Idag har vi röjjt ännu mer i Maximilians rum, bland alla hans leksaker.. Vi skulle kunna öppna ett dagis kan jag ju säga! Men nu är det nästan tomt på leksaker, så nu är det lagom mycket i hans rum och inte alls lika mycket på övervåningen. Tog bort allt han inte leker med längre och han fick själv vara med och bestämma om vilka han ville leka mer med och vilka som skulle hamna i lådan :-) Vi har legat i sängen och tittat på Nalle Puh också och myst..

Sen kom Hanne och Guss förbi och hälsa på :-D Dom är på besök här i sverige över jul/nyår, så det var ytterst trevligt! Vi har ju inte setts sen i somras och nu ska dom själva ha en liten bebis i juni nästa år, kommer bli så roligt! Max satt och kramades och lekte med dom i soffan medans jag och R stod i köket och lagade mat. Det är så roligt att Max tyr sig till dom direkt, för han brukar inte vara så kelig direkt med folk han inte känner så väl eller träffar så ofta och Guss var ju en stor favorit ;-)

Nu ligger lillprinsen och sover och min stora prins sitter och nördar sig vid hans dator.. Jag ska nog ta en dusch, lägga på en ansiktsmask och sen lägga mig i sängen och kolla film, känner mig riktigt seg idag..


God fortsättning till er alla! <3

Vilken underbar jul vi har haft, den var verkligen lyckad! Även fast dom flesta var snoriga och lite småsjuka så var alla på gott humör, barnen med :-) Maximilian sov ingen middag alls på julafton, men det var ju så himla skoj och mycket folk, så vem vill sova när man kan leka och äta massa gott ;-) Han har fått helt sjukt mycket leksaker!!! Så nu är det bara att rensa bort det gamla och in med det nya, hehe. Han fick även pengar, kläder, cd-spelare + skivor, lavalampa, kritor + block, fingerfärg, play-doh, nalle puh och musse pigg filmer och en till pulka.

J
ag och R fick också jättefina julklappar; pengar, lykta,  kastruller och stekpanna till våran inductions häll, nytt minneskort till digitalkameran, R fick någon killgrej som ger stötar och skit..vet inte hur jag ska förklara vad det är för något, men det är inget för mig i alla fall! Jag fick en klänning och sjal och sen fick vi mer kastruller och stekpanna, så vi tänkte byta in det och istället ta en 2 i 1 dammsugare (dammsugare + handdammsugare), som vi kan ha på övervåningen :-)


 Idag kom morfar och Eira förbi med en alldeles egen fotölj till Maximilian! Den är så söt och Max bara älskar den :-) Han har suttit i den hela dagen och kollat på sina barnprogram och så tittade han på hela filmen Shrek, inte ofta han orkar sitta still så länge och när det vart reklam ställde han sig upp i stolen och ropa på mig och peka på tvn och ville att det skulle börja igen, sötnosen då :-P

S
en så har vi, eller rättare sagt jag klätt granen, varken R eller M var så intresserade av att hjälpa till.. Jaja det har i alla fall vart en mysig 4:e advent och snart kommer våran mat, vi var lata idag och beställde kollgrill med hemkörning, men det är ju söndag och då får man vara lat tycker jag! ;-) 







Idag är det lördag och jag sov till kl 12:00!!!!  Fast det är ju inte så konstigt eftersom jag sov hela dagen igår (hade feber IGEN) och sen vakna jag 21:30 igårkväll och var vaken till 02:00 ungefär.. Men idag mår jag bättre, har bara ont i halsen. Idag har vi städat lite, myst framför tvn och kollat på alla Maximilians favorit barnprogram och sen har vi eller Max har faktiskt bakat pepparkakor :-) Han var superduktig! Kavla och tröck dit formarna själv, sen fick jag pilla upp hans konstverk och lägga dom på plåten bara. Fast han tröttnade fort och började istället äta degen..men 9 pepparkakor fick han i alla fall ihop! Tror att han kommer tycka att det är roligare nästa år, hehe.



