ändå ;) I söndags så åkte dom med R's familj ner till Norrköping och skulle stanna hela veckan. Dom verkar ha gjort massa kul i alla fall! :)
Jag och Vincent har mest promenerat, slappat och ätit mat o bara varit <3. Lillprinsen har också fått sova hos mig i stora sängen, fast inatt vart han sur och ville tillbaka till sin egen säng, är väl lika bra också..
Idag har vi inget spec planerat, förutom på EM, då ska vi träffa Sara. Meeen en fågel viskade i mitt öra att min kära mor skulle åka och handla, så man kanske hakar på, så man inte blir alltför uttråkad och soffpotatis här hemma, hehe..

Nej nu måste jag gå in på toaletten och hämta Vincent, han ska hela tiden envisas med att hasa/krypa in dit..finns väl en massa skoj att hitta där säkert ;)





















(Fast karusellbilderna är från i lördags, hade inga från Busfabriken som dom har varit på)

Tack alla som var närvarande vid Vincents dop
och tack så jättemycket för alla fina presenter <3

Det började redan igårmorse. Han fick gröt och yoghurt till frukost, som vanligt. Slukade allt i ett naffs och lite mjölk på det. Sen traskade jag iväg för att lämna Maximilian på dagis och Vincent fick stanna hemma med pappa. När jag kommer hem igen så ser jag att han sitter och ger honom en flaska välling, han åt ju alldeles nyss?? Ja men han var hungrig säger R och det verkade han ju vara, för han åt ju en hel full flaska.. Jag gav honom gröten  kl 7 och han sitter och matar med flaskan vid halv 9.  Aja tänkte jag, han kanske vill ha mer gröt hädanefter, det räcker väl inte med en hel djup liten tallrik....
När klockan närmar sig 11 så börjar det bli dags för lunch (om man tänker att han åt frukost kl 7) och japp då var han hungrig! Han åt lite mer än en halv burkmat, yoghurt, vatten och några majskrokar. Kl 13:00 är han hungrig igen, och smäller i sig resterande som vart kvar från lunchen + en tallrik med gröt och yoghurt. När vi hade hämtat Max från dagis och hade kommit fram till Sara så var det dags för mellis, då fick han en halv banan och så ville han ha lite välling, sen sov han så sött i 2 timmar. Sen vakna han lagom tills att vi hade ätit middag, så då fick han också lasagne och åt jättebra. Vi satt och chilla lite i soffan innan vi började traska hemåt igen och då var väl klockan 6 och han gnällde hela vägen hem! När vi kom hem så var han hungrig IGEN, shit pommesfrites... Han åt en hel burkmat. Maximilian deckade redan i vagnen när vi var påväg hem från Sara och Vincent hade svårt att komma till ro, så jag gick ut på en liten prommis och då somna han också. Men när vi kom hem igen och var precis utanför dörren så slog han upp sina blå och ville vara vakna med oss, för nu hade det kommit folk hit också och då kan man ju inte missa något! ;) Men han somna om tillslut vid 9-tiden och då drack han en hel flaska välling.

Och nu här på morgonen så fick han en stor portion med gröt och yoghurt, men det räckte tydligen inte heller
..för nu har han druckit en flaska välling också på det, så vi får väl se hur den här dagen blir.. Förstår inte hur en sån liten människa kan få i sig så mycket, inte ens Jag skulle orka allt det där. Och ni kan ju tänka er hur många blöjor jag fick byta igår, inte nice...






Såhär ser Vincent ut idag, han gnyr och gnäller & verkar missnöjd över det mesta.. Hoppas efter vilan att han blir den lilla solstrålen som han alltid brukar vara <3



Vi har precis ätit middag hos Sara och sitter & jäser lite i soffan, ska snart röra oss hemåt..
















Man får passa på & fota innan han blir lika stor som storebror och säger ifrån ;)

I lördags så tog jag & Izabella en liten utgång. Jag drack en öl och vatten resten av kvällen/natten, kände att jag inte ville förstöra träningen nu när jag har ett nytt mål :) Men det var trevligt och roligt att bara komma ut lite! Igår låg vi och slappa/vila mest hela dagen, det var förns på eftermiddagen/kvällen som jag orka pallra mig ut, så jag tog en promenad med grabbarna till donken och Max fick Happy Meal. Sen promenera vi bort till affären och handla lite o sen hem och mös i soffan.
Idag så ska vi hem till Sara efter att jag har hämtat på dagis, M skrek av lycka när jag berätta det imorse hehe ;)
Nej nu ska jag lägga mig och gosa med lillprinsen som ligger här i soffan brevid mig och sover <3 Älskar mina grabbar!

Vi har promenerat och nu har vi ätit lunch och tagit en liten paus. Jag och Vincent ska traska hem om en stund och se om pappa och Max har kommit hem från badhuset!



tjarå!














Och Maximilian den lilla tröttmössan ligger fortfarande och sover.. <3

Jag och kidsen har sovit i 2-timmar, eller dom sov ungefär 20min längre än mig.. Men i alla fall: när Vincent slog upp sina blå så satte jag honom på golvet med en leksak efter lite 'godmorgon-pussar' och jag gick tillbaka till datorn och kollade facebook ;) Och när jag sitter här så ser jag hur han hasar sig fram på rumpan (verkar vara enklare än att träna på att krypa....) till gåstolen och sen försöker dra sig upp och tillslut så lyckas han! Jag var tvungen att ropa på R så han kunde hålla emot stolen med foten så att den inte åkte iväg och så jag kunde ta kort, men shit vad häftigt! Sådär helt från ingenstans så ställer sig upp :) Märkte redan igår när han åla sig fram till vardagsrumsbordet hela tiden och försökte dra sig upp fast från mage och det gick ju inte så bra, hehe..

