Vi har varit på bio och nu har vi precis plockat upp Vincent & ska iväg på andra äventyr :)

Jag är glad egentligen! Men jag vart bara så nedstämd här på eftermiddagen, längtar inte ens till helgen längre, fast vi har tänkt att hitta på en massa skoj.. Stackars mina barn, dom har väl inte fått se mig le en enda gång sen jag hämta dom, jag försöker verka glad, men egentligen vill jag bara lägga mig ner på golvet och gråta.
Maximilian var jättetrött och somna direkt efter middagen och Vincent har precis badat och är just nu på sitt sämsta humör.. så han kommer väl somna snart han med <3
Jag tänker också lägga mig tidigt, känner inte för nånting idag. Luddigt inlägg iknow, men jag orkar bara inte..

Jag är bara glad glad glad G L A D!
Så skönt när allt ordnar upp sig för oss nu och det kommer bli en GRYM sommar, ska skämma bort mina prinsar och mig själv rejält! ;)

Vi myser lite extra idag med ananaspaj för att fira ett glatt besked som jag fick från jobbet idag, wiieeee! Och sen är det ett stort plus att mina goa killar är lite extra gosiga idag <3 <3 <3
Nu sover båda mina små prinsar så sött. Och jag saknar min stora älskling. Jag njuter när jag bor hos honom varannan vecka när jag inte har barnen, i alla fall på kvällen, INTE på dagen.. för sent på kvällen när jag kommer från jobbet vet jag att dom ändå ligger och sover. Och då är det skönt att komma hem till någon, någon att sitta och prata med och kramas innan man sen får sova tillsammans u n d e r b a r t.

Sen så har vi båda märkt att det är många där ute som är avundsjuka (och ni sitter säkert och läser här också!), på senaste tiden. Vi båda får sms om varandra, samtal osv. Det är bara pinsamt att ni tror att ni ska kunna förstöra mellan oss :) Vi är jättekära, lyckliga och älskar varandra, och vi kommer att vara tillsammans varesig ni vill eller inte! Jag har aldrig tidigare varit med om något sånt här och inte C heller, men det gör bara våra känslor ännu starkare för varandra <3
image description
Du & jag.
Nu är vi lilla familjen hemma <3 Vi har ritat, ätit tacos, badat och nu kramas vi i soffan..i alla fall jag och Max, Vincent har redan somnat :)
Maximilian var så rolig när vi var påväg hem från dagis och jag hade tänkt att vi skulle gå till lekparken en sväng. Då säger han: "Men mamma..jag orkar INTE gå på stan idag.." Och jag skratta och svara att vi skulle till Lekparken, men det orkade han inte heller så vi gick hem :p

Men nu säger Maximilian att jag måste titta på tv (han försökte muta med att det var hockey på tv först..) för han ska tydligen spela på min dator! Puusss heeej

Sitter på tåget och är påväg och ska hämta mina grabbar nu, det sprudlar i hela kroppen! Jag sprang t.om från jobbet till tåget bara för att hinna komma 10 min tidigare, haha! :)
Idag blir det lite lek i lekparken om dom vill och sen tacomys <3

Hoppas ni alla har haft en fin dag, puss!

..är såklart mina små prinsar <3 Längtar tills imorgon så jag spricker snart! Vill bara att dagen flyger förbi imorgon så jag kan springa in på dagis och krama om dom hårt. Och dom ska få sova med mig i stora sängen hela veckan, så jag kan pussa, krama och titta på dom massor :)

Hunnit med massor idag! Och nu har vi precis landat i soffan efter att ha tryckt i oss mat.
Pratade med Maximilian tidigare imorse också och vi prata lite om vad vi skulle äta till middag i veckan för jag skulle passa på och storhandla idag, eftersom vi nu mera byter på måndag istället för söndagar. Och då bestämde han att vi skulle äta tacos till middag imorgon i fall, gooott! Dom hade varit ute och lekt, ätit på donken och fått ballonger :) saknar dom massor nu! <3
Men nu blir det lite soffhäng innan vi rör oss mot solarieöarna, ciao!

