BVC

2kommentarer

Igår var vi på BVC igen och som jag misstänkte så hade inte Maximilian gått upp något alls...jävla magsjuka! Han som redan låg under kurvan också med vikten. Men hon sa att det inte är något jag ska tänka på eller så, han mår ju bra, äte bra och utvecklas bra, sen är han ju inte överdrivet smal heller. Svårt ändå att INTE tänka på det.. På längden hade han vuxit i alla fall och nu är han hela 70 cm, woho!
Hon tyckte också att han var tidig med att ställa sig upp och att vi skulle skaffa en sån där hjälm åt honom..... Vi ska få låna Olivers gamla, så det var ju snällt :-)

F
ick också veta hur mycket jag fick tillbaka på skatten och det blev nästan 15 000, R fick tillbaka en tusen lapp mer. Men dom åker direkt in på vårat Thailands-konto. Så nu har man biljetterna betalade och se är det bara biljett till Max + hotell och fickpengar, men det är ju långt kvar tills vi åker, så det hinner man ju spara ihop :-)



Nu håller Max på att riva ner tv-spelet så jag ska ta bort honom därifrån, ciao!

2 kommentarer

Sanna

25 Mar 2009 18:12

Åh va trevligt med lite pengar! sjäv fick jag inte riktigt lika mycket men man ska vara nöjd så länge man slipper betala tillbaka ju!

När ska ni åka till paradiset?

Fia

25 Mar 2009 22:18

Shit va mkt du fick tillbaks, va skönt!

Va jobbar du med förresten?! Va härligt med Thailand semester, när har ni tänkt åka och vart i Thailand? Vi har väl också planer på att åka dit, men det blir isåfall först om ett år. Men vi får se.. ska först försöka komma iväg på sommarresan innan vi planerar nästa ;-)

Vart går ni på bvc? California var redan 62cm när vi va på bvc förra veckan... men det sägs ju att de växer ca 1cm/vecka första tiden, och det stämmer ganska bra isåfall. För hon är ju ganska precis 12veckor och va 50cm när hon föddes.

Kommentera

Publiceras ej