Jag är så trött nu så jag vet inte ens vad jag heter, vet inte ens varför jag sitter här heller(??!!!). Har varit uppe sen kvart i 6 imorse, för då tyckte Maximilian att det var dags att gå upp. Sen har jag varit och handlat och sen har vi stått och gjort smörgåstårtor hela dagen och fixat i lokalen. Jag har inte ens hunnit städa här hemma och efter fikat och allt imorgon så ska det stanna lite folk hemma hos oss, dom som är från R's sida........Men dom får väl stå ut och jag hoppas att dom har lite förståelse. Jag orkar inte städa nu ändå.. Och imorgon har jag massa annat att tänka på!

Nu ska jag gå ner och lägga mig brevid min prins som sover så sött!
Maximilian ligger och sover middag nu. Han har faktiskt sovit hela tre gånger idag! Han har  ju varit lite småjobbig dom senaste två-tre veckorna, en sån där utvecklingsfas har jag misstänkt..men den här veckan har han varit lite fram och tillbaka, men har vilat i alla fall en gång på dagen. Det blir så svårt annars på kvällen att lägga honom, han är jättetrött, grinig och vill ingenting, så det är skönare om han kan sova lite under dagen i längre stunder så är han mycket gladare och piggare :-) Och så har det varit idag, inte en endaste sur min, eller ha en gång vart han sur för att han inte ville sitta i vagnen, men det brukar han ju bli annars också och inte bara sådär utan anledning som han har blivit den senaste tiden :-P Så den där fasen verkar vara över, wiie! Lagom bra till dopet också, hehe..



Nu har jag fixat doptårtan och det var lite lustigt, för tjejen jag prata med igår sa att tårtan med 50 bitar skulle gå på 1250kr, med bilden och allt som skulle vara på. Men idag så sa killen att hela kalaset skulle gå på 1500kr och att hon måste ha sagt fel, eller inte vetat hur det funkar.. Så jag vart lite tveksam där ett tag, men sen sänkte han ner den till 1350kr och en hungring hit eller dit spelar inte så stor roll, hellre det än 1500. Men nu är det fixat! Och imorgon ska jag åka och handla grejerna till smörgåstårtorna och sen ska jag få vara med och göra dom, ska bli kul :-) Och min farmor är så snäll och ville fixa kaffe, saft/läsk, socker, mjölk, blommor, dukar och allt det där. Hon är så snäll och go! Så det behöver jag inte tänka på, som tur är..för min skalle är ganska seg just nu och orken i kroppen börjar avta..
Vart lite lustigt när jag beställde tårtan också..Det var en tjej som först tog beställningen och när hon skulle skriva ner allt så började hon med mitt namn och jag sa "Emelie", sen när jag var påväg att säga mitt efternamn så sa hon "Och sen är det Bergh, med H på slutet va? Hehe" Jag vart helt ställd och typ velade fram ett ja till svar :-P Sen berättade hon att hon brukar läsa min blogg, så det var ju lite kul!

Nej nu ska jag och R färga våra hår, vi ser förhemska ut båda två..speciellt jag med min ultrablonda utväxt, ser flintskallig ut, HAHA!

Vilka jävla idioter det är som håller på och bränner ner matbutiker i våran stad! Bara för att dom säljer vissa produkter som kommer från USA?!! Seriöst.. Saras kille kom till jobbet vid 7 imorse och såg att det brann så han och en till lyckades släcka det som brann och sen fick dom se att hela varuhuset har ju brunnit! Snacka om chock när man kommer till jobbet.. Äh jag fattar ingenting, blir bara så irriterad.

H
är på morgonen har jag skrattat som en tok i alla fall. När Max får syn på katterna, alltså hans min den är helt oslagbar :-D Han spärrar upp ögonen, kniper med munnen och sen sätter han fart i gåstolen, blir helt galen haha. Och katterna blir ju livrädda och försöker springa iväg, ibland hinner dom och ibland blir dom lite lätt påkörda, inte så att dom får ont eller något såklart hehe.. Han har ju lärt sig att svänga och vända på gåstolen när han går i den, så nu kan man hitta honom lite överallt. Förut tog han sig bara rakt fram och ibland kunde han svänga, men nu svänger han runt om han har gått in i väggen eller något och så traskar han vidare :-) Skönt det..förut var det ju bara en massa skrik om han hade fastnat nånstans och inte kom därifrån.

