Älskar mina killar mest i världen!

Vi är ute hos min mamma & A och myser. Imorgon åker vi ut till Järna för mat, dryck, spel och skratt. C joinar oss också :-) <3

Jag har precis varit och kollat på en trea tillsammans med barnen här i Södertälje. Den var väl i okej skick, jävligt stora rum och det är ju bara ett plus, men kanske lite för dyr hyra..måste fundera lite.

Efter det så gick vi och åt lite kebab och pratade. Maximilian satt och berätta allt kul dom hade gjort i norrköping och Vincent flirtade med alla andra som var där.

Sen när det var dags att säga hejdå så vart Vincent ledsen och sträckte armarna efter mig och Max tog tag i mitt ansikte, pussade mig hårt och sa "Älskar dig mamma". Sen klev dom av bussen och jag satt kvar eftersom jag skulle till tåget. Jag och max gjorde tusen slängpussar och sen när bussen börja åka sprang han efter och skrek..

Fick sms av R efteråt och han skrev att M hade blivit jätteledsen och skrikit "Mamma kom tillbaka, kom tillbaka"..
Ni anar inte hur hjärtskärande det är och jag mår skit just nu. Sitter och bölar på pendeltåget liksom.

Men imorgon får jag träffa dom igen och sen ska vi rå om varandra hela helgen <3

Dålig uppdatering, iknow. Men som ni vet så har jag börjat jobba igen och har man varit hemma i 13 månader så förstår ni säkert att jag är ovan och jävligt trött ;-) Men det går jättebra på jobbet och jag trivs verkligen!

Har precis pratat med världens bästa Maximilian i telefon och sagt godnatt. Får träffa dom en snabbis imorgon när vi ska kolla på en lägenhet och sen får jag gosa med dom hela helgen, längtar som en tok!

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Känns som när man var gravid och var trött hela tiden och gärna gick och la sig samtidigt som M. Men jag vänjer väl in mig snart i jobb-rutinerna ;-) natti natt!

Har haft en jättetrevlig helg med god mat, dricka, frisk luft, spel, skratt, underbar pojkvän och goda vänner här ute på Ljusterö.

Och jag är vaken först i vanlig ordning :) Saknar Max och Vincent som är hos sin farmor i norrköping. Har inte pratat med dom sen i torsdags och nu börjar det bli olidligt..

Vi har tagit massa bilder med systemkameran, men jag bjuder nu på bilder från iphonen! Puss

Idag har jag hunnit med ett möte i stan med min nya chef på Proffice. Supertrevlig kille och nu längtar jag ännu mer tills på måndag! :) Fick en liten kasse med papper, pärm, nyckelring, penna och en trisslott. Och till min förvåning så vann Jag! Jag som aldrig brukar vinna något :P 750:- 'rikare' och jag åkte tillbaka hem till C.
Sen bestämde jag mig för att ta tag i vår "Walk in closet", jisses.. Vi måste köpa bättre förvaring, för nu får inte ens alla kläder plats! Speciellt inte alla C's 1000 skjortor.... Och jag ska ALDRIG säga att jag inte har några strumpor eller underkläder, och inte C heller för den delen! För nu har jag fyllt en varsin ikeakasse med våra underkläder och strumpor som inte ens fick plats!
Nu ska jag passa på och lata mig i soffan, för hör (läs) och häpna, idag ska jag träna på GYM! Haha..


Puss på er!

Idag var jag hemma hos R för att passa barnen en stund. Direkt efter att jag hade åkt fick jag ett sms, som vanligt.
Där stod det är jag är värdelös som
Mamma, jag tar inte hand om mina barn, jag skiter i dom och han förstår att dom börjar ta avstånd från mig. Hur fan kan han säga så?! Han säger att jag aldrig träffar dom, fast jag gör det varje chans jag får! Och är det mitt fel att dom inte träffar mig lika ofta som innan? Nej, för det är ju han som har tagit dom ifrån mig! Blir så arg och ledsen. Han håller på mer eller mindre varje dag med att säga att jag skiter i mina barn, fast jag egentligen gråter varje dag för att jag saknar dom så!
Jag trodde aldrig att man, eller Jag, kunde känna ett sånt hat mot en annan människa.
Jag vill bara ha januari här nu!

En vecka kvar tills allvaret börjar. Nytt jobb, nya arbetskamrater, ny ort! Kan inte låta bli att låta tankarna flöda den här veckan. Vill bara ta ett steg framåt i vårt nya liv, men det är svårt när man hela tiden dras bakåt istället..
Längtar tills att börjar ordna upp sig på riktigt, tills jag får ha barnen oftare och vi kan börja ha en ordentlig vardag tillsammans.

Jag har alltid varit en person som tänker, grubblar och håller allt inom mig. Men nu har det varit extremt! Kan ju vara för att man går hemma mest hela dagarna.
Jaja, en dag i taget. Håll tummarna för mig är ni snälla! <3

Imorse bestämde jag mig för att jag och barnen skulle åka Hem (till R alltså). Dels för att dom är sjuka och dels för att R ändå inte skulle vara hemma.
Jag har bara gått runt och njutit hela dagen, lagat mat i Mitt kök med Mina köksredskap, underbart! Saknar alla möbler också och det här känns verkligen som Hemma. Vart nästan lite tårögd när jag satt i soffan och kolla på tv, känns inte som att jag har varit borta, kändes som att jag har sovit och bott här hela tiden, fast jag inte har gjort det dom senaste 4-5 månaderna..

Längtar verkligen tills jag kan ta/få en lägenhet där jag och barnen kan ha alla våra möbler och saker och kalla för "Hemma". Och inatt ska jag få sova i min säng, har båda killarna brevid mig också <3
känns skönt att vara hemma, även om det bara är för en natt.