Idag kom Sara hem till oss på morgonen och sen mötte vi upp R utanför hans jobb och gick bort till Gröndal. Så nu har vi fixat ett gymkort till mig och sen är det bara att köra! Vi ska dit på lördag så ska jag träna och Max får bada med pappa i bassängen som finns där :-) Sen begav vi oss ner till stan, träffade på Karro och sötnosen Oliver. Passade på att köpa ett par nya badbyxor till lillen också och sen vart det lite kläder i strl 80. Måste ju passa på att köpa själv innan alla blir köpgalna och handlar en massa till honom :-P Brukar bli så när han ska ha en större storlek, hehe..




Vi gick förbi och tittade till Chanel också. Hon sitter kvar där och jag hoppas att hon kommer ner snart!! Annars ringer jag fan brandkåren.. Det är jävligt högt och jag förstår om hon inte vet hur hon ska ta sig ner. Sen har vi bara vart här hemma. Jag fick ta en svängom med dammsugaren eftersom vi hade varit i skogen med vagnen och det  blev väldigt skitigt på golvet och Maximilian ska såklart hasa sig runt i det där och slicka på golvet..usch.

Nu ska jag gå och lägga min lilla rumpnisse!


Puss från oss :-)
Idag har det varit seeeegt.. Vi var ute på en liten promenad och tittade efter Chanel och hon sitter såklart uppe i ett träd. Får väl se när hon behagar att komma ner. Sen har vi inte gjort så mycket mer, lekt här hemma, Max har dragit i alla sladdar han inte får dra i och jag har terroriserat honom med kameran ;-P
I
morgon slutar R tidigt så då ska jag och Maximilian möta upp honom vid hans jobb och sen tar vi en promenad ner till banken och fixar det vi skulle ha gjort i fredags. Ska se om jag hittar någon ny rolig leksak att köpa till prinsen också.


På en av dom här bilderna kan man se pluttens två tänder som är påväg upp i underkäken :-)



Maximilian var skitförbannad imorse när jag skulle ge honom gröt och det enda sättet att få i honom gröt var att låta honom äta själv:









Sen vart det att bada för prinsen och det är ju alltid lika roligt! Fast jag ångra mig efteråt att vi inte hoppade in i duschen tillsammans istället, för jag vart lika blöt som Max var :-P



Just nu ligger han och vilar där nere, så jag ska passa på och städa bort en massa leksaker och dammsuga. Sen när han har vaknat blir det att gå ut och leta efter Chanel..hon har väl satt sig i något träd IGEN!

Ha en bra dag allihopa!


Idag när vi alla tre låg här hemma och vilade så plingade det på dörren och då var det min snälla pappa och hans fru som stod där :-D Han hade köpt med sig grejer så att han skulle fixa hjulet, så nu har jag precis kommit in från min och Max promenad och det var såååå skönt att vara ute och gå..även om det bara var två dagar sen vi gjorde det sist :-P Svängde förbi affären också och handla lite godis + mat tills ikväll. Tänkte att jag och R skulle ha lite myskväll och äta klyftpotatis, kött, beasås och massa fetaost sallad och sen lite godis och film till kvällen.

Den senaste 1½ veckan har Maximilian börjat göra nya saker och nu kan han "knäppa" med tungan så att det låter, vinka hejdå när man själv vinkar och säger "hej" eller "hejdå", han ställer sig upp emot möbler (även om han inte kan stå kvar så länge utan tappar balansen) och sen har han börjat somna lite överallt.. Förut var han alltid tvungen att ligga ner antingen i sängen eller soffan när han skulle vila/sova, men den här veckan har han somnat på golvet samtidigt som han leker med leksaker, han har somnat sittandes i soffan och när han hängt ut från vagnen :-P Han rör ju sig så mycket runt på golvet nu och de händersaker hela tiden så det är väl det som gör att han blir trött så fort, hehe..

Nej nu river han i lådorna i köket, måste barnsäkra dom den här veckan!!...





