Orkar inte sitta och skriva om dom senaste dagarna, så jag låter bilderna tala för sig själva :-)




















Den här veckan jobbade jag min sista kvällsvecka och idag är det då min och Maximilians sista fredag som vi är lediga från jobb och förskola. Så vi ska mysa maaasssorrrr här hemma på dagen och sen lite senare kommer Mummo och Arne och hämtar prinsen och sen ska jag och R få ha lite skoj ikväll! :-) Kommer lite folk till kvällen, så ska vi äta gott, spela lite Buzz och sen blir det utgång. Det här kommer bli min sista utgång med magen och det märks verkligen att man är gravid för andra gången, magen växer mycket fortare än första gången! :-P Men det lägger väl sig snart, förhoppningsvis.. hehe.

Igår hade vi utbildning halva dagen på jobbet och sen andra halvan skulle vi "leka", i en av "lekarna" skulle man skriva en possitiv sak om alla sina arbetskamrater och jag fick många fina lappar.. På dom flesta stod det GLAD, rar, söt, snäll och trevlig. Men jag fick också ett par stycken där det stod Vacker och det blir man jätteglad över nu när man är gravid och känner sig lite allmänt ful :-P
E
fter jobbet mötte jag upp R vid systemet och sen åkte vi och hämta Max från dagis, det var bara han och Willy kvar på hela förskolan......Usch vad hemskt det kändes, men dom verkade ha kul i alla fall :-) Men jag har pratat lite med min mamma nu eftersom hon ska sluta på AZ nästa månad och då ska hon hjälpa till och hämta honom så han slipper gå så långa dagar när både jag och R jobbar dagtid.


Nej nu står busungen och ropar på mig och vill att jag ska komma och leka ;-)

Jag bestämde mig igår för att följa med tjejerna ut, vilket var bra, för jag hade verkligen skitkul! :-) Vi satt innan hemma hos Sara i några timmar och prata en massa och dom drack drinkar och jag alkoholfritt. Sen drog vi ut på krogen och dansade tills fötterna värkte. Och imorse när jag vakna var det så skönt att vakna utan och vara bakis och inte vara sådär dödstrött som man brukar bli när man har druckit..

Och idag är det superfint  väder så jag tänkte ta med mig Maximilian på en promenad till Willys och handla lite, ska även försöka få med mig R också.. Sen blir det väl att vara ute och leka och lapa lite sol. Så skönt nu när våren börjar komma, har verkligen längtat!

Nej nu ska jag ta på mig träningskläderna och se om mina älsklingar är redo för lite frisk luft :-)














Och här kommer en bild på lilla godingen från igår när vi åt lite mellanmål på badhuset:



Det var en trött Max som kom hem efter några timmar på badhuset, så han la sig i tv-bänken och somna, haha!





Och inga bilder vart det från badhuset!!! Eller det var typ 3st som inte var suddiga.. jag kommer att kasta vår kamera i soporna inom en snar framtid, BLÄ!....

Veckan har gått superfint på dagis för Maximilian, även fast han hade varit borta i flera veckor, så det kändes jättebra! :-) Dom sa att man märkte att han verkligen var frisk nu. Åt dubbla portioner mat, skratta hela dagarna och sprang runt och lekte med kompisarna, han var sitt riktiga Jag igen.

För mig har det gått sådär och jobba i veckan, har haft ont och jag utnyttjade mitt läkarintyg i torsdags och igår. Men idag har jag nästan inte ont alls, så jag behövde nog vila lite till :-) Och på måndag och tisdag ska jag tillbaka dit där jag jobba innan jag gick på mammaledighet, dom behövde hjälp och jag tackar ju inte nej till att få åka dit och jobba, har ju saknat alla gamla arbetskamrater :-D

I
dag ska vi till sydpoolen och bada, var sååå längesen vi var där eftersom Max har varit sjuk hela tiden, men nu ska vi äntligen dit och prinsen ska få plaska och busa en massa! Sen fråga Sara mig igår om jag ville hänga med ut ikväll och ta några drinkar (alkohol fria för mig såklart! ;-) ), så jag ska fundera lite här under dagen om jag orkar. Jag och R ska ju ut nästa fredag också, fast då blir det nog mer party än det är tänkt ikväll och det kan ju vara skönt och komma ut och träffa folk också :-)


När vi var på badhuset i höstas :-)

Seriöst, nu har jag varit sjuk i över en månad och jag har varit till läkaren ett X antal gånger och det är inget större fel förutom snorig och den förjävliga hostan jag har haft..! Förutom nu då, för nu har jag hostat så mycket att jag har spräckt ett revben och jag har en inflammation i en muskel bakom bröstet, så jag har mest legat och kvidit sen i torsdags. På dagarna känns det hyffsat okej nu, fast det gör ju ont såklart, men på nätterna är det hemskt.. Inatt har jag inte sovit en blund, har haft så fruktansvärt ont och det spela ingen roll hur jag låg eller satt och alvedon hjälpte inte ett smack!

Men imorgon tänker jag gå till jobbet i alla fall, efter 3 veckor hemma... Får bara säga att jag inte kan lyfta och att jag är smidig som ett kylskåp så länge jag har ont. Jag orkar inte ens vara hemma längre, är så tråkigt, speciellt nu när Maximilian är frisk och går på dagis igen.

Vi var ju på återbesök i förra veckan också med Max. Fast läkaren tyckte inte att han lät helt ren i lungorna, så fint som hon sa det och dom misstänker att han har förkylningsastma nu. Så vi fick hämta ut astma medicin och den där masken man ska trycka fast i ansiktet på honom.. men det funkar inte. Han totalvägrar och skriker och blir livrädd. Så jag ska ringa till dom nu och fråga om den andra metoden man kunde få prova..

Bjuder på lite bilder :-)




Hjälper morfar ute i trädgården



Gungar lite



Och en trött morgonkille som kollar lite barnprogram innan dagis :-)

Måste bara börja med att säga att jag hatar min näsa just nu! Fattar inte hur mycket snor det kan finnas i en och samma näsa och jag blir varken bättre eller sämre heller, så på måndag får jag väl springa runt och snora på jobbet, BLÄ!

Mina grabbar är på stan och har lite egentid med varandra. R har köpt en morgonrock till honom och sen hade han även hittat en väst, sprindelmannen visserligen...inte något jag skulle ha valt direkt, men han måste ju också få vara med och bestämma ;-) Och sen nå byxor också, tror jag.. Nu skulle dom till donken och äta och sen ska dom förbi Handlar'n här uppe vid oss och hämta ut ett paket från H&M med lite kläder som jag har beställt åt Maximilian. Jag hade igentligen beställt så att kläderna skulle ha kommit i slutet av den här månaden för det är mer sommar och vårkläder, men men..





Och igår kom världens bästa farmor och farfar över på fika och hade med sig blommor till mig, kläder till Max och en choklad-påskhare, så söta! Och sen när min stora älskling kom hem så hade han med sig ett påskägg till mig, fast vi hade sagt att vi inte skulle köpa något till varandra i år..Så jag vart jätteglad! <3


*ooh vad mycket chooooklad, nam nam nam*

Ska ta en bild senare också och visa det gigantiska påskägget Max fick av sin mormor här i veckan, hon ska då alltid vara värst! ;-P