Fast vi har varit vakna i några timmar redan. Legat och kramats, skrattat och pratat <3
Får se om vi ska ta oss till gymmet nu eller om vi åker in till stan och tar en promenad. Sen senare måste jag i alla fall hem en sväng och tvätta lite och dela upp killarnas kläder.

Vi har precis kommit hem från middagen. Proppmätta och glada! Vi svängde förbi Max också och tog en varsin lyxshake ;)
Dom andra skulle ut på stan och slira, men vi är hemma och myser istället <3

Idag har vi cabbat ner och glidit runt o gjort ärenden. Ikväll blir det grillning hos en vän, men vi skippar utgången, i alla fall alkoholen och går upp tidigt imorgon, tränar och njuter av helgens sista dag!

Vi har fikat, shoppat lite, druckit milkshake i solen och nu ska jag snart röra mig mot jobbet :)

Nu är grubblaren i mig framme igen. Mest tänker jag på Maximilian såklart och att jag saknar både han och Vincent sååå så MYCKET! Är så glad ändå att jag fick tanka lite kärlek idag <3, för en vecka utan dom är som en evighet..

C ligger och sover här brevid mig, själv har man huvudvärk o alldeles för mycket tankar i huvudet så kan inte sova.
Imorgon blir det lunch med världens bästa Bella och sen jobb några timmar.

Mitt hjärta går sönder när någon utav mina älsklingar är dåliga :(
Idag ringde dom från dagis och sa att Max hade fått hög feber och hade jätteont i magen o var ledsen. Han hade bajsat, men det gjorde ont ändå. R får gå och hämta och jag ringde vårdguiden, dom sa "har han feber, bajsat och har jätteont ÅK IN DIREKT". Dom åker från S-tälje mot Huddinge och jag från Älvsjö på två röda!
Sen har han fått kissa i mugg, dom tog massa prover, klämde o kände och gav lavemang. Efter lavemanget och alvedonen vart han lite piggare och hade inte lika ont. Alla proverna var bra och varken dom eller vi fattade vad som var fel. Så dom beslutade att vi skulle få åka hem och vila. Sitter febern i eller om han får jätteont måste vi åka in direkt.

Tankarna flödar och man undrar vad som kan vara för fel på ens barn?! Jag började tänka på allt det här med att sluta med blöja, börja gå på toa hela tiden osv. Han kanske känner värsta pressen med allt det och känner att han måste hålla sig när han inte har blöja på t.ex dagis, för att inte råka bajsa på sig? För just det är lite känsligt för honom och så kanske det slutar såhär. Att han får jätteont och feber, det blir psykiskt. Aja vifår se och vi lägger det där med att sluta med blöja lite åt sidan, det slutar han ju med förr eller senare ändå.

Kändes lite bättre att lämna honom nu i alla fall när man såg att han var Lite piggare.

Och nu ska jag möta upp C hemma hos honom, ta en öl och sen ska jag sova. Är helt slut efter den här dagen..

Min dröm är att få flytta ifrån den där hålan där vi sitter fast nu. Alltså staden är väl helt okej! Man har ju alla där, dom flesta i alla fall, fast jag träffar knappt någon ändå..
Men jag vill starta om på nytt! Nu har jag ju skaffat jobb närmre stan och jag vill också flytta. Till Älvsjö, åh vad jag älskar Älvsjö! Jag vet exakt vart jag skulle vilja bo med barnen, vilket dagis dom skulle gå på, vilken lekpark vi skulle leka i, vilken skog vi skulle plocka kottar i. Och så är det bara 10min in till stan, perfekt! Här är det lungt och skönt, inget kaos som i tokstan där borta.. Jag hoppas att min dröm blir sann inom en snar framtid!