Nu ligger han och vilar för ovanlighetens skull, så jag ska passa på att göra mig i ordning och sen ska vi traska ner mot centrum och beställa doptårta, solen verkar titta fram nu så det kanske blir skönt väder ute så man kan ta en promenad hem till min mormor och morfar och hämta dopklänningen. Nej nu ska jag fixa mig innan han vaknar, ciao!

Ååååh vad ska jag ha på mig på dopet??? HJÄLP MIG..allt jag äger är; svart, svart, svart och återigen svart..*suck*. Aja det löser sig väl..
Trodde att jag var med om ett nytt framsteg idag (eller för mig var det de iofs), men i alla fall. Sara satt med Max i soffan, eller han satt brevid henne i soffan och sen helt plötsligt så vänder han på sig och ställer sig på knä, tar tag i soffkudden och drar sig upp och står!! Jag och Sara vart helt paffa och jag börjar ropa på R hysteriskt innan han ska ramla omkull, för han stod där själv och Sara vaktade så att han inte skulle rasa. Men så säger R att sådär har han gjort i 2 veckor nu..jaha, det var ju kul att jag har fått se det :-P Sen gjorde han så flera gånger till, men han är ju så vinglig, ser ut som ett fyllo, haha. Men på golvet har han inte börjat dra sig upp på saker, än..men ställer man honom emot något så att han kan hålla i sig så står han där och ser stolt ut :-) Han har börjat att ställa sig på alla fyra nu också ibland, men han står mest och gungar. Han har inte kommit på hur han ska ta sig iväg, hehe.

Tycker att det är så roligt att se när dom små lär sig något nytt, man blir så glad och det är så sjukt hur fort tiden går! Snart springer han väl runt här och gör mig galen ;-)

Ja det var ju bättre sent än aldrig i alla fall ;-) Maximilian var jätteduktig och bara låg och tittade på tanten och flickan som skulle undersöka honom, sen när han fick den där klossen..ja då vart han galen, som vanligt hehe. Samma sak när dom tog av honom blöjan, han blir så glad och börjar splattra och skratta, men när jag skulle ta på kläderna igen var det inte lika roligt och då vart det en liten sur min, men det gick över ganska fort också :-P Han ligger lite under kurvan fortfarande, men följer sin egen kurva jättefint och går upp bra, däremot så ligger han strax över kurvan både på längden och huvudet, så han är en "smal" och lång kille. Så nu väger han 7700g och är 68,5cm.

Efter att vi hade varit där så gick vi och mötte upp R och så åt vi lunch, sen shoppa vi båda lite och nu är vi här hemma igen. Sara och hennes mamma kommer hit lite senare och hälsar på, så jag tänkte bjuda på korvstroganoff till middag. Nej nu ska jag byta blöja och sen ska vi hoppa lite hoppgunga ;-)
Nu känns det lite bättre och tack för alla era fina kommentarer! <3 Har bara myst med min lilla älskling idag och pussat på honom massor och legat och gosat i sängen. Han har varit jättesnäll och glad, som tur var.. Izabella var här ett tag också på eftermiddagen och höll mig sällskap och det fick mig verkligen på andra tankar, så det var ju bra :-) Även fast det känns som att jag vill vara själv, så är det nog bra om jag inte är det, för då börjar man bara tänka och fundera och det vill jag INTE!

Snart ska jag bänka mig framför tvn med te och mackor och kolla på det där Linda Rosing programet, inte för att jag gillar henne, det gör jag inte överhuvudtaget. Men bara för att det är en av dom där killarna (antar att det är den yngsta), Sara känner i alla fall honom och jag måste ju bara se varför hon nu skulle vilja dejta en så pass ung kille??!!

