Haft en supermysig dag hos C's mamma, Tomas och lillebror Jakob <3
Idag har jag haft en grym dag på jobbet! Jobbat på bra och hade mycket intressanta och givande samtal idag, älskar er mina fina arbetskamrater, ni är fan bäst!
Sen hem, eller till dagis, ingen av kidsen var intresserade av att klä på sig... Så det vart ett projekt eftersom dom bara sprang iväg och jag tror att jag tog rekord (för våran del) med våra 30 min, jisses... Sen hem, fixa middag, hänga lite, sen kom mormor och myste lite med dom och då passa jag på att ta en lätt joggingtur. Haha fyfan vilken dålig kondis jag har fått, det är nästan pinsamt! Men det är bara att jobba upp den igen!
Älskar min nya träningstopp också. Hade en innan, som kostade mycket mer än den jag har nu, och den gilla jag bara inte.. Tyckte inte att den satt som jag ville och höll brösten på plats liksom. Men den här gilla jag! Så det blir att köpa fler nu när jag testat den :)

Vi har ätit massa god mat och efterätt, Vårat jobb rocks!

Tröjorna och byxorna är från Bik Bok. Dom hade 50% på allt i butiken så jag gjorde några fynd. Synd bara att byxorna inte fanns i XXS, utan fick ta XS och dom var lite stora.. Men men orka hänga läpp för 150 pix liksom!
Vaknade av att en glad Vincent ropade "Mamma! Mamma! VAKNA! MAMMA!" i sin säng klockan 06:00, det är häärligt det! ;) Sjukt att man kan vara tröttare av att gå upp kl 6, än kl 04:40 som min klocka annars ringer när det är vardag och jag har kidsen.
Maximilians ögon är inte lika röda och "geggiga" idag och det ser ut att bli grymt väder, så vi har bestämt att vi ska hänga på stan! Äta glass, handla lite på apoteket, luncha och lite sånt. Mys :) Vet faktiskt inte, men jag skulle nog tippa på att han kan gå till dagis imorgon, så behöver jag inte ha barnvakt. Men vi får se ikväll hur det ser ut!
(Sur för att ögonen kliar och lite morgonhumör kanske spelar in haha)
Glömde faktiskt bort att blogga igår, oops! Åkte raka spåret från jobbet och plockade upp mina små hjärtan, dom vart lika glada som jag och vi kramades läänge länge ute på gården :) Sen  senare på kvällen tog jag & Berget en PW innan det var dags att krypa ner i sängen. Och idag så ringde dom från dagis och sa att Maximilian hade ögoninflammation och jag som tyckte att han var röd i ögonen både igår när jag hämta dom och imorse! Kände mig som världens sämsta eftersom jag bara trodde att han var trött eller kanske hade börjat utveckla en allergi mot pollen(?)... MEN seeeen fick jag ju höra att han hade ju faktiskt blivit hemskickad i förra veckan också med ögoninflammation och Det hade jag Ingen Aning Om. Inte hört ett knyst om det liksom!

Men men nu är det som det är. Så vi åkte ner till stan och köpte memory och lite andra spel som vi får sysselsätta oss med :)
Nu har jag precis lagt in räkningarna, så slipper man tänka på det! Och så ska jag och Max poppa popcorn och kolla på IKEA så ska han få vara med och bestämma hur han och Vincents rum ska se ut :)
Vi har varit och shoppat lite grejer till våra hem, storhandlat mat har jag hunnit göra, solat, ätit, C har fixat trådlöst internet hemma hos mig och nu är vi tillbaka i Älvsjö och ska äta varma mackor och kolla på film <3


Älskar den här bilden!
Maximilian trodde att det var Han på bilden (fast det är Jag) och kunde inte sluta skratta, han undrade varför han hade en prinsessklänning på sig haha! <3
I fredags var det dags för en AW med några av vapendragarna från jobbet, efter ett tag dök C upp också och höll oss sällskap <3 Och igår var jag på dejt med mannan i mitt liv! Så mysigt att vara med honom och han får mig alltid att tänka på annat när jag inte har barnen.. Vi ska börja planera vår resa snart också, ska bli skönt och bara få komma iväg och koppla av lite :)
Nu sitter jag här inlindad i en filt & dricker kaffe medans C har varit nere i tvättstugan och står just nu och dammsuger. Vi ska lämna mina saker hemma hos mig lite senare (för nästa vecka har jag mina små älslingar Äntligen!) och sen ska vi till Ikea och lite sånt.
 