Fråga mig inte hur jag lyckas..men jag verkar lyckas med det mesta! Var på stan/banken, sen skulle jag bara svänga in på H&M och märker att det inte går att svänga med vagnen och vad får jag se, jo att hela däcket är utan luft..... SLÄPAR vagnhelvetet hem, pumpar däcket, men luften åker ur.. Som tur är har vi en reserv-vagn som jag kan ha tills hjulet är fixat! Måste bara be R hämta upp den från källaren. Idag har han varit med grabbarna hela dagen och kvällen och lär väl bli hela natten också.. Så imorgon kommer han väl inte att vara så sugen att hämta upp den, kanske på kvällen om jag har tur ;-P

Lite bilder på Maximilian och hans roliga miner:

























Ibland får man bjuda på sig själv helt enkelt ;-)
Här kommer det lite fula bilder på min mage..men snart kommer den att prydas med lite magrutor och förhoppningsvis bli lite finare, hoho.





Tog bort navelpiercingen, eller jag har brukar inte alltid ha den i..

Bilderna hade kommit upp på hemsida, men jag kunde inte spara dom! Så nu har jag tagit med mobiltelefonen på fotona, så det är inte världens bästa kvalité så att ni vet :-)


Ett halvt leende fick vi i alla fall med :-P


Och bästa kompisarna :-D hihi

Det är sol ute och jag sitter och väntar på att Max ska vakna (han har sovit i 2½ tim!), jag vill ut ut ut! Vi ska ner till banken och sen ska vi ta en lång och skön promenad, mys! Jag ska göra en jordgubb/banan smoothie innan vi ska ut och traska, ska passa på nu innan prinsen vaknar :-)


Max igårkväll, klockan var nästan 22:00 och han var inte ett dugg trött ;-P

Och såhär ser jag ut idag;

Idag hade jag igentligen tänkt att gå ner till stan och gåpå banken och sen gått på en långpromenad i det här fina vädret. Men istället så följde jag och Max med Carro, Henke och Oliver och fotograferade små killarna :-) Maximilian var grinig och ledsen medans vi satt och vänta och jag var nästan bombsäker på att han skulle grina på korten, men han var faktiskt ganska glad och ett litet leende vart det i alla fall. Sen tog vi kort på killarna tillsammans och dom vart så söta så!
Hoppas att tjejen hinner lägga upp bilderna på hemsidan imorgon så ska ni få se hur fina dom blev.

När vi kom hem fick jag se i lilla prinsens mun varför han har varit så kinkig idag, nu är tand nr 2 också påväg fram och då var det ju inte så konstigt att han har varit så kinkig idag :-)

Sara och Max ligger här på soffan nu och jag ska börja med middagen, vart lite sent idag men det blir; lax stekt i lätt cremé fraiche (paprika & chili), potatis, och sallad med hemmagjord guacemole. MUMS!



Igår var vi på BVC igen och som jag misstänkte så hade inte Maximilian gått upp något alls...jävla magsjuka! Han som redan låg under kurvan också med vikten. Men hon sa att det inte är något jag ska tänka på eller så, han mår ju bra, äte bra och utvecklas bra, sen är han ju inte överdrivet smal heller. Svårt ändå att INTE tänka på det.. På längden hade han vuxit i alla fall och nu är han hela 70 cm, woho!
Hon tyckte också att han var tidig med att ställa sig upp och att vi skulle skaffa en sån där hjälm åt honom..... Vi ska få låna Olivers gamla, så det var ju snällt :-)

F
ick också veta hur mycket jag fick tillbaka på skatten och det blev nästan 15 000, R fick tillbaka en tusen lapp mer. Men dom åker direkt in på vårat Thailands-konto. Så nu har man biljetterna betalade och se är det bara biljett till Max + hotell och fickpengar, men det är ju långt kvar tills vi åker, så det hinner man ju spara ihop :-)



Nu håller Max på att riva ner tv-spelet så jag ska ta bort honom därifrån, ciao!




Var så trött på mitt mörkbruna tråkiga hår och jag har ju alltid älskat rött hår, så jag tog en mörkröd färg. Man ser att min blonda utväxt vart jätteröd och sen är resten av håret en blandning. Det ser mer ut som slingor och så syns det bättre i direkt solljus :-)  Jag är grymt nöjd och R tyckte väl sådär..mohaha!