Tittade tillbaka i bloggen också och Maximilian var ca 1 vecka äldre än vad Vincent är nu när han gjorde så första gången!













Lillgubben! <3

Om vädret tillåter idag så blir det..

* Mata ankorna
* Leka i lekparken
* Långprommis (fast det blir det ändå)
* Grilla och äta gott!

Just nu håller jag på och tvättar, har en massa ren tvätt som skulle behöva vikas in också..urk så tråkigt. Och senare i  eftermiddag så kommer Johan och Kim hit så ska vi grilla, om det inte ösregnar då får vi steka istället och så ska grabbarna kolla på en hockeymatch. Den andra dom också vill se får dom titta hemma hos Kim, jag och Maximilian har ingen lust att kolla på hockey ikväll igen ;)

Ha en nice helg allihopa!

Både igår och idag har vi spenderat dagen med Frida, Noel och Sara med Edvin, myycket trevligt! :) Vi har latat oss i solen och njutit av att vara mammalediga, jisses så skönt det är ;)
Efter att R hade hämtat Maximilian på dagis så har vi suttit på balkongen och tittat på när Max har hoppat studsmatta och lekt på uteplatsen. Är så trött idag så jag skulle kunna gå och lägga mig nu.. Har knappt sovit en blund inatt pga att M har haft mardrömmar och Vincent har snarkat som en galning.. Och idag blir ju lillprinsen Vincent (Picki, som Max kallar honom) 7 månader, stora killen! Hehe.










Igår hade vi lite kalas för R och min lillebror här hemma. Dom fick presenter och så åt vi R's goda kycklingrätt och till efterätt blev det jordgubbstårta som jag och Maximilian hade gjort :) Jag tyckte inte att jag smällde i mig så mycket men när jag var ute och sprang så trodde jag att jag skulle spy var 5:e meter... Så lite senare när jag ska ut till min nya bästa vän (Kusens Backe) så springer jag INNAN middagen.. För idag är det fredag = ätar-dag, woho! Och efter den brakmiddagen så kommer jag garanterat inte orka springa ;)

Idag har vi hunnit vara på badhuset jag, R och Max, medans Vincent fick stanna hemma med mormor. Jag passade också på att simma några längder, medans grabbarna var på äventyrsbadet och röjjde. Sen mös vi i den varma terapibassängen och så kunde jag stretcha i lung o ro.

Nu tar Vincent sin 3-timmars powernap och grabbarna + mormor  har deckat där nere så jag ska ta en sväng  med dammsugaren och passa på och skura golvet!

Ps. Jag och vågen har blivit kompisar igen <3


Idag fyller en av mina favoritgrabbar år. Grattis hjärtat på 29-års dagen, älskar dig!


Så lik sin "Moffa" morfar







(Han är en tiger för er som inte ser det) ;)



Och nu börjar man ÄNTLIGEN se två små hål i tandköttet på Vincent, hoppas dom tittar fram snart så han återgår till sitt vanliga glada och snälla jag :)

Maximilian vet precis vad pappa vill ha!
Vi skulle gå förbi affären innan vi gick hem från dagis idag och när vi kommer in så har dom massa blommor och buktetter precis när man kommer in. Max plocka ner en bukett direkt i sin kundvagn, sen gick han och hämta ett litet grattiskort med en häst på och sen tralla han vidare bort mot godiset och plocka ner en stor chokladkaka. Jag försökte förklara att det var imorgon som pappa fyller år, men nej han gör det idag säger han bestämt och vägrar ge med sig..! (undra vem han har ärvt det utav.....HEHE) Jag köpte till några trisslotter också. Så vi slog in allt och knallade hem igen och OM pappa vart glad, Max fick tusen pussar och kramar..Han vann 25kr på en lott också, det var ju något i alla fall ;)




Måste bara lägga in den här bilden på min otroligt vackra kusin Sara!

Idag har vi varit på 6-månaders kontroll. Lite sent..men bättre sent än aldrig! Han blir ju 7 månader nästa tisdag, men det är väl inte så noga :) Han kunde allt han "skulle kunna" + lite till. Han hade gått upp 700g och vuxit 3,5cm sen sist. Och sen gjorde läkaren en preliminär uträkning om hur lång han kanske kommer bli. Så jag och R fick mäta oss och sen la han in det i något system som räknade ut att Vincent skulle ligga på "Minus 1" i kurvorna och det gjorde han på längd och vikt och sen räkna den ut att han kommer att bli ungefär mellan 1.74-1.76cm när han bli stor, samma sak var det med Maximilian när han var 6mån och dom räkna även när han hade fyllt 1år och han skulle också bli mellan 1.74 och 1.76 :) Sen är det ju inget som är helt 100% säkert, men det är ju kul att se och jag hoppas hoppas HOPPAS att dom blir minst 1.76, helst lite längre..och inte lika små som mig hehe! Hans eksem har också blivit mycket bättre så det är ju bra o det har jag ju märkt själv också..

Sen har vi bara plockat här hemma och R har gjort smörgåstårta. Ska bjuda över pappa och hans fru på lite tidig födelsedagsfika :) R fyller ju år på torsdag, men dom var upptagna resten av veckan så dom får komma idag istället, nam nam!


Grattis världens bästa lillebror på födelsedagen, älskar dig!