Dom här älsklingarna fick följa med mig hem idag! Vart en kasse till grabbarna också, men det får ni se en annan dag :) Nu: work! Sen: Öl med gänget! Puss!
Igårkväll när jag kom "hem" efter jobbet så la vi oss bums i säng! Låg och pratade ett tag, sen tog C fram sin mobil och vi tittade på videor på Maximilian och Vincent, foton osv... Fick jätteont i magen, saknar dom så mycket och har inte fått prata med dom sen i måndags :( Kunde inte somna sen utan låg bara och tänkte; Hur mår dom? Vad gör dom? Är dom glada? Saknar dom mig? (klart dom gör! Men ändå..)

Mina älskade fina killar! Jag räknar timmarna, men snart ses vi igen <3
Trött på mitt superljusa hår och nu när sommaren är på G, ja då är jag verkligen vithårig (som Maximilian säger)! Efter att jag fått båda barnen så har jag knappt behövt färga utväxten ens. Men nu la jag i lite mörkare slingor för att få det att se livligare ut. Tyckte själv att det var mycket bättre än bara tråkigt enfärgat. Vad tycker ni?
Inte så JÄTTESTOR skillnad, men en liten i alla fall :)
Tobbe och C kom och hämta mig från jobbet tidigare igårkväll för jag hade så fruktansvärt ont i örat(!). Haft ont i halsen och höger öra sen i söndags, så jag var helt 100 på att skulle få ringa Telge Akuten idag och boka tid. Misstänkte att jag hade fått öroninflammation.. Men sen när jag vakna imorse så var allt bara borta?! Fatta ingenting. Har inte ont i halsen eller i örat, som dunkade på så hårt igår. Ringde läkaren i alla fall, men han sa att jag kunde avvakta om det hade försvunnit, det kanske var något som hade med halsen att göra och nu när det släppte, så släppte det i örat också.

Så nu har jag varit ute på en PW! Ska hoppa in i duschen och slänga i mig något innan jag ska till jobbet :)

Lunchat, fikat, snackat, shoppat och myst med bästis idag <3

Dåligt på bloggfronten iknow! Men det går inte (varför, varför, VARFÖR?) att blogga från mobilen och då blir det såhär.
I måndags var det en bra dag i alla fall, kom till jobbet och mina kära arbetskollegor berättade att dom saknat mig. Så gulligt! Och jag hade saknat dom också såklart :))
Och igår klev jag upp och åkte till Bålsta innan jobbet. Snälla Patricia hjälpte mig att klippa av en bra bit av håret, så nu är jag väldigt nöjd!
Idag blir det en dejt med min bästavän i stan innan vi både måste till jobbet. Men först; tvättstugan.
Saknar min prinsar också.. Inte pratat med dom sen i måndags. Men håll ut! Snart ses vi igen <3
!
Igår var det strålande sol och jag bestämde att nu minsann skulle jag och Vincent få komma ut i friska luften också! Så vi trotsade kopporna, väntade hem storebror och sen gick vi och träffa Sara. Åt lunch ute, lekte, gunga (undvek andra barn och människor) och både jag och Vincent njöt verkligen. Och sen sov han så gott i vagnen efter att ha lekt, lillagubben.

Idag är det dags för kvällsjobb, så den här veckan har jag inte mina små prinsar.. :( Men det går bra! Då får jag gosa lite extra med mitt stora hjärta istället :) Som förövrigt bjöd ut mig på middag igår <3 Några öl blev det också. Sen gick vi hem och tog ett skumbad innan vi la oss, hur mysigt som helst! Älskar dig!
Mina fina <3


Sitter & väntar på att hjärtat ska komma :) Maximilian är kvar ute hos morfar och Vincent har precis lagt sig.
Ha en trevlig lördag allihopa! <3
Men vad hände?! Jag som hade tänkt att vi skulle ha åkt ut till min kära far idag så Maximilian hade kunnat hjälpt honom i trädgården eller med något annat skoj! Och jag och Vincent hade kunnat lega inne, tittat på film och myst. Men morfar skulle slå Max en pling lite senare och hitta på något annat med honom sa han :) Känns så tråkigt att M ska behöva "lida" bara för att Vincent är sjuk..

