Jaha nu ligger smågrabbarna och sover.. Hoppas att dom inte väljer att vakna supertiiiiidigt bara, hehe. R hämta Maximilian på dagis idag för han var tvungen & gå och knäcka ryggen, den är pajj nu igen..Men då sluta han tidigare. Max vart i alla fall glad när pappa kom och hämta, men sen har det varit en hel del sura miner här hemma.. ingenting har varit roligt, han har bråkat med mig, slagit Vincent, skrikit på R och kastat grejer runt omkring sig. Aja sånna dagar kan man ju också ha, lillgubben :-P
Och imorgon kommer Guss, Hanne & Eline på besök från Norge. Ska bli så roligt och träffa dom! Dom har ju inte heller träffat Vincent än och sist vi såg Eline var ju hon 3 månader, så hon måste ju vara stora tjejen nu <3

Nej om man skulle plocka undan efter middagen...urk.

I lördags gjorde vi tjejer stan. Jisses..alldeles för många drinkar & shots och så bakis som jag var igår har jag nog aldrig varit! Men det var i alla fall trevligt, ni är bäst!

Idag ska jag städa här hemma, ser ut som bagdad och jag skojar inte, det är popcorn ÖVERALLT.. Igår var jag inte riktigt fit 4 fight, så Maximilian fick typ göra vad han ville, medans jag låg på soffan och dreggla..och R är ju inte riktigt den som springer runt och plockar och städar frivilligt, så ja, idag får jag ta smällen!



Min frukost!



Kan ni gissa vad det är för något?

Och Ida svarade rätt! Det är klappgröt ;-)

Det här blir fin fint med skinnjackan, bruna ben och ett par vita converse!



Men jag har ingen lust att äta..OMG det är något fel på mig! ;-) Idag är jag trött. Sliten morsa. Lär väl ha sett ut som världens värsta yrväder när jag sprang ner till stan snabbt idag.. Var ju tvungen att införskaffa alkohol tills imorgon, tjejer nu är det nära! haha.. Eftersom båda grabbarna somnade sviiiintidigt igår så rubbades Maximilians sömn. Han vakna kl 02:00 och trodde att det var morgon(?) Vi kolla på Pippi Långstrump och sen mer eller mindre tvingade jag honom att somna om och när Vincent sen vakna kl 06:00 var jag dödstrött så R fick gå upp med honom..

En dusch och sova låter väääldigt lockande just nu..japp det blir så!

Usch vad jag är på dåligt humör! Och jag vet inte varför(?).. Har ont i magen, precis som om jag skulle ha mens pågång, men det går ju inte..för den hade jag ju förra veckan. ÅÅÅÅH! Mår illa gör jag också, åt väl för mycket mat som vanligt.

Nehe soffhäng en stund och sen tänker jag sova
!
Godnatt.

Garanti besiktning
Storhandlat mat med pappsen
Fikat
Lekt och slappat i soffan
Middag (lasagne)
Och nu sover kidsen sedan ett tag tillbaka, inte bra

Klicka på bilden och lägg en röst på Vincent så är ni gulliga! :-)



















All kärlek till mina barn! <3

Nu har vi en betydligt piggare & gladare Vincent här hemma! Han ligger just nu i babygymmet och snackar med sina polare som hänger där. Jag har fått i honom massa vätska och han har också fått i sig lite välling utan att det har kommit upp igen, toppen bra! Fortfarande lös i magen, men han bajsar ju inte heela hela tiden nu..
Maximilian är hemma hos mummo & A. Dom kom förbi och hämtade honom på förmiddagen och åkte och handla, så inatt sover han kvar där och då ska jag försöka ta igen sömnen som jag missade inatt :-) Har inte gått och lagt mig än heller, så ikväll blir det i säng tidigt för jag kommer att vara d ö d.