Ska ringa och se vart min mamma är någonstans, gillar inte när hon promenerar hem från jobbet när det är såhär mörkt..

Ha en trevlig kväll! Kram
Just nu känner jag mig bara så tom, fast ändå inte.. Igår var jag nog mest i chock, även fast jag hade misstänkt detta, men jag hoppades ändå att jag skulle ha haft fel. När jag låg där och fick se det där som inte skulle finnas kvar och allt såg bra ut, just nu, så visste jag inte vad jag skulle säga eller tänka. Men idag när jag vakna och jag förstod att allt det här inte var någon dröm, utan det var sant och jag ska få göra det som jag fruktade mest, så har jag bara gråtit.. Känns inte så kul när man samtidigt ska försöka vara glad och leka med Maximilian, när man igentligen bara vill gå och lägga sig i sängen igen och dra täcket över huvudet. Så är det dop på lördag och jag har massor att fixa med och ska försöka att lägga energin på det och Max. Men jag orkar inte..såklart ska vi ha dop, men just nu kan jag inte glädjas över det..

Nu är jag sådär hemlig igen, men det här är verkligen inget jag orkar prata om. Men ni kan ju i alla fall skänka en tanke till mig nästa tisdag.




Nu ställde han sig ju inte där själv, såklart ;-) Utan det var min mamma som gjorde det och sen testade hon att släppa honom och sen stod han där och tittade runt en bra stund, i några minuter faktiskt, innan han trodde att han kunde gå därifrån och min mamma tog tag i honom :-P
Åh vilket fint väder det är ute! Funderar på om jag och Max ska ta en förmiddags-promenad nu eller lite senare på eftermiddagen, skulle behöva röja här hemma också..vart stökigt igår.
Igår kom Kim hit (R's lillebror) och sen tog jag, Maximilian, Sara och Kim en promenad till Willys och handlade tacos och så svängde vi in på jober. Grabbarna behövde nya skidkläder  tills idag och jag hittade ett skitsnyggt set till R som jag köpte och ett par matchande handskar till :-) Kläderna vi köpte till honom för 3 år sen var för små..haha. Jag skulle också ha följt med och åkt, men eftersom mitt knä inte är så bra så hoppade jag det. Onödigt att få ännu ondare och kanske göra sig riktigt illa!
Nej så medans killarna är i Romme med dom andra, ska jag och Max mysa här hemma och sen har jag bjudit över min mamma tills ikväll, så kan vi äta rester från igår och kolla melodifestivalen ;-)

K
an säga att jag är riktigt trött idag. Jag har försökt att hålla Max vaken så länge som möjligt på kvällarna för att han ska sova lite längre på morgonen (eller så att Jag får sova lite längre på morgonen, hihi), men det är i alla fall helt omöjligt för att han sover inget på dagen längre! Eller han sover max 1 tim allt som allt under en hel dag.... Så man får ju verkligen hålla igång hela dagen, inte som innan när han kunde sova 2tim åt gången och jag hann sitta och slappa i soffan emellanåt :-P Dom senaste kvällarna har jag suttit i soffan som en zombie och verkligen försökt att hålla ögonen öppna, för det är ingen idé att gå och lägga sig 19:00 på kvällen, för då sover jag ändå inte hela natten och är död sen  dagen efter. Aja ikväll är min mamma här, så då vill han nog ändå inte gå och lägga sig tidigt och så kanske jag får sova lite längre än 7 imorgon :-D

Ha en trevlig lördag allihopa!
Idag har jag och Sara varit och shoppat lite. Var ju tvungen att handla nya kläder till Max, 68 börjar verkligen bli tight nu.. Så nu vart det massa bodysar, byxor och pyjamaser i strl 74. Så nu ska han väl kunna ha det ett litet tag i alla fall :-) Till mig vart det en ny skinnjacka och ett par nya as coola skor!

