Igår föddes denna lilla prinsessa. Grattis igen Karro, Henke & storebror Oliver, är så glad för er skull! <3


Maximilian klämde sig på en av sina leksaker:

MEN AAAJ! Du är dum gå härifrån HEEJDÅÅ *kastar iväg leksaken*
- MEN GÅÅÅÅ!!! hejdå, heejdåå *hämtar sin Toy Story bil som man åker på*
- Du är dum! *kör över leksaken*

Jag har t.om fått skaffat en egen mapp på datorn till Max, där hans foton ska ligga. En del bilder är ju väldigt suddiga, men vad kan man förvänta sig från en blivande 3-åring liksom?! :P Så duktig lilla älsklingen <3























Och sorry för att jag ser ut som en mupp, men annars hade det ju inte blivit några bilder att visa eftersom jag var tydligen roligast att fota, så det bjuder jag på haha!

I fredags gjorde jag & Izabella verkligen en sista-minuten-grej, vi fick för oss (fast vi hade pratat om det, men bestämt att vi inte skulle åka..) kl 19 på kvällen att dra ner till Göteborg/Metaltown, sagt o gjort och 1½tim senare så var vi påväg, har haft en gryyym helg och idag myser jag bara med mina älsklingar <3

Imorse fick jag och Maximilian pussas & kramas lite extra mycket innan vi sa hejdå på dagis. Idag ska killarna nämligen hem till mormor och sova över, buuhu.. Men då ska jag ha en dejt med mannen istället! :) Skönt ändå att vara barnfri, gå ut och käka, dricka lite & bara njuta <3

Jag har i alla fall varit duktig och promenerat bort till Willys och handlat en massa, vart lite mer än jag hade tänkt att handla idag..så fick konka två tunga kassar och putta en tung vagn hela vägen hem. När jag kom hem så hade V deckat i vagnen så jag kunde packa upp varorna i lung o ro, städa köket, plocka undan alla leksaker och ta en sväng med dammsugaren. Och nu har vi bara kramats och lekt innan han blir hämtad av mormor :) Sen ska jag ut på en powerwalk och sen ta en lååång dusch o fixa mig!


tjaaaråååå!

Maximilian är på dagis, Vincent ligger och sover
& jag springer runt o försöker plocka undan innan
 lilla busungen vaknar igen :9

Skulle ju bli dåligt/mulet väder idag, men jag tycker att solen har tittat fram hur mycket som helst!
Så det blir nog en promenad innan det är dags och hämta stora älsklingen igen :)

Idag har det varit Max som tagit foton, min duktiga kille!









Det vart en massa bilder på mina ben, marken, en massa träd och hans cykel..men det är bara att träna :)

Obo'y vad veckorna rusar förbi, stoppa tiden, jag hinner inte med!

Idag har dom planeringsdag på dagis,
så då är Maximilian hemma med mig och Vincent :)
Vi ska hänga i någon lekpark hela dagen och bara njuta av vädret, myyys!
Ska bara göra oss i ordning och fixa mackor och sånt som vi ska ha med oss, sen sticker vi.

Kom ju på att lilla V vart ju 8 månader igår, woho!
Tänkte köra en "Vad-Vincent-Kan-Lista" sisådär varannan månad, eftersom jag sist gjorde det när han var 6 mån.. Kul att kunna gå tillbaka och se!

Vincent kan:
*
Sitta & sätta sig upp själv från liggandeställning
* Krypa/hasa sig fram, gärna ÖVERALLT så mamma blir galen ;)
* Resa sig upp mot möbler
* Ställa sig upp på knä
* Vet vart lampan, mamma, pappa, Max och katten är om man frågar
* Sover från ca 19:00-07:00 i ett sträck utan att vakna eller äta
* Ger en puss om man frågar efter en
* Blinkar med ögonen & rynkar på näsan om man frågar om han kan flirta
*Börjar förstå vad "Aj Aj" betyder
* Försöker klappa händerna med knutna nävar när man sjunger "Klappa händerna när du är riktigt glad"

Ja det var väl det som var nytt sen sist? Men det händer ju nya saker varje dag, så man hinner ju knappt med :P



Vi älskar dig våran lilla "Picki"! <3

Fick precis världens finaste sms:

"Måste verkligen berömma dig för din mamma insats,
våra barn kan inte ha en bättre mamma än dig.
Jag och barnen älskar dig.
Sov så gott nu gumman:)"

Den här veckan jobbar R kväll, så det betyder att jag & grabbarna är själva hemma på kvällarna. Både skönt och jobbigt på ett sätt..igår var dom t.ex helt förjävliga. Båda gnällde och skrek hela EM och tillslut deckade dom mellan halv7 och kvart i 7.. så då slängde jag mig in i duschen och sen låg jag bara på sofflocket och pustade ut.
Idag har jag varit och träffat Sandra och Frida + grabbsen, lika trevligt som vanligt :) bara att det var sååå varmt... Och sen har jag och killarna lekt här hemma, har varit några sura miner och mitt tålamod brister en aning idag pga att jag har ont i knät..men så kan det vara!

Nu ska vi kramas i soffan innan det är dags för pussgurkorna att sova :)


Den här godingen och hans söta mamma har jag & Vincent spenderat några timmar med idag. Jag vill äta upp dig Theo, du är så söt!

Det känns som att vi har haft semester i 2 veckor! Fast det kanske vi också haft..? Igår var det en helgrym dag med vännerna, tiden bara sprang iväg..men det var kul! :) Bilder från igår kommer upp sen.
Prinsarna somna redan påvägen hem, så när vi kom hem slängde jag på mig joggingskorna och gav mig ut på en rask långpromenad medans R gjorde ett ryck här hemma. Sen vart det soffhäng och Solsidan resten av kvällen innan vi också deckade..
Men nu är det tillbaka till vardagen igen. R är på sitt nya jobb, Maximilian ska lämnas på dagis och efter dagislämning tar jag med mig Vincent på en utav våra dagliga promenader, så skönt!

Helgen har varit grym! Fint väder, glada barn och 25-års fest med utgång för världens bästa Sandra!

Idag blir det kubbspel och grillning med vännerna, can't wait! Puss på er alla

Igår låg jag hela morgonen och förmiddagen deckad i sängen med migrän och mensvärk, not so funny! Men sen runt lunch släppte allt och solen började titta fram och då blev jag genast piggare :) Så tog med mig barnen och gick på en långpromenad, vi mötte upp min mamma och sen gick vi tillbaka hem till oss igen. Här hade R plockat och donat och vi fick en sen lunch serverad. Sen skulle Maximilian såklart visa sin nya cykel och så var vi i lekparken en stund. Efter att hon hade cyklat hem igen så kom min pappa + fru och plockade upp mig så åkte vi och köpte nytt parasol, eftersom vårat hade gått sönder... Och när vi kom tillbaka hade R fixat middag, grillat fläskfilé, gjort egen klyftpotatis och god sallad till <3 Efter att dom hade dragit så slog vi ner oss allihopa i soffan o titta på film, killarna somna nästan direkt och jag orkade kolla halva filmen sen var jag tvungen att knoppa jag med. En bra onsdag med andra ord!

Idag så ska vi först ta en promenad bort till Moraberg. Såg att dom hade stora svarta krukor som vi ska ha på uteplatsen, så det måste inhandlas! Sen blir det väl att hänga i någon lekpark och lapa sol, sköööönt.
Tycker så synd om lilla Vincent också.. Igår ramla han säkert 20ggr och då överdriver jag inte :( Inte lätt att vara liten och tro att man kan ställa sig upp emot allt och sen försöka gå därifrån..