Jaha så har lilla Vincent blivit magsjuk, igen.. Usch jag har så ont i magen just nu, är så orolig för att vi ska behöva få åka in med honom igen och att han ska bli sådär slö som han var då. Men jag hoppas inte det! Har legat vaken hela natten och vaktat honom och för att se om det var magsjuka eller om han bara var lös i magen, men så fort jag gav honom välling där vid 5-snåret börja han bajsa blöja efter blöja och kräktes samtidigt :-((( Men nu är det ju lite annat också när han har börjat med välling och lite mat, så då kan man prova med sånt och se om magen blir bättre, sen efter doserna med vätskeersättning. Sitter just nu och försöker mata honom med en sked när han ligger och sover, går inte sådär jääättebra.. Fattar inte varför jag slängde den där 'sprutan' när han var magsjuk sist! Han har lite högre temp också än vanligt, men ingen feber, än så länge. Får ringa och prata lite med BVC sen när dom har börjat! Eftersom han är under 6 månader.

:-(

Tänkte ha min första Bloppis! Man vet ju aldrig ifall det är någon utav er som är intresserade av att köpa något, så why not.

Allt är i original, i fint skick och det mesta har bara används 1-2ggr. Priserna är inkl. frakt.

Är du intresserad av att köpa något så kommentera i detta inlägg och glöm inte att lämna din e-mail! Ni kan också kontakta mig på: [email protected] 

Allt ligger under den nya kategorin "BLOPPIS". Och så länge skorna, väskan eller vad det nu är ligger kvar där så är det fortfarande till salu.

Fråga om det är något ni undrar över!























1.
Brunt mindjeskärp från Fornarina, 80cm
2.
Svarta kilklack skor i strl 36
3. Mörkbrun väska, aldrig använd. SÅLD
4.
15cm platåklackar i strl 36, jättesköna och endast använda en gång
5. Oanvända skor med liten kilklack i strl 36.


Stor weekend bag från Longchamp i nyskick, använd endast ett fåtal gånger SÅLD

Vår/sommarjacka från Tiger Of Sweden, strl XS; SÅLD


Nokia XpressMusic 5530 Illuvial PINK. Telefonen är i jättefint skick, inga repor eller något och såldes i bara några exemplar. Säljes i kartong med alla tillbehör; SÅLD

Jaha så har M haft feber inatt, så det blev ingen promenad idag inte..! Hoppas att det bara var något tillfälligt, för han är ju inte förkyld eller något annat. Så idag blir det mys med prinsarna & så ska jag slänga upp lite grejer på blocket.

Idag var det två trötta killar som somna kl 17:30! Fast den ena (Vincent) måste jag väcka om ett tag så han kan vara uppe lite längre..annars får jag gå upp mitt i natten med honom och det vill jag inte.
Dans stod på schemat idag och Maximilian tyckte att det var sååå kul och åka tåg idag, han satt och sa "hejdå mummo, hejdå pappa" hela vägen dit och ända tills vi var inne i danssalen, hehe.. Efter att vi, eller Jag, hade svettats av att hoppa runt och allt spring och tjoande i 40min så begav vi oss hem igen. Sen så har vi inte gjort så mycket, mest slappat och legat och vilat, skön söndag.

Och veckan som kommer består av promenader, träffa mammsingar, STÄDA, mysa med Vincent (och M efter dagis), rensa kläder och i helgen är det partyparty!







Hade skrivit MASSOR och sen så försvann allt bara, så drar det kort!
Igår; lunch med tjejerna+alla barnen stora&små och shopping, sen bad i flera timmar på badhuset med kidsen o pappa.
Idag; R jobbar & ska på inflyttningfest, jag hoppar det eftersom jag ska ut nästa helg, så det blir tacos, cheesecake m. hallon, godis och film med mammsen (och barnen).

Ha trevlig lördag allihopa!



