Japp här sitter jag nu med laptopen i knät och Max röjjer runt på golvet, hur skönt som helst!  Imorgon är det party party, lillkusinen fyller 18 så då ska vi fira henne. Och nästa helg blir det kalas för hela slanten, helt sjukt att ett år har gått sååå fort!!!! Och måndagen därefter börjar jag jobba..kul. Eller lite kul är det i alla fall :-)
N
u kröp han upp här brevid mig i soffan med sin snuttefilt så det börjar bli läggdags tror jag..fick bli en snabb uppdatering bara :-P







Bloggtorka var det ja.. ;-) Men nu sitter jag här och då passar jag på att skriva några rader. Ja, vad har hänt då (?)..Jag har fyllt år och då vart jag bjuden på en kryssning.

S
en har vi varit mycket ute hos min pappa och dom, badat, solat och ääätit. Sara och Hampus har flyttat närmre oss nu också, så vi har setts en hel del :-D
Och på Max är det full rulle som vanligt. Han har tagit sitt första steg och ska klättra upp överallt, sängen, tv-bänken, vagnen osv...I vagnen sitter han och flirtar med alla tanter som kommer fram och ska gulla, ett riktigt charmtroll har han blivit och blygheten har försvunnit :-PHelt sjukt att han snart blir dett år, tiden går så fort! Och snart börjar jag jobba igen och då ska R vara hemma några månader med våran guldklimp.

Idag ska vi till ikea och handla lite grejer till Max rum, för nu ska han få sitt egna rum och så slipper vi ha alla leksaker här på övervåningen och i vårat sovrum. Hur det blir att sova där får vi väl se, han har blivit så pappasjuk nu så det är inte sant! Hänger på R hela dagarna oh skriker om han går iväg för långt (skönt för mig, haha!) Och på onsdag kommer svärmor hit och ska tillbringa hela veckan med oss, eller R ska iväg med polarna och jag ska väl också hitta på något, för hon och hennes gubbe ville vara lite själva med Maximilian och åka iväg till E-tunas djurpark och lite andra grejer :-)

(hade tänkt att lägga in bilder med Max håller på och terroriserar mig och trycker på alla tangenter och drar i sladden hela tiden så jag fixar det senare, I promise!)

Nu ska jag göra lite kaffe och macka till mig innan vi ska ut på en promenad innan vi ska iväg :-) Ha en fortsatt skön sommar alla! Massa kramar från oss