Just nu ligger två utav tre prinsar och sover. Den tredje röjjer runt här för fullt! Och näsan är så röd och snorig på lilla gubben :( Och några nya prickar har tittat fram nu! Men peppar peppar så verkar han ha klarat sig undan med bara ett fåtal och verkar inte störa sig så mycket på dom :)
Maximilians fina konstverk som han gjort i paint
Nu har vi äntligen luckor och lådor igen!







Gullis Maximilian hade gjort ett halsband till mig när han var i Norrköping. Han valde många lila pärlor och figurer, för han vet att jag gillar lila sa han <3 Älskling då!
Bara så att ni vet så är ni inte skyddade när ni sitter där och lämnar era elaka (eller kanske avundsjuka) kommentarer bara för att ni är "anonyma". Det är lätt att kolla upp en IP-adress och bara för att ni sitter på en annan dator än er egen kanske och läser här när ni är på jobbet (där ni borde kanske Jobba istället?) t.ex, så är det inte så svårt att koppla till vem det kan vara!

Så var ärliga istället när ni  lämnar era  kommentarer som ska försöka såra eller vad ni nu vill få ut av dom, med NAMN istället för att vara så fega :) Och sen så behöver ni faktiskt inte vara här inne och läsa om ni stör er så mycket på mig! :)
SEN så har jag fått massor med snälla och stöttande kommentarer också och ni är GULD värda! <3



Ha en mysig fredag alla! Det ska jag ha med mina fina killar :)
Ni är allt jag nånsin önskat, 
Ni är allt jag nånsin drömt, 
Ni är dom som får mig minnas alla drömmar jag glömt, 
Ni är dom som får mig hoppas, 
...
Ni är dom som får mig le,
Ni är där när ingen ser mig...

I made a WISH, and YOU came TRUE.
Älskar er mest på jorden!

Inatt har varken jag eller C kunnat sova. Vincent var ledsen i sömnen, skrek, gnydde och hade sig.. Man märker att han verkligen inte gillar att dela säng med någon annan!
Men han vakna pigg och glad, är väldigt kinkig idag bara och vill att jag ska bära runt på honom, helst. Nu hinkar jag i mig kaffe, Vincent dricker nyponsoppa och så städar vi lite innan gladfisen Max kommer hem igen :) Saknar honom till tuuuuusen! Och ikväll ska vi fredagsmysa järnet allihopa <3
På bild ser man knappt några prickar. Men jag har räknat upp till 24st små små prickar som sitter lite utspritt över hela kroppen. I 5st ser man vätska i. Än sålänge stör han sig inte på det och är som vanligt, pigg och busig! Hoppas det håller i sig och att det inte kommer så många fler :)
Känns skönt att veta vad Vincent är för sjuk. Han ligger just nu och tar sin 3-timmars nap, som han gjort alla andra dagar den här veckan. Jag har hunnit tagit ett bad, diskat, druckit kaffe och pratat med en god vän <3
Längtar till ikväll när jag ska få lite LUFT också. Har knappt varit ute på hela veckan och det är väl därför man är så trött hela tiden.
NU: fixa i ordning lunchen tills att bubben vaknar!
Maximilian är på tåget påväg till Norrköping och jag fick en liten uppdatering därifrån:



(Någon har släppt en fis)
Maximilian: "Pappa...det luktar ägg. Jag vill också ha!"
Hahahha skratta så jag dog. Saknar dig redan min stora kille! <3
Idag när vi hade vaknat, kramats i sängen och satt och åt frukost så tyckte jag att Vincent såg lite väl prickig ut i ansiktet. Tog av honom pyjamaströjan och ja mycket riktigt så har han fått vattkoppor! Det förklarar ju varför han har varit snorig, hängig och febrig dom här dagarna.
Maximilian hade koppor för ett år sedan och vi försökte "smitta" Vincent då, utan resultat. Men nu har han ju fått det och det är ju skönt att få det överstökat! :)
Några små koppor har börjat titta fram i ansiktet
Idag så frågade Maximilian (R frågade mig först om det var okej!) om han fick åka med till Norrköping imorgonbitti och komma hem på fredag. Och det är väl klart att han får det! Jag och Vincent är ju ändå bara inne och klättrar på väggarna.. Har haft lite beslutsångest idag om jag ska skicka honom till dagis imorgon eller inte, han har inte haft någon feber idag. Men han är så snorig, pipig och vill helst att jag ska bära runt på honom. Så man märker ju att han inte är sig själv. Så jag får väl vara hemma med honom imorgon och på fredag också då, så kanske han blir helt frisk till helgen så vi kan hitta på något! Känns onödigt att skicka honom dit och så kanske han blir dålig igen.
Men i alla fall, tillbaka till saken! Vi satt och åt middag och så prata vi lite om vad Max trodde att dom skulle göra i Norrköping, förutom att träffa farmor osv. Och så sa han helt plötsligt; "Men mamma.. vad ska du göra då?" Jaa svarade jag, jag ska väl ta hand om Vincent och plocka lite här hemma. Då sa han: "Och på kvällen ska du dricka te och mysa, så ska jag tänka på dig från Norrköping" ALLTSÅ HUR GULLIGT ÄR INTE DET!? Min fina fina fina kille!!! Mitt hjärta värmer <3 <3 <3