Vad tycker ni?

Den här helgen har varit mycket trevlig och jag både skämt och blivit bortskämd den här helgen :-)

I
fredags åkte jag och Sara in till stan och shoppade lite. Vart jeans, leggings, kjolar, linnen, t-shirts och smink till mig. Den här gången när jag handla kläder så tyckte jag faktiskt att det var roligt! Dels för att jag slapp tänka på blöjbyten osv, men också för att jag har min gamla storlek igen! Förutom i byxor då, där har jag en storlek större men det är ju inte så konstigt med tanke på hur mycket mina höfter breddade ut sig.. :-P Vi hade riktigt trevligt, åt god mat och strosade runt i butikerna. När jag kom hem var jag helt slut och svärmor hade kommit hem till oss, så jag pussade på Max och sen satt vi och pratade tills klockan vart halv 12 och jag orkade knappt hålla ögonen öppna.









På lördagen tog vi en promenad bort till moraberg, för jag behövde ett par nya hörlurar till mp3'n och det är lika bra att R är med när jag ska handla sånt, för jag är sämst på allt som har med elektronik att göra.. Och vad gör inte min underbara sambo då, jo han köper en ny mp3 åt mig!!! Och den var så grymt söt, jag vart verkligen superglad :-D Han tyckte att den jag hade var så ful och att en rosa passar mig mycket bättre, sant sant..hihi.



Sen gick vi tillbaka hem och det var dags för mig att göra mig i ordning. För jag skulle iväg på bio och sen äta middag. Vi såg "Män som hatar kvinnor" och den gillade jag verkligen! Längtar tills nästa kommer på bio.. Efter bion gick vi ut och åt och drack lite. Det är ju inte ofta man dricker och jag vart ju lite fnittrig, men det är bara roligt ;-) Jag åkte hem i skaplig tid för Maximilian hade varit lite gnällig här hemma (tanden), men när jag kom hem så låg han och sov så sött, som tur var.

Igår var vi mest hemma, jag och Carro (Max farmor) tog en promenad och handlade till tacosen som vi skulle äta på kvällen. Sen lekte vi med Maximilian, satt och prata..vi kan verkligen prata flera timmar i sträck, så skönt att man kan göra det med henne och precis om allt.











Idag var vi och vinkade av henne vid tåget och sen har jag varit och hämtat mina nya skor. Jag är grymt nöjd kan jag ju säga! Och jäääävlar vad höga dom svarta med remmarna var, men det är nice ;-)







NU VILL JAG HA VÅR!
Usch jag saknar Max nu såååååå att jag dööör.. okej dör gör jag kanske inte, men jag saknar honom som fan! Jag och Sara ska ju in till stan och shoppa imorgon och jag frågade min mamma om inte hon kunde passa Maximilian då, för annars vet jag hur det blir: "Oj nu måste vi leta upp en toa och byta blöja", "Oj nu vart han hungrig, nu måste vi leta efter ett ställe som vi kan ge honom mat på", "Nu vart han grinig och vill inte sitta i vagnen" osv..  Hon  ville så gärna att han skulle sova över också, för hon har inte träffat honom på ganska länge, eller ja om man jämför med R's mamma så var det kanske inte så längesen, men två veckor i alla fall! Jag var lite velig först, inte för att Max inte vill det..utan mest för att jag kommer att sakna ihjäl honom när jag ska sova..som nu då ;-) Men han ligger och sover nu och imorgon kommer han ändå ha så kul så han kommer säkert inte ens märka att jag är borta, buuuhu! Jaja det ska bli kul att ha en heldag med Sara och inte behöva tänka på bajsblöjor och annat ;-)

O
ch den här helgen kommer att spenderas med svärmor, RIKTIGT KUL! Hon träffar ju så sällan Max och jag vill ju att dom ska ha en någorlunda liknande relation som min mamma har till honom och att han ska få träffa henne mer än vad han har gjort dom här första månaderna. Så vi betala hennes tågbiljett hit och hem och så ska vi bara skämma bort henne heeeela helgen :-) Fast på lördag smiter jag iväg några timmar och äter middag+bio :-P Så det blir nog inte så mycket bloggande i helgen.

