Nu verkar min dator må lite bättre så jag testar att uppdatera här ;-) Man har ju inte så stor lust att sitta och blogga nu heller när det är så varmt och skönt.. Vi mår i alla fall bra! Maximilian är lika glad och nöjd som vanligt :-) Vi är mest ute hela dagarna, mest i skuggan där det är svalt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det mesta vi har gjort är att sola, varit på måååååånga promenader och imorgon ska vi till stranden (jag hatar stranden!), så vi får se hur det går hehe..  Var ute i helgen också med mina babes, fast Bella var inte med för hon jobba..men vi hade skoj ändå, som vanligt :-D

Bjuder på lite bilder istället!





















Och Emelie, bilder på nya tatueirngen kommer imorgon ;-)

JAG ÄR SÄMST! ;-)

M
en jag var jättesjuk i en vecka, R tog med Maximilian och åkte till norrköping och träffade sin mamma och co, medans jag låg hemma och tog hand om mig själv :-P Vi har hunnit vara på Olivers 1-års kalas, köpt en ny vagn till lillen och jag har tatuerat mig!
Min dator är helt fucked up så jag sitter på R's dator nu och har inga nya bilder på den här..eller jo hitta några som är från norrköping :-)

Uppdaterar när jag kan sitta en längre stund och kan lägga in alla bilder, puss på er!











Max testar sin kompis Oskars gunga :-P

Här kommer lite gamla bilder på pluttisen också:














Har rensat min telefon på alla bilder jag hade där, eftersom jag ska köpa ny telefon idag ;-) Så här kommer lite blandade bilder, orkade inte fixa med alla, men några blev det i alla fall!

Igår var jag helt död när jag kom hem på kvällen.. Först på morgonen så skulle vi igentligen ha varit på bvc för tandhälsoinformation, men dom ringde och sa att hon var sjuk. Så vi får komma efter semestern, men det gör inget. Så istället ringde jag till jobbet för att gratta min kära mor som fyllde 42-år, men då visade det sig att hon var ledig ;-) Så jag slängde på mig träningskläder, tog en sväng förbi centrum köpte blommor och lunch och sen traskade vi upp till henne. Var helt död när jag kom fram, hatar dom där backarna! Var där i några timmar och sen var det dags att gå bort mot R's jobb och möta upp honom så att han kunde ta Max medans jag var och träna. Körde ett stenhårt styrkepass och sen gick jag hem. Jag var helt slut när jag kom hem, slängde i mig maten som R hade fixat och sen decka jag på soffan.
Idag blir det ingen träning förutom promenaden, mina armar är som spaghetti och jag har sån träningsärk i rygg och mage. Men imorgon så!

Här på morgonen när vi satt och lekte på golvet och sjöng "klappa händerna", så började Maximilian helt plötsligt klappa händerna som man ska göra :-D Annars så har han klappat lite halvdant och mest "bankat" på något med händerna när vi har sjungt.
Nu vrålar han där nere i sin säng så jag ska se vad han håller på med ;-)
Idag blir mitt lilla hjärtegull hela 10 månader :-D
V
i har vi mest varit hemma bara. Städat och plockat lite och sen på eftermiddagen kom Maximilian farmor + gubbe och farbror förbi lite snabbt och sa hej. Så tråkigt att dom inte hann stanna längre, med tanke på hur sällan vi ses :-( Men det är ju bättre än inget såklart!  Jag har hunnit med två promenader idag, freak som man är ;-) Fast den här på kvällen var mest givande, så nu sitter jag här helt slut i benen och den sköna träningsvärken i magen börjar smyga fram.. Den här veckan blir det att träna varje dag, förutom den dagliga promenaden. För i veckan har jag varit en riktig latmask och inte tränat något alls!
Är så stolt över min lilla prins också. Sen förra helgen (efter att framtänderna börja titta fram och han slutade vara så gnällig), så har han somnat och sovit själv hela natten i sin säng. Nu går vi bara ner med honom, lägger honom i sin säng, sätter igång speldosan och går ut. Sen somnar han där alldeles själv, på dagen också när han ska vila och det har INTE hänt förut. Då har jag alltid behövt sitta brevid tills han somnar. Man hör ju ibland i babyvakten hur det snackas för fulla muggar och hur han "leker", men sen somnar han tillslut :-) Så det känns skönt. För i några veckor när det var tänder på g så skulle han hålla på och böka runt hela tiden och det var pest och pina att lägga honom, så nu andas vi ut igen!


Satt och skrev ett långt inlägg igår eftersom jag har varit sämst  på att blogga, igen. Men ingenting ville som jag ville, så jag vart sur och gav upp. Lägger upp lite bilder istället från dagarna, orkar inte skriva om allt..

Idag har vi spenderat dagen med Karro, Henke och sötnosen Oliver. Grabbarna var så söta och snälla, eller ja..Maximilian var ju dum några gånger, men sånt är livet! Det bjöds på suuupergod potatisgratäng, fläskfilé och sallad. Så idag har jag haft en toppenbra "ätar-dag". Vart lite cheesecake också till efterätt som vi hämtade hemifrån oss.



Jag sitter och kollar lite resor just nu, för jag och R har tänkt att åka iväg en vecka i juli och bara ta hand om varandra. Vi behöver verkligen det, för den senaste tiden har det verkligen varit skit, eller dom senaste månaderna.. Så Max ska stanna hemma med mormor, hur jag nu ska klara mig en hel vecka utan min lilla prins(??!!)  Vill igentligen att han ska följa med, men jag tycker att han är lite väl liten och sen så blir det ju inte så mycket bara R och jag då. Men vi får se! Inget är ju bestämt till 100% än :-)

Nej nu ska jag sluta sitta här och vara lite social istället, här kommer dom andra bilder också: