Imorse drog jag och Sara och träna, så skönt! Vi började med att springa 20 min på bandet och sen blev det ben, mage, ben, rygg, armar, armar och återigen armar ;-) Efter att vi hade tränat klart gick vi hem till mig och åt lite rester från igår till lunch, fast istället för kött så gjorde jag i ordning lax till oss. Sen fick Sara en idé om att vi skulle klippa Maximilian, hans hår var så tovigt där bak, eller snarare svinto.. Så det var lika bra att få bort allt! Fast det tog emot liten är hans söta små lockar försvann :-( Fast jag sparade såklart en lock som vi ska sätta in i hans bok. Men nu har han i alla fall en cool mohikanfrisyr, fast han vart för kort på sidorna för R körde på 0 mm med trimmern! Men det växer ju så fort, så snart ser det bättre ut :-)



Syns inte så bra med blixten eftersom hans hår är så ljust och så är det blött.. hann inte ta någon bättre bild för kameran dog! Men ni ser nog lite i alla fall ;-P

Vi började med att sova bort hela förmiddagen, sen har vi varit ute på en liten promenad i regnet, handlade lite lördagsgodis och sen har vi bara myst! Izabella och Malin var här också, så jag gjorde i ordning potatisgratäng, kött, sallad och beasås som vi mumsade i oss till middag. Sen drog tjejerna och jobba så då satte jag på bastun. Maximilian tycker att det är jätteskönt att basta, han klättrar upp till mig i värmen emellanåt och sen sitter han nere på golvet i sin balja och plaskar o leker :-) Nu ligger plutten och sover, och jag sitter här, fortfarande blöt i håret.. Ska fixa naglarna snart och sen blir det soffan resten av kvällen.

Så var det dags att uppdatera igen..man hinner verkligen inte mitt i veckorna, eller hinner och hinner, man orkar inte rättare sagt! Det är full rulle non stop..
Maximilian har lärt sig lite nya saker förra veckan; bla. "Give me 5", hur man bryter sig ut ur resesängen och att om man slår innebandyklubban på platt-tvn så kommer mamma och pappa DIREKT istället för snart.. Sen har han börjat med lite nya saker också; att så fort det börjar vankas för läggdags så springer han in i köket och försöker gömma sig i ett av skåpen och sen det som känns mest lustigt..när jag skäller på honom så tar han händerna för öronen, går därifrån och säger "blaa blää blaa"..! Fan vad tiden går fort!!! Och hur mycket han förstår :-|

Men något som är gulligt som han gör, fast det har han ju kunnat ett tag..men det är i alla fall att han hela tiden ska kittla en på halsen (ibland känns det som att han försöker strypa mig, vilket jag också trodde första gången han skulle killa ;-p) och sen att när man sitter i soffan eller på golvet så kommer han och ska massera ens axlar, lilla bubben börjar bli så stor hehe. Och sen så fort om han spiller eller något så ska han hämta papper och torka upp <3

Snacka om skillnad! För bara ett år sen så kunde han knappt lyfta upp huvudet när han låg på mage och nu kan han massor! Springer runt här och är söt hela dagarna :-P



 

Helgen har varit hur skön som helst! I fredags var jag ledig så då åkte vi hem till Andreas, Erica och lilla Lucas och hälsade på. Vart bjudna på suuupergott fika och sen fick jag sitta och snusa på Lucas, hur mysigt som helst! (längtar till nr 2 ;-) hihi). Maximilian var väldigt intresserad av plutten och skulle fram hela tiden och "klappa fint", bara det att han vart ju så hetsig och började banka på honom istället....Sen fick vi den brillianta idén att vi skulle ta ett sött kort på barnen tillsammans när Max hade honom i famnen, sure att det gick..han börja putta och sparka bort honom bara ;-P men vi fick i alla fall 2 söta bilder när han pussar honom. Sen åkte vi hem och jag lagade god middag och sen decka jag stenhårt på soffan.

Igår så var Martin, Willy och Martin's nya tjej Jossan här på middag. Kidsen lekte fint och Max ville såklart göra allt Willy skulle göra (Willy blir 3år i januari, för er som inte vet!). Men dom båda var så snälla så hela kvällen, medans vi kollade fotboll och spelade tv-spel, som jag förövrigt ägde på! ;-)

I
dag fick jag och R sovmorgon, prinsen vaknade runt halv 10-tiden eftersom det vart ganska sent igår, så det var skitskönt! Sen har pappa och hans fru varit här och fikat och Max har sprungit runt efter katterna hela dagen och gjort allt som han inte får göra, precis som vanligt då hehe.. Och nu sitter jag här och segar bara. Ska nog ta en dusch snart och sen blir det att knoppa, jobbar förmiddag den här veckan så det blir att gå upp tidigt imorgon!

Blev tyvärr inga bilder nu, jättetråkigt, men ni överlever nog ;-)

Den här veckan jobbar jag kväll, så då är man uppe såhär sent.. Maximilian är också vaken, han vaknade för en liten stund sen och var ledsen..har vart så i några kvällar/nätter nu. Vet inte om det är fler tänder på gång, eller någon utvecklingsfas. Vi har inte haft så mycket att göra på jobbet, så jag och Lisa har mest glidit runt och haft allmänt tråkigt!! Idag satt jag mig en stund i massagestolen och jääävlar vilka knutar jag har i ryggen, skulle behöva få riktig massage istället..

R och Max har idag varit ute på promenad, lekt massor här hemma och sen har dom gjort havrebollar som jag just nu sitter och trycker i mig ;-) Vi får se om det blir några kvar, annars ska jag ställa mig och göra nya och ta med till jobbet imorgon.

Nä ska ta med mig lillskrutten och gå och lägga mig nu, en dag kvar sen är det långt helg, yes!

 






http://jaycut.se/video/757204/preview

Om ni klickar på länken så kan ni titta på en liten film när jag och Maximilian busar :-) (lyssna inte på mig, jag låter hemsk!)