Ska passa på att klippa och måla naglarna nu, dom ser förjävliga ut. Sen blir det att sova och drömma om min lilla prins.. Ha en trevlig helg allihopa! (vart förresten sugen på att visa bilder på min mage såhär några månader efter förlossningen, det var Karro som inspirerade mig..men jag vågar nog inte för den är så ful HAHA)
Åh vilket underbart väder det var idag! Maximilian vaknade kl 7, men det gjorde absolut inget för jag var pigg ändå. Så vi klev upp, han åt lite frukost och sen klädde jag på oss och så gick vi ut på en långpromenad. Jag gick i rask takt och när det bara var en liten bit kvar tills vi skulle vara hemma så kände jag hur kroppen började gå lååångsammare och när vi kom in så var jag helt svettig! och så märkte jag att jag hade bränt mig lite i på kinderna HAHA. en har vi bara myst och lekt här hemma. Sara kom förbi några timmar också och gav mig massage, så skönt. Max har en sån energi nu så han har inte ens haft tid och vila idag, eller jo 15min på hela dagen. Men han har verkligen hållt igång och som tur är så har han bara varit glad och lekt med sina leksaker och hasat sig efter katterna :-)
S
en kom Shawn hem och förpestade luften (som vanligt) och han och R började tjaffsa, så jag känner mig lite smått irriterad nu.. Jag är glad att R äntligen sa ifrån, för han kan vara så jävla otrevlig fast R alltid är trevlig mot honom. Men det är bara att bita ihop, han flyttar snart ändå!



Nej nu ska jag plocka lite i köket innan det är dags för dagens tv-program, puss!
Äh vad besviken jag blev nu.. beställde ju ett par nya skor i förra veckan och nu fick jag ett mail om att dom hade något fel i sitt system och dom skorna finns tydligen inte kvar!!! Irriterande. Dom som var så fina..

Men sko-freak som man är så beställde jag ett par nya, eller inte ett par..utan tre par :-P Får väl hoppas att i alla ett par av dom kommer att bli mina! Även om dom inte alls var lika fina som dom jag beställde förra veckan..





Alla tre är från www.nelly.com
Såhär rolig ser Max ut när han får syn på något  intressant!





Tror ni vi får ett gott skratt varje dag eller? ;-P
Idag har Max ställt sig upp mot våran tv-bänk och inte bara en gång utan tre gånger, alldeles själv. Jag hade laptopen där för jag hade kopplat så att vi kunde lyssna på musik i högtalarna och det var ju inte så otippat att han skulle ställa sig upp där det första han gör, riktigt litet datorfreak är vad han är! ;-)

Ja vad han vi gjort annars idag då.. städat, typ. Ingen feber har jag haft och det är ju skönt! Sen bestämde jag och Sara att vi skulle åka in till stan på fredag och shoppa. Och på lördag ska jag och tjejkusinerna, dom äldre då, ut och äta gooood mat och gå på bio. Ska bli kul och komma ut och göra något, var ju ett litet tag sen :-) Men nästa månad skulle jag nog vilja gå ut och dansa, vad jag känner nu i alla fal, hinner säkert ångra mig..som vanligt.

Nej nu ska jag sluta sitta här och sätta på en tvättmaskin! Ha en solig eftermiddag.
Skönt, nu är Max helt frisk. Han var iofs frisk redan igår, men jag vågade inte hurra än. Själv hade man feber igår med, som högst hade jag 38,5, men var rätt pigg ändå och orkade vara uppe. Gick i alla fall till läkaren och så fick jag ett sjukintyg så R kunde stanna hemma med mig i några dagar..för man vet ju aldrig om det skulle bli värre, som i söndags när jag inte orkade röra mig alls.

Jag har varit ute på en liten promenad här på morgonen med lillen, kände att jag behövde lite frisk luft efter att ha suttit inne sen i torsdags (ja förutom när jag var till läkaren igår då, men det tar 30sek för mig att gå dit så det räknas inte..). Skönt var det och jag tror att jag behövde det också.



