Så, nu har jag städat hela C's lägenhet! Fast det tog inte så lång tid.. Han är ganska pedantiskt av sig, så det var bara att vika bort lite kläder, städa undan mina saker som låg lite överallt.. och sen dammtorka och dammsuga :) Nu ska jag hoppa in i en dusch, C kommer hem snart & sen kommer svärmor och Christoffers syskon. Senare ikväll kommer svärfar med respektive :)
För Alltid <3
Idag fyller min fina Christoffer år & av mig (och grabbarna) fick han en klocka! :)
Så idag kommer C's fina familj över på fika, myys <3
GRATTIS IGEN ÄLSKLING, LOVE UUU!




Några av er har undrat vart min blåa klänning kommer ifrån och svaret är: H&M, för 149:-, älskar den och vill att dom ska få in den i svart också!
Och det skulle vara bättre om ni som ställer frågor anonymt kunde lämna mail/bloggnamn, så är det lättare för mig att svara :) För nu är det flera frågor som är obesvarade pga av att jag inte vill skriva ut dom i bloggen..


Igår fick killarna stanna hemma med mig från dagis. Och vi hade en riktig mysdag (och tvättstugan) innan det var dags att lämna över till R. Hade en sån klump i magen redan kvällen innan och kunde inte sova, vill inte vara utan mina små killar! Men dom vill ju inte vara utan sin pappa heller som saknar dom järnet när dom är hos mig, så jag får sluta vara så ego..
Sen skyndade jag mig hem till min stora Älskling, saknat honom massor, fast vi sågs i helgen! :) Vi åt god mat, myste, jag tröck i mig glass... Kolla tv och myste lite till! <3 Känns så skönt att krypa upp i hans famn, man blir som nykär igen, varje vecka, härliga härliga känsla :) Snart har vi träffats i ett år, helt sjukt! Och jag är lika kär fortfarande som när han kom där till Berns, på min födelsedag med världens finaste ros och kysste mig <3


Bilder från systemkameran kommer upp imorgon!
Först vill jag bara säga TACK för alla positiva kommentarer om inlägget "tankar" igår, ni är för gulliga :')

Idag har jag lunchat med världens bästa Sandra. Jisses vad längesen det var! Vi satt i solen och prata & tiden bara sprang iväg, måste ses snart igen <3
Sen har jag varit på dagis för dom hade "Sommar Fest" barnen fick visa allt dom gjort under terminen och lärt sig, dom hade sång & sen fikade vi :) När vi var klara där så bestämde jag att vi skulle äta på Donken, killarna blev glada ;) Så vi trosa runt på stan lite innan magarna började kurra. Jag gillar inte att äta där, men idag testa jag en av deras Wraps, smakade ganska okej. Okej för att vara från Donken kanske..
Och nu är vi hemma! Killarna fick hoppa i ett bad direkt när vi kom in, jag röjjde bort alla kläder som slitit fram under tiden och sen decka dom på två röda. Känns som att jag också ska göra det, men först, måla naglarna med mitt nya grymma nagellack! ;)
Ni är ganska många som är här inne och läser & tittar på bilder varje dag. Vissa dagar får jag fler kommentarer än andra. Det har t.om blivit så att jag inte ens har lust att publicera alla kommentarer, för vissa är faktiskt, vad jag skulle säga, AVUNDSJUKA kommentarer. Och det är tråkigt, för jag får faktiskt väldigt många snälla och stöttande kommentarer också och jag blir jättejätteJÄTTE glad ska ni veta :)
Det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu och det är inget som jag tänker skriva om här, för det är mest tråkiga saker (eller hur man nu vill se på det) och därför blir det kanske mer bilder än text. Men jag känner mig lycklig & glad ändå och jag vägrar att gräva ner mig själv igen, som jag gjorde i höstas :)
Och sen, en sak till. Nu har jag fått flera kommentarer om att jag skämmer bort mina barn hela tiden, men snälla, det är inget jag skriver om här direkt? Varken när jag köper nya kläder eller saker, vilket kanske händer ofta, men Inte SÅ ofta. Men det är min ensak och varför vill man inte skämma bort sina barn lite om man kan? Som sagt, inget jag skrivit ut här, så ni måste ju finnas i min omgivning..just saying ;)
Nu ska jag krypa ner brevid mina prinsar, inatt får dom sova med mig <3
Dom här killarna är verkligen Mitt Liv! Att bara få ha dom varannan vecka och helg gör ont i mig, jag vill kunna få njuta av dom varje dag <3