När vi kom tillbaka hem till oss så hängde det  en påse på handtaget och i påsen var det en bukett med vita tulpaner (min favorit), en kladdkaka och några brukar med barnmat. Då var det min kära mor som hade tänkt att komma över och ta en fika och så hade hon köpt en bukett till lilla mig :-$ Tråkigt bara att man inte var hemma.. Men jag bjöd över henne hit imorgon istället, så vi får se om hon dyker förbi :-)

Dagen har vi spenderat med Sara. Hon kom hit och överasskade mig med fetaost sallad från Nancy's och sen har vi bara legat och degat i soffan. Maximilian har dragit i hennes kinder så nu när hon åkte så var hon helt röd lite överallt i ansiktet, haha! Börjar faktiskt göra rätt ont nu.. R är just nu och storhandlar mat, så det blir väl att laga ihop något smaskens sen när han kommer hem.


Lilla busfröt i soffan (längtar INTE tills han ställer sig mot möbler istället) ;-)


Sara fick smaka på Max nypor


Så lik min lillebror när han var liten :-P


Vatten är roligt!

J
ag måste införskaffa en sån där halkmatta att ha i handfatet när han ska bada där och en till duschen när vi duschar, så han kan sitta själv. För det är ju svårt att hålla i när han blir hal som en tvål..

JUST DET! Har ju glömt att skriva vad Max gjorde i lördags, heheheheh... Han sa; "Mmma mmaam maam mm" :-D Gissa om jag blev glad! Nu får vi hoppas att han fortsätter så och inte glömmer bort hur han ska säga, för nu har vi inte hört något sånt sen i söndags. Men det var en fin alla hjärtans dag present i alla fall och förra året på alla hjärtans dag så kände jag ju första sparken när han låg i magen, så nu har jag fått vara glad två år i rad, hihi!

Nej nu ska jag tjura lite i  soffan eftersom Shawn har kommit tillbaka efter att ha hållt sig borta sen i torsdags, urk.. kan han inte flytta snart?!!
Sitter och tittar på Advokaterna och just nu handlar det om det där mordet på den där killen Ricardo och jag börjar genast tänka på min lillebror..
Det jag är mest rädd för i hela världen, det är att det ska hända min lillebror något. Han är inte världens lugnaste kille och ränner gärna ute och festar på helgerna och han fegar aldrig ur för att bråka med någon, speciellt inte med alkohol i kroppen. Jag är så rädd att han nångång ska bråka med fel person och sedan råka riktigt illa ut. Om det skulle hända så vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra, blir ledsen bara jag tänker tanken. Blir ledsen av att ens tänka om han nångång själv skulle få stryk, vill ju inte att någon ska röra min lillebror och han ska självklart inte röra någon annan heller! Men hur lätt är det att tala en 19-årig kille till rätta, när han tycker att han har den bästa tiden i sitt liv(?). Nu har han i alla fall träffat en bra och jättesöt och trevlig tjej. Hon festar inget, har topp betyg och tränar hockey. Hoppas verkligen att hon kan få honom att lugna ner sig och på andra tankar, t.ex SKOLAN.

Min lillebror betyder lika mycket för mig som Max gör och jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag älskar honom <3

Och den här dagen ska jag såklart "fira" med mina två hjärtan :-) Vi hade igentligen tänkt att åka in till stan och kika i affärer och shoppa nya kläder till Max, för det mesta börjar ju bli för tight nu och sen äta på resturang.. Men vi sket i det och tänkte att vi skulle vara hemma och mysa istället. Så jag och Maximilian har varit ute på en långpromenad i det här fina, men kalla vädret och sen var vi förbi affären och handla lite tills ikväll. Så ikväll blir det fläskfilé, potatisgratäng, sallad med fetaost och vitlöksbröd och sen handla jag lite godis och chips tills ikväll när vi antingen tittar på melodifestivalen eller någon film. Max ligger nu ute och sover i vagnen, så jag har passat på att lägga köttet i marinad och så ska jag dammsuga innan han vaknar och vill busa :-P

Hoppas ni alla får en trevlig och mysig alla hjärtans dag!