Man är borta i 10 sekunder och sen kommer man tillbaka till det här. Kan tillägga att han har hällt ut brickan med alla vita stenar över vardagsrumsgolvet, slängt ljusen bakom soffan och dragit ut en hel toalettrulle. Sen springer han iväg när man kommer och skrattar sitt busigaste skratt <3 Men det var väl tacken för att han fick vila i 3 timmar ;) Jag som trodde att man bara ville ligga och mysa när man var sjuk, men icke sa nicke, inte när man är 1½ år!
Vi har legat och sovit i TRE timmar. Jag hade behövt göra annat, men äsch. Skönt var det :)
När man har gjort sig illa hemma hos oss så får man ett sånt här coolt plåster!
Så nu pryder ett litet Cars-plåster mitt skavsår..haha!


Här hemma hos oss har vi haft morgon sen klockan 06:00! Jag måste fixa en ny rullgardin för nu när det blir ljust tidigt så lyser det in rakt i våra ansikten och idag var det ändå sömntutan Maximilian som vakna först..han som inte brukar vilja gå upp överhuvudtaget :)
Han är så rolig också. Han har kommit in i perioden när man ska skvallra vad den andra gör hela tiden; "Mamma! Vincent rörde tvn", "Mamma! Vincent tog fjärrkontrollen", "MAMMA! Vincent har klättrat upp till fönstret!" osv osv.
Nu sitter vi och kramas i soffan alla tre <3 ska röra oss mot dagis om ett tag och OM Vincent håller sig feberfri hela dagen idag så får han gå till dagis imorgon :)
När kroppen har gått på högvarv i flera månader så känns det jävligt skönt att sitta här hemma i min egen soffa och bara ta det lugt och njuta. Samtidigt som man vet att dom som betyder mest för mig ligger i rummet brevid och sover så gott. Att få gå och lägga sig och vakna upp med dom man älskar mest på jorden, det går inte ens att beskriva. Nu tänker säkert ni alla, eller många av er, men vadå det är väl skönt att ha barnen varannan vecka(?). Fan heller. Det är HEMSKT! Jag kan erkänna att samma dag som jag lämnar dom ifrån mig och några timmar framåt, då är det rätt skönt och man kan andas ut lite. För det är såklart inte helt lätt att vara ensamstående med två små och krävande barn med stor vilja. Att få jobb/dagis, handling, laga mat och allt som hör till att gå ihop kan göra en galen, vissa dagar.. Men det är så mitt liv ser ut och det är så jag vill att det ska se ut!
Det börjar kännas bra här hemma också och jag börjar trivas. Det börjar bli som jag vill ha det och det känns Hemma. Lite saker kvar som jag vill köpa och fixa, men det kommer det också.