(han höll precis på att stänga ögonen, haha)

M
aximilian fick ju feber förra måndagen och var ganska lös i magen och nu har resultatet börjat synas! Hans tandkött börjar spricka upp nu och det är en tand påväg, fast man ser inte själva tanden än. Han är sååå grinig nu och ska verkligen bita och tugga på ALLT och när han ska sova, eller han håller på och somnar in så blir han skitarg och börjar skrika hysteriskt, stackarn.. Men det blir nog bra snart :-P
Lillen är på bättringsvägen, som tur är! Han höll sig från att spy från igår eftermiddags till idag eftermiddags. Sen kom det en fontän, men jag ringde och hörde angående det och dom sa att eftersom han är pigg, glad, leker, börjar bli bättre i magen och inte hade spytt på 24tim så skulle vi avvakta och att det förmodligen inte var någon fara. Nu ligger han och sover och jag springer upp och ner för att ge honom vätska. Inatt var det som dom senaste nätterna = ingen sömn för mig och imorse när jag vakna så kom jag nästan inte upp ur sängen, kroppen värkte och jag fick springa in och ut på toaletten för att spy..så det var bara för R att ta över så jag kunde gå och lägga mig. Har haft feber fram och tillbaka hela dagen men inte spytt något sen imorse, vet inte om jag gjorde det bara för att jag var så trött(?).. Jag hoppas verkligen att jag får sova inatt, jag pallar snart inte vara vaken mer :-(
M
ax har suttit i soffan och sagt "mamma" massor idag :-D och varje gång han har sagt det så har jag kommit fram och sagt "jaa här är mamma", men han tittar bara på mig som om jag vore dum i huvudet och sen fortsätter han med  "mamma mama mamm mamma", han förstår ju inte vad det betyder..än. Men R har varit riktigt avis kan jag ju säga.. ;-)

J
ag kollade ju såklart på melodifestivalen igår och jag måste ju bara säga att fyyyy faaan vad lik våran inneboende Shawn är sångaren i H.E.A.T!! Om Shawn skulle spara ut sitt hår till lååångt (som han faktiskt haft en gång i tiden), så skulle dom kunna vara tvillingar, jag skojar inte! Nu har jag ingen bild på den här datorn, men ni ska få se sen..grymt likt.

Min lilla prins bara sover och sover.. han vaknar, är vaken en liten stund och äter lite och får vätskersättning och sen vill han sova igen. Några leenden och lite bus har man fått sett, men det är inte mycket. Han är så hängig idag, fast det kan man ju förstå..man vet ju själv hur man blir när man är sjuk. Men jag håller koll på honom ifall vi måste åka in till sjukhuset. Jag sov runt 1 tim, hade behövt sova längre..men vad gör man. Blir så arg på R ibland, han ger upp så jävla lätt och allt ska anpassas efter honom! Men nu känner jag att Jag vill ta hand om Max eftersom han är sjuk, jag vill ha honom i famnen och pussa på honom.  Jag vill se till att han får i sig välling och vätska, för jag vet att R gärna fuskar..

Jag beställde en klänning/långtröja precis också, tyckte att den var så söt och att jag förtjänade den ;-) Hehe.. Men jag orkade inte spara någon bild på den, så ni kanske får se den senare!