Vi har hängt i lekparken hela dagen, så skönt! Åt lunch ute också och nu innan vi gick in hann jag med en promenad med Vincent i vagnen :) Nu har mormor tagit med sig V hem, så ska jag och Maximilian ha en myskväll, bara han och jag <3








Vi har haft en toppendag ute i solen idag! Benen har blivit bruna och jag har bränt näsan (som vanligt) men jag är glaaad :) Längtar så grymt mycket tills imorgon, för då ska jag springa in på dagis och hämta mina små troll, sen ska vi mysa hela veckan lång <3 Tror att vi skippar dagis för det mesta och hänger i badparken :)
Nu ska vi ta en kvällspromenad!
Har jag sagt att jag ÄLSKAR DIG?! <3
Jag höll mig till 2 öl igår, så jag var pigg imorse! Har varit ute på morgonpromenaden & nu sitter jag ute på balkongen och solar i väntan på att tvätten ska bli klar. Sen ska vi åka och handla lite inför kvällen :) Ha en toppen lördag allihopa! Och mina små prinsar är ute i skogen, grillar korv & leker, så dom har verkligen en toppenlördag kan jag tänka mig ;)




I onsdag mötte jag & C upp Eric och hans tjej för att ta några glas. Ibland önskar jag att man bara kunde ta dom där "några glasen" och sen åka hem..men icke sa nicke! Dom drog hem och vi mötte upp Rebecca & Patricia. Drog till White, dansa & drack drinkar. Det var kul! Men det kändes inte så värt igår när man vakna och var jätteseg.. jag var inte bakis, men seg. Och vi kom inte utanför dörren förns vid 14:00.
Ikväll ska jag möta upp en av mina vapendragare och ta några öl. Och då ska jag banne mig bara hålla till någon enstaka öl, för i helgen ska vi träna & mysa en massa! ;)
Nu ska jag äta lite frukost och sen städa, ciiiaoo!
Man blir bara starkare av alla bakslag, right? Jag hoppas det i alla fall!
Och nu ska jag se fram emot resan, sommaren och en massa mys med mina underbara barn & min C <3


Första brännan- CHECK!


Nu har jag precis kommit in efter en joggintur här i fina Älvsjö! Frukosten är på G och sen blir det lite balkonghäng innan det är dags för kvällsjobb. Ha en underbar dag alla fina :)


Just det! Min Älskling bokade en resa till Kreta till oss i förra veckan också! Så den 22:a juni sticker vi iväg en vecka, myser & vilar upp oss lite inför sommaren ;) Längtar sååå mycket!!!! <3

Och jag ser att ni har varit här inne och kikat varje dag, fast jag inte uppdaterat..gullisar! ;)
Orkar inte sitta och skriva om allt vi har gjort, men det har varit städning på dagis, jobb, köpt möbler och fixat grabbarnas rum & skansen besök b.la :)

Här kommer en BILDBOMB från dagarna som gått!





































Lämnade dom på dagis för bara några timmar sen och kommer inte att träffa dom förns nästa måndag igen..saknar er redan! Vill ha er hos mig varje dag <3



Sitter här på jobbet och saknar mina prinsar till tuuusen! Idag ska vi ha tvättstugan, blåsa såpbubblor och sen mysa en massa :) Båda var så gosiga igår och ville pussas & kramas hela tiden <3

Kommer inte bli så många inlägg den här veckan, för Maximilian har pajjat datorn hemma och blogg appen verkar inte funka.. Men vi hörs snart igen!



PUSS!