Idag har jag fixat med julkorten på Maximilian innan det var dags och jobba, fast kortet får ni inte se än.. ;-) Vissa av er kommer ju få ett i brevlådan nästa vecka, hehe! Men det var ju inte lätt i alla fall! Han såg bara glad ut när han inte behövde ha på sig tomtemössan och när han hade den på huvudet så knep han ihop med läpparna och såg lite halvsur ut..men så kan det gå :-P
Sen har vi varit ute i snön och lekt, Max testade även sin nya snowracer som morfar köpte till honom, fast det vart inte så långvarigt..R råkade dra av snöret. Så då fick han åka pulka istället och det var ju lika roligt ändå!

Bjuder på lite bilder från dagen istället, är så trött och vill bara sova..














Max kanske inte är så lik R till utseendet, men till sättet är dom precis likadana! ;-P


"Hmm undra vad det här kan vara..?"


"Bäst jag smakar lite!"


"Meeen mamma..spaghetti och köttfärsås nu igen.."





"Aja det är bäst jag äter ändå..."





"...för jag tycker ju att det är S M A S K E N S!!!!!"







D
et var en trött liten kille som deckade i sin säng för ett tag sen. Jag och Maximilian bunkrade upp med varsitt glas med saft och sen satt vi och tittade på Idol finalen och dippade grönsaker, mumsigt värre! Lillplutten och jag har ju suttit varje fredag kväll och följt våran favorit Calle, som tyvärr inte vann.. :-( Missade ju finalen i fredags eftersom jag var på Hovet och såg IN FLAMES, Killswitch, Dead by April m.fl. Det var helt galet bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




I
dag har jag jobbat några timmar och sen när jag kom hem var det dags att laga middag och sen tittade min farmor och farfar förbi på fika :-) Max har också sagt ett nytt ord idag, kommer iofs nya ord varje dag nästan..men jag missar ju så mycket när jag jobbar..han sa i alla fall tänder, han pekade/petade i min mun (på mina tänder) och sa just "tänder", duktig ponke!
Jag och Izabella vart rätt snopna igår också när vi satt i soffan och segade och Max satt under vårt matbord och så frågade jag varför han satt där och sen när jag sa "Men vad gör du där under bordet Maximilian?" så svarade han "Inget" och flinade åt oss, haha!


Nej nu ska jag se om min stora älskling vill tittade på film med mig innan läggdags..natti!




Bjuder på lite bilderna på knattarna när dom lekte idag, fast bilderna är inte världens bästa..tagna med kameran på mobilen, så det är dålig kvalité och dom har lite läskiga ögon ibland.. ;-)

































så söta tillsammans!!

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Fick en skön sovmorgon till 09:30, tack Max! Sen klev vi upp..åt lite frukost, tittade på Disney Channel och sen har vi bara myst runt i mjukiskläder hela dagen. Karro, Oliver och Henke tittade förbi en sväng också. Fast smågrabbarna var inte så intresserad av varandra, får ta och ses oftare så att dom lär känna varann igen! Sen senare på eftermiddagen tittade min far förbi, så vi fika lite med pepparkakor och kex som han hade köpt med sig :-) Jag hade tänkt att vi skulle rensa bort en massa leksaker som Maximilian har, men så vart det inte..men vi får göra det imorgon istället!



Åka polisbil är roligt!



Ramla igår och slog pannan i bordskanten, så då fick man plåster på huvudet..



Mmmm pepparkaka..



Morfar busar



Sen blev man kinkig när man inte fick ta kameran från mamma..



 Idag har det varit en riktig mysdag! Jag har varit ledig ( som vanligt, varannan fredag..). Så vi tog lite sovmorgon hela familjen, sen åt vi frukost och sen kom Sara hit och hängde. Senare åkte jag och R iväg till Heron City och åt middag och gick på bio ihop, medans Sara var kvar hemma hos oss och passade Maximilian :-) Det var längesen det bara var jag och R som var iväg tillsammans, så det var riktigt trevligt!
Sara och Max har haft det jätteroligt här hemma (har massa bilder och filmer på det som jag tänkte lägga upp imorgon ;-) ), och nu ligger lillprinsen här deckad på soffan. Ska bära ner honom till hans säng snart..jag skulle bara se vilka som gick vidare till finalen i Idol och det vart ju CALLE, som jag hejjar på och Erik, woho! Jag kommer förövrigt att vara vid globen nästa fredag..fast jag ska till Hovet och se In flames!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-D

Nej nu blir det mys i soffan innan läggdags, ska till ikea imorgon ;-)

Bjuder på två bilder på mig och Sara från förra helgen när vi parta, hihi!