Veckorna när jag inte har barnen är jag extremt rastlös, jag tänker alldeles för mycket, jag känner mig ledsen och mer eller mindre varje dag så skulle jag vilja slänga mig på pendeln och åka och hämta dom. Som tur är så har jag världens finaste pojkvän. Gosh, vad skulle jag göra utan honom liksom? Och som också låter mig få bo (även om det känns som mitt hem också..) hos honom när jag inte har barnen. Jag skulle aldrig kunna vara här hemma när jag inte har barnen. Jag Vet att dom går på dagis 1 minut från vårt hus, jag Vet att dom bor gatan över bara (typ) och jag Vet att jag skulle se dom leka ute på gården på sitt dagis när jag ska till bussen för att åka till jobbet. Aldrig skulle jag klara det.
Det var en dag när jag var tvungen att åka hem innan jobbet för att hämta något och så såg jag min älskade lilla Vincent leka ute på gården. Jag hade inte träffat eller sett dom på 3 dagar och jag kunde inte gå fram och lyfta upp honom och pussa o krama hur mycket jag ville, för då skulle han ju bli så olyckligt ledsen när jag var tvungen att lämna honom, igen. Då brast det för mig, sprang in i lägenheten och slängde mig på sängen och grät helt hysteriskt. Jisses vad jobbigt det var.. Och sen dess sa jag att jag inte kan vistas här när jag inte har barnen.
Och jag vet att många av er verkar tycka att jag är helt kall och "inte verkar bry mig så mycket". Men snälla, jag är en person som håller mycket inom mig, jag vill helst inte prata om hur jag mår (om jag mår dåligt), jag är en grubblare och tänker väääldigt väldigt mycket, på allt och ingenting. Och hur jag visas utåt är inte alltid det som stämmer överens med insidan. Tänk på det.
Mitt ex måste tycka att jag är världens jobbigaste också som ringer hela tiden för att få höra barnens röster, men vad ska jag göra?? Jag kan inte slappna av!
Kommer det någonsin att kännas lättare? När dom blir äldre kanske? Det känns såklart lite lättare nu såhär efter några månader, då kan jag lägga lite energi och låta C få ta hand om mig istället och vi kan ägna oss åt varandra. Men det är fortfarande jobbigt.. En mamma är ju alltid en mamma, eller hur var det nu igen-
Hallen




Sovrum, som jag just nu delar tillsammans med killarna. Vi ska göra om det till deras rum istället, där dom kan ha alla sina miljontals leksaker osv.





Vardagsrum








Badrummet är bara ett litet vanligt badrum med toalett, handfat och badkar.
Och köket får ni se bild på sen när det är färdigt :) Just nu har vi inga köksluckor uppe då dom ska målas.

Lite litet, men det funkar än så länge kidsen är små + att det blir bättre sen när dom får sovrummet till sitt eget. Jag köper en snygg bäddsoffa som kan stå där inne som jag kan sova på :)
Idag gjorde jag i ordning två olika maträtter till middag. Fick stränga order av Maximilian att han skulle ha pannkaka till middag..och det kan jag bara inte äta, ytterst sällan i så fall. Men Då fick det bli en ungspannkaka och korvstroganoff med ris! Båda killarna åt en portion med pannkaka och en varsin portion med korvstroganoff, så båda slank ner minsann ;)
Har fixat färdigt hallen nu också, tror jag i alla fall..hinner säkert lägga till något! Och sen har jag sett att det finns intresse av att se hur vi bor, jättekul! Kan fixa det senare.
Nu har jag precis lagt en febrig Vincent och när jag kom tillbaka till vardagsrummet så låg min utslagna krigare på soffan och sov <3 Vi som skulle spela memory innan han skulle sova :)
Efter att vi hade lämnat storebror på dagis så bädda jag ner Vincent i vagnen och tog en promenad bort till Willys för att köpa blöjor och andra nödvändigheter! Träffa på min (en av dom) äldsta barndomsvänner. Jag visste att han hade en dotter för att vi träffades på en av kurserna man gick när Maximilian låg i magen och då berätta han att han skulle få en dotter, men nu hade han en son också på 2 år, galet!
Nu har lilla Picki ätit macka, bulle och druckit fruktsoppa (tur att något går ner i alla fall) och strax ska vi klä på oss och hämta M. Och ikväll SKA jag ta tag i vår klädkammare, alltså jag blir  g a l e n. Måste köpa bättre förvaring också!
Puss på! (Föressten, min nya telefon är gryyyym!;))
Vart inget mer bloggande igår för C kom förbi och höll mig och Maximilian sällskap <3 Har testat att blogga från mobilen också, men jag hittar ingen app till Android för blogg.se.....Någon som vet kanske?!
Idag är jag hemma med en sjuk Vincent. Han är såå förkyld och har haft feber hela natten. Nu ligger tempen på 37,7, så vi kramas i soffan och väntar på att storebror ska vakna :) Får se om han vill vara hemma med oss eller gå till dagis några timmar, tror faktiskt att han väljer dagis och kompisarna :P
(Picki blir 18 månader idag också, så nu har vi en "riktig" 1½ åring här hemma, även om han har fått vara det i några månader hehe)

Kidsen är hemma och min kära far har varit här och hjälpt oss att få upp gardinerna igen och lite annat. Han köpte med sig en verktygslåda med en massa grejer i som man kan behöva och en ny skruvdragare. Tack Papi <3
Sitter och pillar med min nya telefon nu, så uppdaterar senare igen!