Nu ska jag gå ner och se till min lilla skrutt.
Jag har varit vaken sen 2 inatt och ska nog gå och lägga mig snart, om jag kan. Maximilian har varit jätteledsen och hungrig, men jag har inte vågat mata honom med annat än vätskersättningen och välling i spruta..han vill ju ha sin nappflaska och inte behöva vänta emellanåt :-( Men jag vågade inte ge honom välling ur pipmuggen, ifall han skulle spy och jag skulle få börja om från början..med bara vätskersättning.  Runt 5-tiden var han så ledsen så jag gav honom tre sprutor på raden (alltså det är sprutor som man ger genom munnen, inga nålar eller något sånt, så att ni inte tror något annat..), men då vart han i alla fall lite mätt och kunde somna om. Jag har bara legat vaken och gett honom lite vätska emellanåt. Sen vakna han kl 7 så då gick jag upp med honom och sen gav jag honom 2dl välling i pipmuggen och det gick BRA :-D Han har inte spytt något och nu har han inte spytt sen igår eftermiddag. Nu ligger han och sover, vart helt slut efter att han hade fått välling. Så nu får vi se hur den här dagen tar sig..jag ska nog gå och lägga mig jag med nu, så att jag orkar vara uppe sen..
Klockan 7 vaknade Max och ville inte ligga kvar i sängen längre..ni kan ju gissa om jag var trött, urk.. Fast nu känner jag mig pigg och jag tänker inte gå och lägga mig, för då vet jag att huvudvärken kommer. Ja hur mår Maximilian då(?), han är hungrig så in i helvete! Men han får bara dricka (eller jag matar med sked) den där vätskersättningen och om han inte har spytt fram till klockan tolv så kan han få lite välling..känner mig så maktlös och jag tycker så synd om min lilla älskling för att han är så hungrig. Men han har inte pytt eller bajsat något, kan ju bero på att han inte har något i magen heller hmm.. Han är lite blandad, ibland glad och ibland ledsen, såklart. Jag känner mig själv lite risig i kistan, men inget farligt.. Min snälla farmor och farfar skulle åka och handla åt mig; majsvälling, morots puré, blåbärs puré och blåbärs soppa till mig.

Mitt i allt det här tråkiga så har Max faktiskt gjort något roligt också! :-D
H
an har tagit sina första riktiga krypsteg, hihi. Först stod han på alla fyra och gunga lite och ställde sig på bara händerna fötterna (som han brukar göra i sängen, han står som ett V) sen helt plötsligt så KRÖP han fram, visserligen bara 3 steg, men jag vart helt chockad! Och så vart jag såklart glad och börja studsa och pussa honom sådär hysteriskt som mammor kan göra när dom blir glada...... ;-P Sen testa jag att lägga ner honom igen och då kröp han 2 steg och sen vart han ledsen, hehe. Så lite glad har man varit här på morgonen i alla fall.




(bilderna vart SKITdåliga och så är han lite ledsen..men ni ser ju i alla fall :-P)


Nej nu har han somnat här på soffan, så jag ska passa på att slänga in en till tvättmaskin och röjja lite i köket, eftersom VISSA som bor här har svårt att plocka undan sina grejer varenda jävla dag... ;-)
Maximilian måste ha åkt på den där magsjukan Oliver hade.. Jag har fått byta tre gånger sängkläder och pyjamas . På dagen igår mådde han som vanligt, åt vanlig mat och välling, var glad och precis som han brukar vara.  Sen när han skulle sova och få sin godnatt välling, så spydde han upp allt direkt när han hade ätit klart. Var bara att byta sängkläderna och kläderna på honom och sen somnade han direkt.. Hade lite koll på honom innan jag gick och la mig eftersom han hade spytt, men det hände inget mer så jag la mig ner och sov också. Sen vakna jag strax innan 2 och känner att det luktar bajs, Max vakna också, så jag tände lampan och tittade i blöjan och ja då var det lite bajs där..så jag gick upp och hämta ny blöja, våtservetter och sådär. Medans jag är inne på toaletten så hör jag hur han ligger och tar i för att bajsa och när jag kommer tillbaka så ser jag att det har runnit ut från blöjan (INTE SÅ TREVLIG LÄSNING JAG VET, MEN VEM FAN BRYR SIG!), jag hämtar en handduk och lägger under rumpan på honom och försöker ta bort den fulla blöjan utan att allt ska rinna ut, för det var verkligen som vatten ungefär. Och ja samtidigt som jag gör det så praktiskt taget sprutar det ur rumpan på honom och samtidigt så hulkar han, men det kommer inget ur munnen.  Tror ni jag tyckte synd om honom eller???? :-( Aja bytte blöja, sängkläder och allt, fick väcka stackars R och be honom ta Max en stund så jag kunde fixa i sovrummet. När allt var rent och fint så la vi oss ner i sängen för att somna om och då kommer omgång nummer två.. Han spydde ner hela sängen, sig själv och mig. Fick börja om från början och nu ligger vi här, Max håller på att somna och jag är inte ett dugg trött, kommer nog inte att kunna sova heller..