Idag har vi varit med våran älsklings Sara. Hon kom hit vid 2-tiden och tog med mig och Maximilian  för en runda på 'stan'. Eller en runda..vi ville mest äta hela tiden, som vanligt! ;-) Vi gick till Nancy's och smällde i oss en varsin kyckling-pasta sallad med massa fetaost, saltgurka, broccoli, tomat, rödlök och cesar dressing, smarrigt värre. Efteråt vart det en liten choklad bit och två glas vatten. Sen knata vi runt lite och glodde..fast vi promenerade ganska fort hem, för Max var inte på världens bästa humör.. Men jag hann handla två söta skålar, i den ena ska det vara godis och i den andra snacks ;-) Och sen köpte jag en liten rolig grej till R i alla hjärtans dag present och Max fick också alla hjärtans dag present; en pip mugg, strumpor och ett par underbyxor som det står "Lilla grodan" på rumpan, allt från Lundmyr of sweden.


Bjuder på en bild där mina finska drag lyser igenom ;-P

Igår fick jag och Max besök av Carro och charmtrollet Oliver. Var längesen vi sågs och shit vad duktig och stark Oliver har blivit! Reste sig upp/gick mot/längst möblerna jätteduktigt och stod t.om en liten stund själv på golvet :-D Först vart Maximilian glad av att se honom, men efter att han hade nypt honom i örat och vid halsen så vart han kinkig, hehe. Max hade inte en sån bra dag igår heller, tror att det är tänderna som spökar.. han var jättegrinig och ledsen hela eftermiddagen och kvällen tills han skulle sova och jag fick sån migrän så jag var väl inte heller så rolig.


Bästa kompisar!


Ser ut som att Oliver ska ge Max en puss..men det var hans öra han spana in :-P


Kramas lite efter att Oliver hade dragit Max i örat


"Bråkar" om vem som ska få telefonen och starka Oliver vann ;-)

I
dag har Maximilian varit på betydligt bättre humör och det var ju bra för min stackars skalle, för när jag vakna imorse så hade jag fortfarande sån värk, så min frukost bestod av två ipren och 1 liter vatten, sen mådde jag bra igen. Min gulliga mamma har varit här och hälsat på också innan hon skulle iväg och jobba och jag fick en tidig alla hjärtans dag- present; jättesöt bh+trosor i rosa och vitt med rutor och spets, så söta! Och sen fick jag ett par vita trosor med rosa hjärtan på. Hon är så snäll min lilla mamma <3

M
ax har bara velat hoppa, hoppa, hoppa och hoppat idag...och hållt i mina händer och gått fram och tillbaka över hela övervåningen..så idag är mina armar spaghetti-armar och min rygg har börjat värka. Men det är det värt! Så länge han skrattar och är glad och får träna benmusklerna och balansen så gör jag vad som helst för honom, även om jag var tvungen att vila ett antal ggr ;-P

Maximilian ligger redan och sover, vet inte om det är för natten..men jag passar ändå på att ta en dusch, ciao!

Da-da-dada-da-da från Maximilian hela tiden..kanske säger han pappa eller mamma snart? Önska kan man ju alltid, haha.
Ja och vad gör jag vaken då, kan man ju undra..Inte fan kan jag sova i alla fall! Varje natt samma visa. Först vaknar jag kl: 03:00 helt utan anledning, sen har jag skitsvårt att somna om..runt 5-6 börjar mina katter och jävlas och vill gå ut, så då måste man masa sig ur sängen för att släppa ut dom, sen har jag svårt att somna om igen och kl: 9 vaknar Max, då är jag helt DÖD. Vart såhär i några dagar nu, så man är ju som en zombie på dagarna. Och jag har testat att vara uppe länge på kvällen för att jag ska vara jättetrött när jag lägger mig och hoppas på att inte vakna.


Min prins igår när han mumsa i sig rån med smör på, det gillar han!