Inatt har jag i alla fall fått sova utan att bli störd! Och då gjorde det inget heller att Vincent vakna 06:15, för då hade jag fått mina 8 timmar SKÖNT! Maximilian har förövrigt gråtit och vart ledsen sen R gick till jobbet, han vill att pappa ska komma hem.. Jag har tänkt att vi skulle ha en liten shopping-dag idag, han (och jag) ska få välja några nya kläder och en leksak från leksaksaffären + att det blir lunch med tjejerna <3 Max har börjat växa ur alla sina jeans nu och mjukisbyxor, t-shirtarna och tröjorna sitter fortfarande rätt bra, men det behövs lite nya byxor och munkjackor.. Men det är ju bara kul! Var ju ett år sen sist han bytte storlek, hehe. Sen så när R slutar jobba så ska han ta med M till badhuset och bada lite, det var ju ett tag sen eftersom han har varit förkyld & vi har börjat på dansen, men då kommer han bli jätteglad! :-) Vi får se om jag och Vincent följer med..vet inte om jag är mogen att visa upp min kropp ÄN, haha!

Nej nu är det frukostajm!

Imorse vaknade Vincent pigg & glad kl 05:00! Ovanligt va..? Fast idag låg han i alla fall och jollrade tyst tills klockan blev runt halv 6 för då låg han och skratta och testade röstresurserna, så då vaknade även Maximilian till liv. Lyfte över V till vår säng och sen låg vi alla och myste läänge, ända tills det var dags för pappa att röra sig mot jobbet :-) Då gick vi också upp och åt frukost, Max; 2 mackor, yoghurt och mjölk, Vincent; en stor portion med gröt & blåbär och jag åt lite yoghurt.. Älskar mornar som denna, när man kan ligga och dra sig en stund och vila ögonen och inte vaknar grinig och sur för att klockan inte ens har blivit 6 innan man måste gå upp direkt (tröttmössa som man är..) ;-P



kärlek till er mina godingar

Idag hade vi tid på BVC, igen. Skulle kolla hur mycket han hade gått upp på en vecka nu när vi har börjat med lite mat, gröt och välling. Förra veckan när vi var där så hade han inte gått upp så mycket, 220gram på 3 veckor..Men det berodde ju på att han hade haft eksem och har kräkts mycket av ersättningen. Men idag så hade han gått upp nästan 300gram på en vecka och vuxit en halv cm, så det var ju inte illa pinkat! Så nu skulle vi sluta helt med ersättning och fortsätta med mat, gröt och välling istället, för det spyr han ju inte av :-)
Efter att vi hade varit där så kilade vi ner till stan och mötte upp Sandra & Frida + smågrabbarna. Åt lunch och snackade lite skit. Och sen skulle Sandra vidare så då gick vi och glodde runt i affärerna, såg lite grejer jag vill köpa till kidsen..så jag tänkte att jag skulle ta med Maximilian (och Vincent såklart) ner till stan på fredag när han är ledig från dagis, så kanske det blir lite shopping!

Nej nu ska jag slänga mig på sofflocket och vila ögonen en stund innan Efterlyst börjar..

       

Ni får lite bilder från dagarna som gått!
B.la från när tjejerna var här i fredags, mys hemma hos mammsen
& lite från dans och shopping i söndags
:-)


   
  
  
  
  
  
  



Älskar mina fina killar!


(skriver mer imorgon & lägger in bilder från helgen)

R skulle jobba idag så jag & kidsen har varit hemma hos min mamma och vi blir väl kvar här tills imorgon.
Snart blir det tacos och sen blir det gooodis och film!
puss på er













Sommaren 2009 var ruuuulig!

Jag fick ett litet paket av Maximilian idag & titta vad fint!



Älskar dig min lilla kille!

Idag blir min sötis kusin Calle 3år, grattis grattis! <3 Och min lilla pluttis Vincent blir 4  månader, aaw. Som förövrigt inte har någon allergi! Utan det är ärftlig eksem från R's sida av släkten där flera av dom har eksem. Så det är bara att smörja smörja & smörja. Maximilian hade ju inte alls såhär mycket som V, utan han hade bara lite bakom öronen och det hade han ganska länge och försvann när han var runt 1½år.. Men dom sa att det kan ju växa bort, eller komma tillbaka senare i livet, så man får väl hoppas på det bästa :-)

Efter att vi vara klara på sjukhuset igår så åkte jag, Karro, Oliver och V till IKEA.
Och som jag längtat! Var evigheter sen jag var där. Köpte lite småkraffs och sen spana jag in vilka nya hallmöbler vi ska köpa (ska sälja dom vi har nu, jättefina från Indiska om någon vill köpa så hojta till! kan lägga in bild sen) och sen en byrå som vi ska ha i sovrummet, för just nu har vi NOLL förvaring till handdukar, påslakan, lakan osv.. Vi hade ju en garderob som vi hade allt det i, men nu har ju Vincent den full med sina kläder, så det behövs verkligen!