Skippar gymmet och tar en lång PW ute i det här fina vädret istället! :)

Nu sitter jag på tåget påväg till jobbet. Är alltid lika mysigt och träffa lillebror! Fick med mig något fint också från H&M som kommer vara grymt med ett par jeanshorts och converse <3 Kan visa er sen! Puusss

Åker och lunchar med världens bästa lillebror! <3

Har legat i sängen den senaste haltimman och lyssnat på när C har gjort sig i ordning för jobb. The Voice går som alltid i bakrunden på tvn vid den här tiden..
Idag ska jag hem en sväng innan jobbet, kika om det har kommit något roligt i brevlådan och hämta lite kläder! Kommer kännas jobbigt att gå förbi dagis bara när jag Vet att mina prinsar är där.. :(

Men OJ vad statistiken flög i taket när jag tog bort lösenordskydd! Roligt! :) Och tack för alla kommentarer som rasslade in, har inte hunnit läsa alla än, men jag blir jätteglad ska ni veta!
Och svar till Anonym:
Jag la in 450cc och det passar bra till min lilla kropp, har en kupa på C-D nu ungefär, MEN det ser bra och naturligt ut! Speciellt nu när brösten börjar ta sin form också, men det kommer ju fortfarande dröja ungefär 2 månader till innan man ser det "färdiga" resultatet.. Och jag tror att det är bättre om du pratar med din kirurg, för jag vet inte hur mycket egen bröstvävnad du har och vad du har tänkt dig för reslutat. Lycka till!

image description
Sov lite "för länge" idag, men hann i alla fall pipa iväg till gymmet en sväng och nu har jag precis ätit frukost/lunch.
Jättetrist väder idag, samma som igår.. Men det skulle tydligen bli finare resten av veckan, hoppas!
Saknar mina hjärtans också sååå sjukt mycket! Jag klarar fan inte av att vara utan dom en hel vecka, mår jättedåligt över det och försöker att göra annat så man inte tänker så mycket..men det går inte. En dag går utmärkt utan dom, men sen blir saknaden för stor. Kommer man någonsin att vänja sig?
Det är tur att jag har min Christoffer också, annars hade jag gått under jorden! Och mitt jobb och mina kollegor, guld värda alltså.
Nej nu ska jag ta ett bad innan det är dags att göra sig i ordning och åka till jobbet, ciao!

Kass uppdatering iknow. Men förra veckan hade jag barnen och då var det vara jobb och dom som gällde :) <3 vi hade en toppenhelg med badhus besök och igår kom Sussi, Calle och min farmor förbi och fikade innan kidsen skulle till R igen och sen åkte jag och C iväg till hans frisör, sen till Sats och sen handla vi innan vi landa hemma hos honom.
Saknar mina prinsar till tusen och Maximilian var lite ledsen igår när vi prata i telefon och sa att han sakna mig..

Men nu har jag varit på gymmet och om några timmar är det dags för kvällsjobb!

Har haft en supermysig helg med min stora älskling, åh vad jag är KÄR! Jag är lika kär som när han kom där på min födelsedag i somras och överasskade mig med rosor & tog mig med storm <3
Idag har det varit jobb och dagis, tillbaka till vardagen igen..urk. Längtade tills jag skulle få sluta och åka hela vägen och hämta mina små prinsar, helt sjukt vad jag saknar dom när jag är på jobbet! Sen gick vi hem, åt middag, bada, lekte lite och sen somna båda två så sött.. och nu ligger jag här och bara tittar på dom. Båda får sova med mig i stora sängen, vill ha dom nära hela tiden.
Maximilian var så söt också.. han smög fram en röd liten smarties som han hade tagit från skafferiet och så sa han "Här mamma, den ska du ha.. röd är kärlek" tror ni jag vart tårögd eller!! Min stora, fast ändå lilla fina kille <3
Klockan är bara barnet så jag ska ta ett bad, sen koka te och titta tv innan jag också ska knoppa. Klockan ringer 04:50 imorgon, jippi!

Härligt väder igår och härligt väder idag!

Hittade ett par skitsnygga skor inne på Scorett. Passar jättefint med jeans till och en färg som jag inte hade i min sko-samling! :))

Har ni som jag letat efter en beige skinnjacka till ett föremånligt pris? Spring in på MQ och fynda denna då! Den är verkligen skitsnygg och ännu snyggare på!

Lilla jag som är en 32/34 fick ta en 38:a för att boobsen skulle få plats när jag ska stänga den. Så när jag har den öppen är den lite lösare bak i ryggen än vad jag brukar gilla, men det gör fan inget för den var så snygg! :)