Nu vet ni hur min natt har sett ut och det måste ju vara magsjuka, eller vad tror ni??

Har beställt ett par nya älsklingar och jag lääängtar tills jag får pryda mina fossingar med dom! ;-)

Natten har hemsk.. Maximilian vaknade första gången vid 1- halv 2 och var kokhet. Så jag tog av honom t-shirten han hade på sig och blöjan och så torka jag av honom lite med en våtservett och gav honom alvedon, så gick febern ner och så gav jag honom välling och han åt faktiskt hela flaskan (275ml). Sen somnade vi om, men jag vakna flera gånger av att han låg och vände och vred på sig och skrek emellan åt..stackarn. Fast han var aldrig helt vaken, så det var ju i sömnen. Jag blir så ledsen själv när han blir ledsen och jag ser att han inte kommer till ro och får lugn i kroppen, då vill man ju ta över febern. Han vakna sen kl 7 och då hade han lite feber, så vi gick upp och la oss på soffan och så fick han välling. Vi har bara legat och myst i soffan hela dagen. Men han har inte haft någon feber under hela dagen, han har ätit bra och druckit, vart relativt pigg och glad..lite kinkig bara emellan åt. Han ville helst sitta nära mig i soffan eller att jag skulle ha honom i famnen, men det har varit mysigt. Han har inte heller kräkts eller bajsat ovanligt mycket. Så då kanske det kan vara tänderna som spökar?

Vi får väl se hur det går inatt, nu ska jag i alla fall ta en dusch som jag har längtat efter hela dagen!
Maximilian har varit ganska gnällig idag och svår att roa. Han har mest bara velat sitta hos mig eller legat med mig i sängen och lekt med sin napp och snuttefilt. Och välling/vatten är det enda han har fått i sig under hela dagen.. Sen här på eftermiddagen så kände jag att han var varm och så var han rosig om kinderna, så jag klädde av honom och tog sen tempen, och ja..då hade han feber. Men han är ganska pigg ändå, men vill gärna inte vara själv. Dregglat mycket har han gjort också och varit ganska lös i magen, så det kanske är tänder på g nu?? Har trott det så många gånger förr också, men inga tänder har tittat fram..

Aja vi får se hur det går..är ju första gången han bara får feber sådär. Förut har han ju fått det en gång efter sprutan, men nångång ska ju vara den första :-)



Nu ska jag pussa och krama på min lilla älskling!

Idag har vi varit duktiga, både Maximilian och jag! Först och främst så fick jag lite sovmorgon, en timma i alla fall så jag vaknade pigg och utvilad :-) Och Max var duktig och åt hela tallriken med gröt (annars så brukar det alltid bli kvar lite) och efter en liten stund ville han ha lite välling också. Sen klädde jag på oss och så gick vi på en långpromenad, på nästan 2timmar och det känns i mina ben nu kan jag lova! Jag gick i rask takt och var helt slut sen när vi kom hem igen.. Och sen var Max duktig igen och åt en hel burk med mat (stor burk) och en halv burk med efterätt (också en stor burk) och sen några majskrokar på det ;-) han är så duktig på att dricka vatten också, ska hela tiden när han ska äta ta pipmuggen och försöka dricka, även om han inte förstår att han måste vicka på den för att det ska komma något, hehe..

Sen har vi lekt lite med katterna, hans nya klossar och sen har han sprungit runt i gåstolen och skrikit; "blaa blaa blääblä maaama". Jag har skrattat som en galning också när han har haft på sig sina nya solglasögon, han ser ju för rolig ut!







Ska göra en banan smoothie nu och sen beställa lite sommarkläder till plutten, såg att dom hade lite söta i H&M katalogen ;-)
Imorse ringde min mamma mig och undrade om jag inte ville ta en promenad med henne till Ica Maxi och det ville jag såklart, motion tackar man aldrig nej till ;-) Så jag gjorde mig och Maximilian i ordning och sen tog vi en promenad hem till min mamma och sen fortsatte vi bort mot Ica maxi.. Det var ju tänkt att vi inte skulle handla så mycket så att vi kunde ta en promenad hem sen också, men så vart det ju INTE. När vi var klara så hade jag tre stora papperspåsar och mamma likadant. Så det var bara att ringa hennes kille och så fick han komma och hämta, hehe..