..ja ni vet! Nej men här vaknade vi pigga och glada kl FEM!!!!... Okej jag kanske inte var så jätteglad, men som tur var så la jag mig tidigt igår så jag var ju inte dödstrött heller. Men jag envisades ändå med att försöka få honom att somna om, men han låg bara och jollra, skratta och 'lekte' i sin säng, så jag låg och drog mig jag med. Maximilian slog upp sina blå vid halv 7 och då låg vi i sängen och titta på Bolibompa innan det var dags att gå upp och äta frukost. Och nu är prinsen på dagis och den andra prinsen sitter i babysittern och boxas med bollarna, jag ska nog ta en svängom med dammsugaren, ser att det behövs! Sen blir det att tvääätta, tvääääätta & tvätta. Och sen till sjukhuset för pricktestet!

Social Distortion - Machine Gun Blues En skön låt till er alla.

Skriver här samma sak som jag skrev på facebook!
Alltså allvarligt sluta "rekommendera" mig till sån där modell-tjoffsanlejjsan-titta ner i en spegel-hej jag har en vit bakrund bakom mig-skit ni har varit och fotat på, jag är INTE intresserad......! 5:e personen från någon "modell"studio som ringt idag,2st igår och 2 förra veckan, jisses!!

Så nu vet ni det och tänk på att dom håller ju inte er anonyma heller, utan dom säger ju vem som har lämnat namnet som dom ringer upp till! Och jag är inte arg, bara less ;-P

Ja han tyckte att Vincent var en jättefin, glad & stark liten kille! All eksem hade ju typ försvunnit imorse, eller det gjorde det redan igårkväll när det var läggdags. Så idag var han bara lite torr på vissa ställen på kroppen, men aja.. Imorgon ska vi i alla fall till sjukhuset och göra ett pricktest för mjölk, katt&hund och ägg. Så får vi väl se om det visar något! Men eftersom han är en liten kräkis så skulle det inte förvåna mig om han är allgerisk mot mjölk, hoppas hoppas inte. Jag berätta också att jag har börjat ge honom lite smakportioner och gröt och det tyckte han verkligen att jag skulle fortsätta med. Och eftersom han inte har visat några tecken på att ha fått ont i magen så ska jag börja ge några fler skedar och oftare :-)

Nu blir det soffläge tills det är dags att hämta M på dagis, Vincent skulle envisas med att gå upp kl 04:00 imorse..*suck*.

Hade jag inte vetat att det Är Vincent,
så skulle man kunna tro att det är en liten
4-månaders Maximilian som ligger & sover





Vincent har varit sååå avis på Max snuttefilt/filtar och det är väl inte så konstigt
. Han själv har en grå och tråkig elefant? Och M en giraff som ser betydligt roligare ut..Så idag bestämde Maximilian att vi skulle köpa en giraff-snuttefilt till lillebror också, så snäll! Och om Vincent blev glad! Han gosa direkt med den in i ansiktet, sken upp som en sol och börja tugga järnet hehe.. Först tänkte jag att vi skulle ha köpt en sån där liten giraffskallra, men storebror tyckte inte det :-P


Maximilian 4 månader med sin giraff

Såhär ser jag & V ut idag!



Nu ska vi snart gå och hämta Maximilian på dagis & sen möta upp pappa på stan!

Idag har ju två av mina tre älsklingar namnsdag :-P 
Så grattis R & Maximilian på namnsdagen, älskar er!