Imorgon ses vi igen mina små älsklingar. Ni är det bästa som finns i hela världen! <3
Har ju glömt att skriva om när vi fick åka in till Astrid Lindrens i måndags!
Det var på morgonen och killarna skulle iväg till dagis för att jag skulle åka till jobbet. Kände mig helt omtumlad med allt som hänt med Sara osv. Går in till badrummet för att fixa i ordning så Maximilian kunde borsta tänderna, Vincent är kvar i köket. Kommer ut och ser att Vincent står på bordet(!) hoppar och ropar "Maaamma" och skrattar. Jag ska precis springa fram och ta bort honom därifrån men han tappar balansen och ramlar med skallen före rakt ner i golvet... Han skriker, jag lyfter upp honom i famnen och tröstar och ser att han får en stor rund bula/märke i pannan. Sen börjar han spy.. Jag ringer vårdguiden för att rådfråga och dom säger att vi ska åka in direkt!
När vi kommer dit så är han som "vanligt", springer runt och härjar (lite snurrig bara), hoppar på stolar osv. Sen spyr han där med, men efter några timmar konstaterar dom att det Inte är någon hjärnskaking, utan att barn kan spy och så när dom ramlar. Men vi ska hålla koll hemma.
Sen har han varit bra (vad R har sgat till mig) men igårkväll så börja han spy igen, så vi skulle åka in och kolla försäkringskull. Det var fullsmockat på akuten, flera timmars väntetid. Dom sa bara framme i kassan när han skulle skrivas in att det möjligtvis rörde sig om en magsjuka, så R tog beslutet att åka hem utan att någon läkare eller prover togs. Jag kände mig skeptiskt och hade svårt att somna igår när jag kom hem till C. Men imorse si pratade vi och då hade dom sagt att det var flera föräldrar som hade sjukanmält sina barn för magsjuka, så det var ju skönt att höra!
Tokiga lilla Vincent, att han inte lär sig att man inte kan klättra, hoppa och vara överallt <3
Precis efter att han ramlat

ÄÄÄÄLSKAR min nya väska! Och det verkar ni också göra ;) Flera har frågat om den går att köpa och NEJ, den såldes bara i 2 exemplar i den modellen & färgen här i Stockholm och jag tog den sista. Sååå ni kan ju kolla om den finns i någon annan affär som säljer DKNY väskor runt om i Sverige. PUSS!

Lunchat med lillebror idag och myst i solen med glass <3
Nu blir det att jobba några timmar och sen ska jag hem och kramas med min stora älskling som jag saknar MASSOR idag!



Vi möttes igår, jag blev kär & nu är du min!

Idag var det dags för Vincents 18-månaders kontroll. Och den klara han galant, såklart! Hon var lite impad över att han kan "prata" (säga så många ord) som han kunde göra och det är ju kul att höra :) Sprutan fick vi hoppa för han var så snorig, men den får han om 2 veckor istället.
"Roligast" var när hon ville kolla om han kunde hämta en boll. Han visade t.om att han kunde kasta den på henne också....tokstolle!





Var skönt att få pussa och krama lite på mina små älsklingar också, dom är så fina & goa <3

Idag fyller världens bästa lillebror 22 år! Älskar dig broshiiii <3


Haft en underbar dag idag med min älskling :)
Tack för allt hjärtat! <3















Hjärtat. Varför du? Varför någon överhuvudtaget egentligen. Men nu när du var så lycklig och du har din fina familj, syster & bror med familjer, vänner som älskar dig. Giftemål snart och ett nytt hus att flytta in i, NU på fredag och sen rycks du ifrån oss alla.. Det är hjärtskärande och jag har tänk på Dig, Kalle & lilla älskade Edvin + era familjer såklart sen i söndags. Det gör ont i hjärtat och man förstår inte. Mina tårar rinner ner för mina kinder helt okontrollerat, det är bara så orättvist och hemskt!
Hela stan sörjer just nu, det är en fin och snäll tjej som har fått lämna oss som var omtyckt av många. Jag hade inte så många som stannade kvar på min sida när jag valde att gå min egen väg förra sommaren, men Du & Kalle var två av dom som gjorde det och jag var så glad över det <3

Jag tänker på dig & jag saknar dig vännen.
Och igår när det var valborg, då tändes alla brasor för dig.
Vila i frid, Sara. Du finns i mitt hjärta <3