Min dator har varit pajj ett tag, märks va? ;p Har bara skrivit när jag har fått låna en dator.. Men nu ska det bli ändring! Jag har saknat min laptop som en galning och nu är den som ny igen, och ingen liten terrorist vid namnet Maximilian ska få chansen att misshandla den igen, hehe..

Idag har jag jobbat, haft besök här och bjöd på middag. Sen har jag bara lekt med Max och kramat och pussat lite på R ;-) Och nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och bara myyyser!

Nu går Max också, som jag har väntat! Han har ju "tränat" hur länge som helst och tagit några steg hit och dit. Fast han har fortfarande tendensen att slänga sig ner på golvet och krypa iväg fort som tusan istället! För det går ju mycket fortare innan man lär sig springa ;-) Men det lär ju komma det med snart..

Känns som att han har lärt sig massor dom två senaste veckorna, varje dag när jag har kommit hem från jobbet så gör han eller säger något nytt, men det är ju kul att R får vara hemma nu och uppleva när han gör nya saker :-)

Nej nu ska jag ta en dusch, pilla lite med bilder och sen lägga mig och läsa innan det är läggdags!





 

Helgen har bestått av; ledighet, äventyrsbad, frisk luft + sol, god mat, bio och massa mys!

I
fredags var jag ledig från jobbet så då passade vi på att åka till badhuset med guldklimpen och det tyckte han var superkul! Vi åt lunch där också och när vi  kom hem sov vi hela familjen i fyra timmar, snacka om att vara slutkörda efter allt bad :-P









Igår tog jag och Maximilian bussen ut till Enhörna till min farmor och farfar och hälsade på. Vart bjuden på en jättegod lunch, satt ute i solen och drack kaffe och pratade en massa medans Max lekte. Lite senare på eftermiddagen kom min faster och hennes man + lilla Calle. Så då fick pojkarna träffas för första gången och det gick hur bra som helst! Dom titta på  och kände lite på varandra och "lekte" med Max skolbuss. Det var så gulligt när dom båda stod med Max gåvagn, M försökte hålla handen med Calle, men han förstod inte riktigt vad Max menade, hehe.











Sen när vi kom hem vart M gnällig och hängig, tänkte inte så mycket på det, bara att han säkert var trött eftersom han inte sovit på hela dagen. Sara kom förbi och fråga om jag ville gå på bio, så jag gjorde mig i ordning. Kollade till Maximilian precis innan jag skulle gå och märkte att han hade feber, så R fick hålla ett öga på honom medans han sov. Sen när jag kom hem tog jag med mig plutten in till vårat sovrum och så fick han sova med oss där. Han låg med sitt lilla huvud på min mage hela natten, så mysigt att känna honom så nära när man sover, var ju några månader sen han sov med oss :-P Misstänkte redan igår att det var fler tänder på G  och mycket riktigt, idag har det börjat titta fram en 3:e på neder käken och han dregglar och biter på allt just nu..

Så idag har vi bara tagit det lugnt, ätit massa glass, lekt, läst böcker och tittat film. Och nu blir det att mysa ner sig i soffan och titta film igen :-) Imorgon börjar en ny arbetsvecka så det blir att komma i säng i skaplig tid!

Idag har jag varit på utbildning halva dagen och sen jobbat lite några timmar. Efter jobbet tog jag en sväng på stan för att spana efter en vintermössa till Maximilian som passar hans vinterkläder. Hittade en, men han måste ju vara med och prova, men nu vet jag i alla fall vart den finns! När jag kom hem vart jag överöst med pussar och kramar från båda mina älsklingar, alltid lika mysigt ;-)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är så trött  och klockar kommer ringa 04:45 imorgonbitti uuurrrrk..!!

Först måste jag bara tacka  för alla gulliga kommentarer jag får, blir så glad varje gång! :-)

Helgen har varit bra! Massa utomhus lek, Maximilian har röjjt lite mer än vanligt och han har verkligen blivit en liten klätterapa.. I fredags t.ex så var jag bara ner och slängde in tvätten i tvättmaskinen och när jag kom upp igen så satt  han i sin matstol, ni kan ju tänka er hur snopen jag vart!
Och i lördags kom dagen vi alla väntade på. Familjen Ridby kom hem med det nya tillskotten, min sockersöta kusin Calle :-) Han var så glad och söt och inte ett dugg blyg även fast vi var en massa folk som stod och fota och busa med honom.



Den här veckan jobbar jag förmiddag så man hinner leka ute med Max, äta middag tillsammans och mysa lite framför tvn på kvällen så det är skönt. Idag när jag kom innanför dörren så kom lillplutten fram till mig  fort som tusan och slängde sig runt min hals och gav mig massa pussar och hårda kramar <3 Känns skönt att han saknar mig nu när jag jobbar, han verkade ganska less på mig ett tag här i somras när jag var mammaledig och var med honom dygnet runt :-P

Nej nu bjuder jag på lite bilder från dagarna som gått, sen blir det att läsa tills man blir trött!













Äntligen fredag  och  jag är ledig ända tills på måndag, jippi!
Idag ska vi åka och storhandla mat och ikväll blir det  tacos,film och massa myys! OM jag får bestämma... ;-) Imorgon blir det att gå upp tidigt för jag ska vara på Arlanda klockan / och ta emot den nya lilla familjen, som vi har längtat! Vi ska ta emot dom med lite ballonger och massa kramar, alla är så  nyfikna på den nya familjemedlemen och jag känner på mig att han kommer bli riktigt bortskämd, hehe..

Fan nu  blir det att skrota ikea pallen vi har i köket...och jag som behöver den när man är liten och inte når upp till alla glas och tallrikar :-P Maximilian puttar runt den där han vill ha den och sen klättrar han upp på den och river  ner allt i sin väg.. Jag är bara rädd att han ska klättra upp på diskbänken och sen ramla ner och göra sig illa :-/

Nu springer han runt här efter katterna som inte vill bli "klappad" av honom, så jag ska duka fram frukost och sen ska vi väl börja göra oss i ordning.

Bjuder på lite bilder från förra helgen:







Och vad tycker ni om min nya mössa??

 

Idag ska Maximilian leka med sötnosen Oliver!

Varje dag får vi oss ett (flera) gott skratt här hemma, här kommer några bilder på våran busunge och hans nya  smile han har börjat med!

















Idag är jag ledig, skitskönt! Jag har dammat, dammsugit och skurat här på morgonen medans pojkarna har läst böcker, sjungit och lekt med duplo :-) Sen har jag bara legat på sofflocket och så kommer det nog  förbli resten av dagen och kvällen! Max är så söt kommer och "pysslar" om mig lite då och då :-P "Borstar" mina  tänder med sin tandborste, "kammar" mitt hår med kammen och klättrar upp med en bok i soffan och har högläsning haha.

Har fått några mail från min faster också hr i veckan och allt går så bra för dom där nere :-D "Chippen" hade sprungit fram till macke också häromdagen med armarna utsträckta och ropat "pappa", tårarna rann ner för mina kinder. Är så glad för deras skull.

Och igår fick Ante och Erica en son också, grattis grattis! Vi få väl se om det fortfarande är en liten Lucas, eller om dom har ändrat sig ;-)