Vincent ligger just nu och tar igen förra veckans sömn, han har sovit i snart 3 timmar. Måste vara skönt att äntligen kunna få sova ostört utan att en viss storebror ska hålla på och bråka med honom, hehe..
Imorse när vi vakna så fick jag en smärre chock när jag tog upp Vincent från hans säng! Hela hans kropp, ansikte och huvud var rött och fullt med utslag och stackars huvudet har han kliat sönder inatt.. såg rätt hemskt ut. Jag ringde direkt och prata in på vår bvc-tants svarare och efter någon timma så ringde hon upp. Men jag skulle få komma diti morgonbitti så skulle läkaren få titta på honom. Just nu ser det ju mycket bättre ut, men ändå inte helt bra. Jag tror inte att det bara kan vara skorvet som ligger bakom hans eksem.. För nu har han ju inte så mycket skorv, men ännu mer eksem. Min lilla bebis :-( Skönt ändå att han inte verkar störa sig på det, förutom skorvet på huvudet då, för där är han alltid och river. Märkte i lördags att han hade blivit lite torr på vissa ställen på kroppen och sen från igår tills idag var det sån skillnad, att det bara kan blossa upp sådär!





FunkyKids var verkligen något jag kan rekommendera till er med barn i åldrarna 2-8år! Maximilian & min kusin Calle går i gruppen som är för 2-3åringar och Max var typ yngst av dom och han är ju 2½år. Och jag tror faktiskt att man ska vara runt 2½år och äldre om man ska börja den kursen. För man ska ju försöka göra som dansfröknarna, likadant, hoppa, springa och dansa i takt. Men det var verkligen jätteroligt! Och det var tur att jag tog på mig träningskläder för föräldrarna skulle och dansa och tjoa, så det vart ju som ett litet träningspass ;-) Och sen fick alla barnen en skiva med den coola musiken som dom ska dansa till i 10 veckor nu och sen i slutet på april så kommer det vara en danshow med alla barngrupperna och så skulle Amy Diamond vara där och uppträda (det är hon som sjunger på dom flesta låtarna i skivan), så nu är det bara att träna träna & träna till dom 3 olika danserna!

      
Idag är det första lektionen för Maximilian på FunkyKidz. Så då får vi se om det är något för honom, men det tror jag ;-) Roligt också att få göra något med honom ensam, lite mamma & max tid.
Och idag har jag i alla fall fått sova ut, alltså så länge som det gick att sova innan Maximilian kom ner i sovrummet och särade på mig och R, haha! Mamma var snäll och gick upp med barnen där vid 6-snåret, skööönt.

En dusch & packa ner träningskläderna, japp japp!



Stackars Vincent har inte varit sig själv den här veckan.. Han har varit allt som han inte brukar vara. Dvs; gnällig, kinkig, ledsen och sovit dåligt. Han har låtit som en knarrande dörr hela veckan, hehe. Fast att han har sovit dåligt, inte på nätterna då, är väl för att Maximilian inte låter honom sova heller, han skriker honom i ansiktet, slår honom och ska lägga sig på honom och kramas. Han får inte vara ifred en sekund utan att Max ska 'hjälpa' honom när han leker i babygymmet, på golvet eller i babysittern. Syskonkärlek.
Och sen tror jag att han har varit så också för att han inte har fått tillräckligt med frisk luft som han brukar få, eftersom vi har varit tvugna att vara inomhus för att M har varit sjukis..


Så på måndag när Max är fit for fight för dagis igen så tror jag att han kommer tycka att det är skönt, lilla gubben! ;-P

Jag är så trött idag så ögonen går i kors.. Den senaste veckan har Vincent somnat tidigt = vaknar supertidigt. Mellan 05:00 och halv 6 har han vaknat hela veckan och när Maximilian har varit hemma så kan jag ju inte lägga mig och vila när V gör det, eftersom han inte vilar..
Det var värsta pissvädret imorse, men jag gjorde i ordning mig och barnen ändå, för jag orkar inte vara inomhus mer och så gick vi ner på stan. Men som tur var så var snöstormen över när vi kom utanför dörren :-)

Och nu har vi precis ätit middag och sen blir det godis & soffhäng tills vi deckar..



