Idag är det FREDAG, woho! Fast så jävla "woho" är det ju ändå inte när man bara legat hemma (typ) hela veckan. Idag är både jag och C bakis... Vi skulle på ett litet födelsedagsfirande igår som resulterade i alldeles för många öl på en torsdag. Men men, så kan det gå! Ikväll kör vi på lite biomys och en tidig sänggång, hoppas jag på. Och imorgon är det Adelias dansuppvisning, ska se om jag får ta med mig Maximilian också, och senare på kvällen ska det vara Halloween party hemma hos Lina & Johan!
Som ni säkert har sett så har jag färgat håret också. Jag vettefan vad jag tycker om det, ångar mig lite.. Saknar mitt blonda hår :( Men C och många andra säger i alla fall att det är skitsnyggt och att jag bara måste vänja mig, så jag väntar med spänning på att jag själv också ska börja digga det! Har ju haft exakt samma hårfärg för några år sen och då gillade jag det, fast då var håret längre också..

Jaja, värdelöst inlägg.. Puss på er & ha en grym helg!



För ungefär 2 veckor sedan var jag på en anställningsintervju på ett företag som heter Cepheid. Det var om ett Labb-jobb, ungefär som AstraZeneca, fast inte läkemedel.
Allt är nytt och fräscht, blandade åldrar (mest runt i min egen ålder), mindre stress OCH press, mer flexiblare arbetstider vilket passar mig utmärkt efter som jag har barn. Och det som jag också tyckte var bra, är att dom är inte så många som jobbar där, så chefer och underarbetare har mer gemenskap och när dom visade runt mig där så kunde man faktiskt inte se skillnad på vilka som var chefer och inte!
En annan sak som också är mycket bra, är att man får en provanställning i 4 månader som konsult och sen om dom är nöjda med en så får man en fastanställning hos dom istället! :) Så den 14 november, då börjar jag jobba där wiiee! Och min chef på Proffice sa att jag inte behövde jobba på kontoret dom här två veckorna, utan skulle passa på och göra vad jag ville och ta det lungt, och jag har ju min garatinlön så det är ju skönt! :)
Och igår ville jag ju fira lite såklart! Och min fina älskling bjöd mig på middag, sen bio och efter bion tog vi en öl innan vi åkte hem :) <3 Du är bäst!
Kändes skönt att komma ut lite också efter att ha legat hemma och varit sjuk i flera dagar..
Jättefin vinterkappa från Peak i stl XS, använd ett fåtal gånger och är i nyskick. 1500kr, eller bud.
Då kör vi en liten Bloppis igen! Har lite grejer som bara ligger i garderoben och skräpar..



Skor från Nelly i storlek 36. Klackhöjd 15cm och platån där fram är ca 4cm. Använda en gång och säljes för 250kr. SÅLD



Jättesöt klänning från H&M i storlek 34 (passar en som har storlek 34 i vanliga fall och har lite större byst, eller någon som är en S/M). Helt ny och aldrig använd, säljes för 200kr. SÅLD



Topp i skinnimitation från H&M i storlek 34. OBS! (Kort i magen, som en magtröja) Aldrig använd och säljes för 50kr.



Tröja med 3/4 ärmar, lite "puff"axlar, spets bak på ryggen i storlek 34. Aldrig använd, säljes för 50kr.SÅLD



Svart tight klänning i storlek 34. Aldrig använd och säljes för 100kr. SÅLD



Enärmad klänning från Nelly i storlek 34. Använd en gång och säljes för 250kr.


Är du intresserad av något eller har några frågor så maila till: [email protected] eller skriv här!