Vi har haft tacomys, ätit paj m. Vaniljsås till efterätt & kramats i soffan.
Nu är vi nere i tvättstugan och ska hämta upp det sista..jag är så trött och vill bara upp, tända en massa ljus och krypa ner i sängen och ligga o prata lite innan vi ska sova! Men snart så, inte så mkt kvar :)

Igår vi på lite födelsedagsfirande hos vår goda vän Adam! Det bjöds på en massa god mat och tilltugg samt en himmelsk choklad efterätt, mumsigt värre var det ;)
Vi drack, skratta och dansa fram till 12-slaget innan vi styrde kosan mot Hotellet. Var där tills dom stängde och sen gled vi vidare mot Sollan där det blev några fler drinkar och dans tills jag kände att det räckte och ville åka hem med min underbara man <3

Och jag läängtar så mycket tills imorgon :)))) Då ska jag hämta mina prinsar och då ska vi gosa hela veckan! Förutom när vi måste vara på jobb/dagis då :)
Fast den här veckan så har vi hunnit träffats 3ggr så den här veckan har varit lite lättare än dom tidigare <3

Igår låg vi i sängen hela dagen (klev upp kl 18:30) åkte och träffa några tullinge boys, sen handla och åkte hem o laga en god middag!
Idag så får vi se vad dagen bjuder på..ikväll ska vi i alla fall på födelsedagsfest/utgång. Men jag har sån mensvärk, tredje dagen nu, och magen är svullen som jag vet inte vad.. Hoppas jag inte ser gravid ut i min tajta klänning jag ska ha ikväll haha!
Nej men det är faktiskt inte kul. Man märker att min kropp har klarat sig bra utan mens ett bra jävla tag och nu vet jag inte om det är mina nya p-piller som förvärrar allt..

Ska nog ut på en promenad innan det är dags för lunch, dusch och sen kvällsjobb! Var skönt att komma hem tidigare igår och kunna ha en kväll tillsammans med C och sen är det bara att jobba sent till torsdag och sen är vi lediga <3
Hade varit mysigt att ha långhelg tillsammans med barnen, men det var oturligt nog inte min vecka.. Men jag ska nog hinna pussa lite på dom innan ändå! :)

Ha en fin dag alla, puuss!



Och glöm inte, AVUNDSJUKA ÖGON BLIR ALDRIG MÄTTA, som en vettig människa skrev till mig.

Och så var det tillbaka till vardagen igen! Som tur är så får vi ju långhelg :)
Imorse efter att jag hade lämnat och pussat mina älsklingar hejdå för denna vecka så gick jag hem och släppte in målarkillarna. Nu får jag det äntligen fint hemma och slipper se dom där äckelväggarna som vi har nu, känns skönt!
Nu har jag precis kommit hem till C efter att ha jobbat. Han är och tränar och jag sitter här och känner mig rastlös...men jag har bestämt mig för att göra något sim jag aldrig gör...dvs INGENTING! Får se hur länge jag står ut ;)

Igår var vi iväg på en massa äventyr och dagen avslutades med en krock med ett rådjur. Det kom en mötandes bil precis när vi körde in i den stackaren så jag trodde att vi krockade med bilen, såg bara att det vart ljust och sen sa det pang! Barnen förstod ingenting som tur var. Jag och C sa inget om vad som hade hänt heller direkt, men när jag steg in i bilen igen så sa Maximilian: "Mamma var det mycket blod! Stack det ut några ben?" vart helt ställd och svarade att nej det var inte mycket blod och att det inte var någon fara..vad säger man liksom?
Men allt gick bra med oss, som tur var! Jag är bara glad att inte C och föraren i den andra bilen tappa kontrollen för då hade vi krockat med varandra, usch vad hemskt!

Idag har jag röjjt alla möbler från väggar i sovrummet och vardagsrum och tömt hela hallen, för imorgon börjar dom att måla om hela lägenheten wiieee!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/890765/images/2012/pic_196482948.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/890765/images/2012/pic_196482948.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/890765/images/2012/pic_196482948.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/890765/images/2012/pic_196482948.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/890765/images/2012/pic_196482981.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/890765/images/2012/pic_196482981.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/890765/images/2012/pic_196483000.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/890765/images/2012/pic_196483000.jpg" class="image">