Och såhär kan det gå om man är envis när man ska göra slingor på sig själv och inte ber om hjälp..



voila!

Vart inte som jag brukar ha.. skulle ha gjort slingor och bara fått bort utväxten, men sen vart jag så irriterad för dom vart ojämna och sen smeta jag in allt i håret istället, så nu får jag vara platinablond!
Men nu såhär 3:e dagen så tycker jag att det faktiskt är lite fint, bara så ovant i början ju :-P Och med lite utväxt så blir det bättre!

Åh vad härligt! Nille & Emma ska också få en liten prinsessa och hör och häpna, dom har också BF 10 juli, hur coolt är inte det?! Min födelsedag kommer ju vara stencool i år om båda tjejerna väljer att titta ut då ;-) Och nu får man shoppa tjejkläder, woho!

GRATTIS GRATTIS & GRATTIS IGEN TJEJER! OCH KILLAR SÅKLART ;-) KÄRLEK TILL ER <3

Åh vad skönt, min mamma kommer hit idag och ska sova kvar. Maximilian är så less på mig nu, han bara bråkar med mig non-stop! Så då kan han få busa med mormor istället och jag ska få gå ut och få lite frisk luft och rensa hjärnan.. Känns som att jag har  behövt vara arg i 3 dagar nu. "Nej rör inte den", "NEJ sa jag!", "Nu får du gå in på ditt rum", "Slå INTE Vincent", "Ska jag bli arg på dig?!" osv osv.. Ni andra mammor med barn i trotsåldern vet exakt vad jag pratar om ;-)
Och sen tänkte jag att om Max håller sig feberfri tills imorgon så ska vi gå till lekparken med mellis i några timmar, så blir han glad <3


Här har vi varit vakna sen 05:30! Då satte den minsta krabaten igång och bajsa TRE blöjor på raken..märks att han har börjat äta lite smakportioner nu ;-) Vincent somna om ganska fort efter att han hade blivit insmord + lite lek&bus med storebrorsan. Så då låg jag och Max och tittade på Bolibompa i sängen innan vi klev upp för att äta lite frukost.

Jag hade tänkt att jag skulle gå till läkaren idag med Maximilian. Meeen han har inte hostat eller haft feber på hela natten (och sen hade han bara lite feber igåreftermiddag..) Men han är ju liksom pigg annars och orkar leka, bråka med mig och äter lika bra som vanligt. Så jag avvaktar lite med att ringa..
Jag känner mig bättre idag också, så det är ju skönt! Har bara liite lite hosta.

Har precis pratat med en Väldigt Glad Carro i telefonen och UL visade att dom skulle få en FLICKA, åh så roligt! Hon var ju bombsäker på att det skulle vara en grabb till, men icke sa nicke ;-) Och BF vart den 10 juli, min födelsedag.
Och på torsdag ska Nille & Emma också på UL, så då får vi se om det blir en liten tjej där med eller om dom får en grabb <3

Idag har lilla bubben namnsdag, dubbelt upp! ;-) Men han verkar inte så glad för det, men vem orkar vara glad när man är sjuk(?).. Och jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. M har feberyrat hela natten och varit ledsen i sömnen. När R's klocka ringde 05:50 klev Max upp med honom och när han hade gått till jobbet kom han ner och väckte mig, trodde jag skulle dö.. Var så trött så jag fick inte ens upp ögonen. Och när jag väl fick det och satt mig upp kände jag hur halsen värkte, fick inte fram ett ljud, huvudet skrek och jag mådde grymt illa..kul. Hoppas Vincent klarar sig! Och att jag slipper bli värre än såhär..
Så nu sitter jag här och är jättesnurrig i skallen för att jag är så trött och huvudvärken vägrar ge med sig..! Och det blir ju inte bättre utav att Max gnäller och är ledsen var 5:e minut.

Mysa med barnen i soffan & sängen framför filmer låter som en bra idé idag..