Ska passa på att äta lite frukost nu och ta en dusch innan lillen vaknar, ha en bra dag alla!

Igår var vi ju på 40-års kalas, det var min fasters man som fyllde år. Hans kompisar hade fyllt hans bil med rosa golfbollar och wunderbaum, så det stank apa i bilen. Sen hade dom klistrat på en massa olika texter, på en stod det t.ex "Här kommer dektektiv M.Ridby" (han jobbar som polis).  Riktigt trevligt hade vi och dom bjöd på olika pajer till middag och efterätterna bestod av tårtor, bullar och kakor. Så nu får det vara slutkalasat för mig, för annars kommer jag att spricka! ;-) Max var på jättebra humör, fast han inte hade sovit något under hela dagen. Och strax innan vi skulle åka hem så somnade han i min famn, det var längesen han gjorde..såå mysigt!


Av oss fick han en vagn som han ska köra bagen med golfklubborna i :-)






I
dag har vi inte gjort mycket. Jag har mest vilat (när Maximilian har gjort det), legat och läst, sen har vi dansat och sjungt lite medans jag dammsög och Max gick efter i gåstolen :-P
L
äste precis Ida's blogg och såg att dom skulle basta ikväll..vart sugen på det jag med! Så hag funderar på om man ska gå ne roch sätta på bastun nu innan man ska se på Beck.

Nu börjar min prins bli arg på mig för att jag sitter här för länge...bajjj bajj!

Jag har blivit utmanad av Carro

  1. Länka till den som utmanat dig.
  2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
  3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
  4. Meddela dem så de vet att de har en utmaning att hämta.

Utmaningen:

  1. Jag älskar Maximilian mest av allt i hela världen. 
  2.  Jag har ett hett temperament. 
  3.  Jag kan stå och dansa till dunkdunk musik i flera timmar, bästa jag vet! 
  4.  Jag shoppar alldeles för mycket.... 
  5. Jag gillar min kropp som den är nu (fast några sit-ups kanske man ska börja göra så man får tillbaka rutorna igen, hihi).
  6. Jag är rädd för att bada i havet, så när vi är utomlands sitter jag helst vid strandkanten.
  7. Jag gillade inte att vara gravid.

Jag utmanar:

Millan
Ida
Eve
Emelie
Malin

Sandra

Lisa


Bara några timmar gammal


1 månad


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 MÅNADER <3
Idag fick jag städmani, som vanligt. Max har inte varit så hjälpsam direkt, så fort jag hade vikt all rentvätt som hängde lite överallt och la det fint i soffa, så trippa han dit med gåstolen och slängde ner allt på golvet. Sen när jag skulle rensa bort all reklam som vi har samlat på oss under veckan, så drog han ner papperspåsen i golvet och bara skratta, hur roligt som helst tyckte han :-P Jag koppla musik från den bärbara datorn till tvhögtalarna och den sladden var väldigt rolig att dra ut och när jag skulle plocka i diskmaskinen var han snabbt framme och börja rycka i tallrikarna, ajjabajja! Nyfiken liten kille..men det är roligt :-) Sen kom underbara Sara hit med lunch och umgicks med oss hela eftermiddagen. Vi gick ut på en promenad också i det här vädret, men det var ganska mysigt.


Tittar fundersamt på mig när jag sa "aj aj" och nästa sekund drog han ut sladden..

N
är R kom hem från jobbet så lagade jag lite god middag; kött, klyftpotatis, bea och massa god sallad och feta ost, mums! Sen har vi inte gjort så mycket mer, busat med Maximilian, snackat skit med Shawn och haft ett halvt öga på Let's Dance.

Nu ska jag läsa ut min bok och sen blir det dusch och sova, vi måste ju vara pigga imorgon när vi ska på 40-års kalas ;-)
Herregud vad fort tiden går! Nyss låg han ju bara där och inte gjorde någonting :-P Idag tog han sig fram längre än dom 30cm han brukar sträcka sig fram efter leksaken eller vad det nu är. Idag hade han t.o.m snurrat åt andra hållet och tagit sig fram till dvdn och börjat dra i sladden, ajjabajja! Vart helt chockad när jag kom tillbaka från köket hehe. Så kul att se hur han förändras hela tiden och gör nya saker, man blir ju så glad och stolt!