Jag är så arg, ledsen och besviken så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men vad trodde jag liksom? Blåögd som man är.
Nu när allt började kännas bättre och det kändes verkligen som att R och jag skulle kunna komma överens, för barnens skull, så fuckar han till det SOM VANLIGT! Först tog han barnen ifrån mig, han drog mig till familjerätten och dom pissa mig rakt i ansiktet och sa att jag inte kan göra något åt saken eftersom han tänker vara pappaledig. Fine! Tänkte jag, det är bara några månader ändå. Sen kan jag berätta att när vi gjorde upp med barnen och barnbidrag osv så sa vi (så fick jag ha det när jag hade barnen under min mammaledighet) att den som är föräldraledig får såklart båda barnbidragen och den personen ska också betala dagisavgiften, det var dealen. Men NU när HAN ska vara pappaledig, då ska han ha båda barnbidragen OCH JAG SKA BETALA UNDERHÅLL. Fast jag mer än gärna vill ha barnen varannan vecka!!! Jag blir så arg och ledsen, för han vet också att jag inte har kommit igång och börjat jobba fullt, så jag får inte ens någon lön.
Och igår när jag var där och hälsa på innan vi skulle på utvecklingsamtal på Maximilians dagis så säger han att han ska ta en sista-minuten i december och jag undra såklart hur han har råd med det när han är pappaledig(?) då säger han att pengar rullar alltid in till honom... + att jag betalar halva hyran fast jag inte bor där och fast han har en inneboende. Sen har han mage och klaga till min mamma att han inte har några pengar och det är därför han vill att jag ska betala underhåll, men han kan shoppa kläder, åka iväg med kompisar, supa och dra på en sista-minuten?? Det är ju MINA pengar som går till allt det!
Imorse var jag så förbannad så jag tänkte 1000 hemska tankar, men sen kände jag bara att jag måste ha mina barn nära mig nu, så jag åkte och hämta M på dagis, Vincent kan jag ju inte ta eftersom han är med R och han är den sista personen som jag vill se nu.. Men jag har i alla fall hos mig nu, vi får se om jag måste jobba imorgon annars så har vi en heldag tillsammans också <3
Vet fortfarande inte vad jag ska göra eller ta vägen, jag måste få ett ordentligt jobb, jag måste skaffa en lägenhet, helst av allt så skulle jag vilja bo någon annanstans än i den där jävla hålan. Jag vill bara få det där 'radhuset' sålt så jag kan skaffa ett riktigt hem till mig och barnen.. Allt känns bara skit nu.
I helgen har vi kalasat för Vincent, både lördag och söndag och tack alla som kom, ni är så fina! <3
Har haft massor att göra på jobbet + att jag var på  provsminkning i måndags inför en fotografering på söndag, men idag är jag ledig och ska träffa världens bästa Bella. Men innan dess ska jag städa i ordning garderoben och ta disken, så C slipper bli suris på mig... ;)
Lägenheten är ute på nätet nu också, så visning nästa helg ä n t l i g e n. Känner mig jätteglad! Ska på intervju nästa vecka också och jag hoppas att allt bara flyter på nu så jag kan ta en lägenhet till mig och mina prinsar :)) Så vi kan få ett riktigt hem.. Det är ju såklart jättesnällt av C att låta mig/oss få bo här, men det är ju trångt när barnen också är här, så vi skulle behöva något eget där vi kan ha alla våra saker och pojkarna kan ha ett eget rum.
Nej nu ska jag börja fixa & dona! Puss på er.
Är så uttråkad så det finns inte! Har joggat, duschat, sminkat mig, diskat, städat, vikt kläder, kollat film, spelat wordfeud, "vilat".. och nu då?? Längtar tills C kommer hem...
Saknar mina små älsklingar också! Men imorgon får jag träffa dom igen och sen ska vi kramas och kalasa hela helgen för Vincent som fyller ETT år, helt galet.

Kors i taket, jag har varit och klippt mig hos någon annan än Linda..toppade bara iofs, men ändå!

Kan ju tillägga att jag var skitnervös.. :p

Ligger i sängen fortfarande, så skönt att kunna ligga och dra sig en stund i lugn och ro..
Igår var jag och Maximilian i stan och shoppa lite & hade det mysigt <3 han valde en cool t-shirt från Mickes butik och en jättefin jacka och mössa från Zara kids :) sen köpte vi lite fint till Vincents present.
Sen åkte jag till världens bästa Tanja och fixa naglarna, så nu är man fin igen! Och sen när jag kom hem hade C tvättat, städat och han & Tobbe var och handla tacos, så vi hade en riktig myskväll :)

Idag ska jag till s-tälje och röjja lite i lägenheten och sen tänkte jag ta med mig Max och se om vi hittar nya skor, han kan inte springa runt i dom där gamla gympaskorna...

Ha en nice dag allihopa, puss!

Idag är jag glad! Imorse hämta jag Vincent och så promenera jag bort till Sandra och Theo och myste i några timmar. Och sen lämna jag V och traska bort till Maximilians dagis och överasska honom och om han blev glad! Tog tåget hem till Älvsjö och nu ligger vi och tittar på Spindelmannen och myser :)
Snart kommer C hem också, så ska vi äta lite god middag och sen ska jag njuta av att ha Max här resten av kvällen <3
Idag är jag glad! Imorse hämta jag Vincent och så promenera jag bort till Sandra och Theo och myste i några timmar. Och sen lämna jag V och traska bort till Maximilians dagis och överasska honom och om han blev glad! Tog tåget hem till Älvsjö och nu ligger vi och tittar på Spindelmannen och myser :)
Snart kommer C hem också, så ska vi äta lite god middag och sen ska jag njuta av att ha Max här resten av kvällen <3
Har saknat mina prinsar så mycket så jag dööör! Längtar till helgen också när jag får ha dom i alla fall från
fredag-söndag :))
))


Älskar er mest av allt!

I fredags blev det en liten utgång med dom bästa tjejerna <3 men efter några shots, öl och dans så kände jag att det var dags att åka hem. Så snälla Christoffer kom och hämta mig, aaw!

Och igår vaknade jag runt 8-tiden med spränghuvudvärk. Låg och drog oss i sängen ett tag innan vi bestämde oss för att åka och äta. Vi styrde kosan och hamna i Västerås :) åt en mysig lunch och var inne på ikea och fick lite inspiration, sen åkte vi hem till Stockholm igen.
Senare på kvällen var det dags att åka till Johan & Lina och träffa resten av gänget, för att senare ta oss till Berns. Blev bara en mini-utgång, jag tog en drink och C en redbull innan vi tog bilen hem.

Men det har varit en grym helg! Och idag får vi se vad som händer :)