Karro och sötnosen Oliver kom hit och spenderade några timmar med oss, mycket trevligt! :-D Nu får ni lite bilder på grabbarna från våran dag.

Vi har varit på 10-månaders kontroll idag och Maximilian kunde allt en 10-månaders "ska" kunna + lite till.. Vet inte om jag har skrivit det förut men när vi var på 6-månaders kontroll så tyckte läkaren att han hörde ett blåsljud när han lyssna på Max hjärta, fast då sa han att det berodde kanske på att han var lite förkyld eller något. Men idag när han lyssna så hördes det jättetydligt, både när han satt i mitt knä, låg på rygg och mage.. Så nu ska vi få åka till huddinge och göra ett UL på hans hjärta och ta prover. Både min lillebror och min pappa föddes med det, men sen försvann det innan dom hann fylla ett år. Men läkaren tyckte att det var lite konstigt att Max inte hade det när han föddes och inte när han lyssnade på honom när han var 2 månader :-S Jag ska försöka att inte tänka på det här, fast hur fan ska man klara av att inte göra det?!! Har redan en massa skit att tänka på.. Jaja vi får se vad dom säger sen efter att vi har varit i huddinge, om det är något som kan växa bort eller om det behövs en operation.



Idag ska jag och guldklimpen vara här hemma, eller vi ska leka här ute på gräsmattan och bara ha det skönt i solen :-) Jag måste bättra på brännan för nu är man blekfis igen ;-) Sen blir det väl att ta en promenad också senare mot eftermiddagen/kvällen när det är lite svalare.

Hoppas ni alla får en bra dag!
Japp nu är det tänder pågång igen..jooobbbbbigt värre. Dom senaste nätterna har varit pest och pina för mig som är van att få sova från att jag går och lägger mig fram till 7-8 på morgonen..Men men, sånt är livet ;-)
J
ag och Maximilian har sovit hemma hos min mamma från fredag till idag. I Fredags hade jag och Sara "ätar-dag", fast vi smällde faktiskt inte i oss så mycket. Skönt var det för igår så var jag på Central badet i stan och det hade ju inte varit kul att visa upp sig med en svullen mage :-P Vägde mig igår också och till min stora förvåning så väger jag nu mindre än vad jag gjorde innan jag blev gravid..så  nu ska jag gå upp lite i muskler!

Nej nu ska jag ta en ipren och sen lägga mig och sova..hoppas det blir en bra natt.. Godnatt!

tittut!
Idag är den enda dagen som vi inte har haft något speciellt för oss. Alla andra dagar har vi antingen varit iväg eller haft besök och jag har alltså varken haft tid eller lust att sitta och blogga..
Jag och Maximilian har varit ute på en långpromenad idag och sen bara vart hemma och myst, bara vi två <3 Han är så snäll och go min lilla prins, pussar och kramar mig hårt hela tiden :-)

Jag är så trött så jag orkar faktiskt inte blogga idag heller.. bjuder på några bilder från idag!

Hinner inte skriva nu, så bjuder på några bilder!

Allt är inte på topp just nu, därför jag är sämst på att blogga.. Har ingen större lust att skriva allt här heller, men det rör i alla fall min morfar som är sjuk i cancer och det ser inte så bra ut just nu. Så vi alla är väldigt ledsna och oroliga, men är även glada för att vi har fått behålla honom i dom här 6 åren som han har levt med det.  Nu tar vi en dag i taget och stöttar varandra och såklart min mormor och älskade morfar <3





I
dag tog jag och Max en tripp ner på stan (som alla andra dagar........), köpte en klänning till mig och plutten fick nya byxor/tights, t-shirt, skarf och en mössa. Sen mötte vi upp R och gick och käka och sen traska vi hem igen..och nu sitter jag här. Känns som att man måste göra något hela tiden för att inte gå och tänka och grubbla.

T
ill något roligt då! Jag har bestämt mig för vilka nya tatueringar jag ska göra, äääntligen. Har ju länge velat ha en karpa på överarmen med skuggingar och lite blommor, men sen ångra jag mig..tänk när jag blir äldre och kanske ångrar att jag kluddade ner mina armar. Så nu ska jag istället göra japanska blommor från höften och upp mot revbenen och sen ska jag tatuera in Maximilian's namn ovanför armbågen typ. Sen till nästa år eller så blir det väl att fortsätta på tatueringen på benet..
Så nu hoppas jag att inte Calle eller Pelle är fullbokade nästa månad eller juli ;-)



I fredags när vi var hemma hos min mormor och morfar och hälsade på så fick Maximilian krypa (nu kryper han bara istället för att hasa) runt som vanligt, sen skulle vi bara testa för skojs skull och se vad han tyckte om deras trappa, under stenhård övervakning såklart. Och ja, inte fan hade han några problem med att ta sig upp där! Första gången han fick testa så gick det lagom fort, men andra gången så gick det jättefort! Jag stod nervös med kameran i handen och filmade och skällde på R att vara beredd hela tiden, haha.

Tänkte kolla om någon vet hur man lägger upp videoklipp här???



Det har hänt lite saker dom senaste dagarna och sen har jag inte haft riktigt tid för att sitta och blogga, men bättre uppdatering kommer lite senare under dagen när jag hinner sitta en längre stund :-)

Idag är prinsen hela 9 månader, oj vad tiden går fort!



Älskar dig mest i världen!
Idag har det varit tråkigt väder, så man har inte behövt ha dåligt samvete för att man har varit inne mestandels av dagen  :-) Jag har städat och tvättat lite..och letat efter fästingar. Imorse när jag bytte blöja på lillen så la jag blöjan på vardagsrumsbordet medans jag gick och öppna altandörren till katten som ville ut, sen när går tillbaka och ska gå och slänga blöjan så kryper det en fästing på den!!!! Och fyfan vad äcklad jag blev, det kändes som att det kröp fästingar över hela min kropp, bläää!! Slängde av Maximilian kläderna ockå för att kolla varenda cm av hans lilla kropp så att det inte fanns någon där. Sen kollade jag sängen och har dammsugit den typ 100 gånger..eftersom katterna har en förmåga att smyga sig in där lägga sig brevid Max när vi sover.. Nä usch nu börjar den hemska tiden med alla fästingar. Men det konstiga är att Chanel aldrig har haft en på sig, medans Tyson hade MASSOR förra året..
Ja vad har vi gjort mer då..vart ute på en litne promenad och sen kom grannen förbi med bullar, så vi fika och snacka lite skit. Max ligger och sover redan nu, för han sov inget här på eftermiddagen, så imorgon blir det att gå upp tidigt om jag känner honom rätt! ;-)
H
an var så söt idag också..satt och lekte på golvet med lite leksaker och sen ser jag hur han sätter sig på knä, sen på huk (med händerna i golvet) och så försöker han ställa sig upp utan något stöd alls, men det gick ju inte så bra.. så han ramla på rumpan. Men kul att se att han försöker i alla fall. Och igår när han stod vid tv-bänken så tog han upp en leksak i händerna och vips så stod han utan att hålla i sig någonstans, även om det bara vara i 5 sekunder då, men ändå haha!