Brummar och spottar för fullt
Idag har det inte varit någon rolig dag.. Och inget stan blev det heller. Jag har inte fått i mig något förutom vatten och lite smörgåsrån. Sen har jag mest legat i sängen eller soffan. Max har sprungit runt i sin gåstol och jagat katterna. Nu har han också kommit på hur man svänger, så nu kan man hitta honom lite varstans där han kommer fram :-P Han har blivit så stark i benen, nu ställer han sig upp utan att man drar upp honom i händerna och ibland sätter han sig upp ifrån liggandeställning, men sen är det ju inte alltid balansen är bra, så han faller ju tillbaka..och blir ledsen. Men det är bara att öva! Jag måste sänka hans säng också så han inte ramlar ur den, var livrädd inatt när han sov där, så jag låg på helspänn hela natten och det kanske därför man har haft migrän idag(?) Nu ligger han i alla fall brevid mig och sussar, älskar när han sover brevid mig. När han ligger och sparkar på mig och slänger sina små armar och ben upp på min rygg eller mage <3

S
nart har vi dop också, eller den 28:e feb rättare sagt och jag hoooopppppaaaasss verkligen att min kusin och hennes mamma orkar hjälpa mig med att göra smörgåstårta till ja, runt 60 pers(?) För den vi åt i lördags som dom hade gjort var förjävla god!

Nu blir det att sova, godnatt!
Nu sitter jag här nyduschad och med nymålade naglar och tittar på tv, så skönt. R är nere och nattar Max, vi får väl se hur det går ;-) Han är så rolig när han ska sova (om man själv inte är dödstrött, då är det inte lika kul), han ska hålla på och snacka och busa hela tiden. Precis när man tror att han håller på att somna och ska ge honom en puss godnatt så spottar han ut nappen och ger en världens största leende och börjar snacka igen, gullunge! Nu börjar man se något vitt i tandköttet också, så det kan ju inte vara så lätt att komma till ro när det kliar.

Maximilian fick lite gott här innan det var dags för välling och läggdags också, smörgåsrån med lite smör och leverpastej, mycket uppskattat kan jag ju säga! Han älskar att äta och kladda själv, men vilken unge gör väl inte det(?), hehe.

Nej nu ska jag föna håret lite så man inte är helt lockig på huvudet när man vaknar..vi ska ju in till stan och jag orkar inte stå och fixa håret i evigheter då.

I förra veckan, eller i torsdags rättare sagt så blev grabbarna här hemma (R och Shawn) jättesjuka och jag hade ingen lust att bli smittad själv eller att Maximilian skulle bli det. Så jag och Max åkte hem till min mamma och skulle sova över där, en natt var det tänkt..men vi kom hem idag! Det har känt som en liten "mini-semester" haha.. Men vi har haft jättetrevligt och ätit massa god mat, så nu lär man väl ha lagt på sig ett eller två kilon ;-)
 I
fredags var jag också iväg med Bella och gänget och bowla, åt mat och sen blev det utgång. Det var roligt och jag drack inte speciellt mycket, så dagen efter mådde man bra och så åkte jag och Maximilian på 20-års kalas och åt massa god smörgåstårta och hade det trevligt. Sen har vi bara slappat, tittat på film och lekt i massor! Beställt en massa kläder har jag också gjort...blir alltid så när jag och mammsen sätter igång och nätshoppar, hehe.

Och så har jag ju skaffat mig lite nytt hår....igen. Jag är så dum och kan aldrig bestämma mig ;-P Ena stunden vill jag ha kort och andra långt. Men jag köpte clips till så att jag kan ta på och av som jag vill, tycker att det är så jobbigt att sy eller limma fast det.

Bjuder på lite bilder som jag har tagit :-)