Mormor var så gullig och köpte en leksak, t-shirt med matchande byxa (pirater), skitcoolt regnställ som han ska ha när han är runt 1år och ett par solglasögon. Jag tycker att han redan har så mycket grejer och kläder, men min kära mor vill ju skämma bort sitt barnbarn, såklart.



Har inte haft någon matlust den här veckan, jag vet inte ens vad jag har ätit..om jag ens har gjort det? Jo men det är klart att jag har ätit något, har i alla fall fått i mig ett mål om dagen. Idag vart det tyvärr bara en smoothie med 2dl banan/jordgubbar, 2dl naturell yoghurt och lite lime. Men jag känner mig pigg och inte trött eller något i kroppen, så det är ju bra. Hoppas på att näst kommande vecka blir bättre!

Idag blir min älskling 7 månader!



ÄLSKAR DIG HJÄRTAT!


Hmm..vad kan det här vara för något då?


*tugg tugg* eeh..hmm...


ÄH FY VAD ÄCKLIGT!!!!


TA BORT TA BORT!


Mmmm majskrokar är myyycket godare..


...nam nam nam
Jag har blivit utmanad av Emelie: http://emsiiiis.blogg.se/


- gå in i mappen "mina bilder"
- gå in till den sjätte mappen & välj därefter den sjätte bilden.
- visa bilden på bloggen & skriv ngt om den.
- invitera yttligare 6 st till denna utmaning..



En bild på Maximilian och hans sockersöta syssling Adeline :-)

Jag utmanar alla som orkar och vill! Puss på er
Jag, R och Max har haft skitroligt nere i sängen innan det var läggdags för lillen. Maximilian har försökt att stå på huvudet(?) och en blandning med att försöka krypa och kasta sig framåt, har sett sjukt roligt ut! Och på slutet vart han så frustrerad för att inget han försökte med funka, så han börja skrika och dra i lakanet :-P









Hinner inte skriva något, så bjuder på lite bilder från idag :-)





Har filmat också när han har ålat sig fram här hemma, men jag vet inte hur man gör(?)
Först så vill jag bara tacka alla för igår. Var verkligen en toppendag! Och jag kunde inte ha önskat att det kunde ha gått bättre. Allt flöt på bra och Maximilian var helt underbar i kyrkan. Berättar mer om dopet sen när jag har fått bilder, blir lite roligare då :-)

I
dag har jag varit och promenerat i en timma (utan vagn, så nu kunde man gå snabbt) och sen har vi mest slappat här hemma. Vi alla har sovit här i omgångar typ, vi är fortfarande slut efter gårdagen ;-) Max ligger och sover nu...försökte verkligen hålla honom vaken en stund till, men det gick inte. Igår decka han redan vid 6 snåret och sov till 6 imorse, så jag har varit lite seg idag.. Nu har R somnat här på soffan också ser jag, men det gör inget för han är ändå ledig imorgon. Ska väcka honom lite senare när vi ska titta på Beck och äta glass :-)

Och så till lite skryt också, även fast jag tycker att man kan få skryta lite ibland. Men man blir ju så glad när ens lilla bebis gör något nytt! Eller hur?! ;-) Idag tog Maximilian sig från soffan och bort till vårat matbord, alldeles själv. Det är ca 2½ m skulle jag gissa på och det såg så roligt ut! Jag och R stod och fnissade medans vi tittade på. Han spänner benen, sträcker ut armarna rakt fram och sen puttar han ifrån med tårna och fötterna samtidigt som han drar med händerna, ser så roligt ut! Jag brukar ibland hjälpa honom att dra upp benen så att han står på alla fyra på golvet, men benen slinker alltid bak igen..går bra att dra upp dom själv när han är på mattan eller i sängen, men aldrig på golvet. Men det kommer väl :-)

Nu ska jag fixa mina nya blommor som jag har fått, jag bara ääälskar vita tulpaner <3 tack tack tack!