liten börjar bli stor

0kommentarer

Även om jag vill/tycker att Max ska vara min lilla bebis så betyder det ju inte att han är just en BEBIS. Man märker för varje dag hur stor han börjar bli nu och när man tänker tillbaka till början av det här året och hur mycket han har utvecklats på så kort tid! Och nu när han har slutat med välling på kvällen sedan ca 4 veckor tillbaka och även slutat sova middag på dagis sen 2 veckor tillbaka. Hemma har han iofs inte sovit middag på dagarna i några månader nu.. Just nu är han den enda på sin avdelning som inte sover middag, men fröknarna säger att han blir så stolt när dom lägger dom andra barnen och sen får han vara med och bygga ihop hyllor, städa undan leksaker, följa med till kontoret och skriva ut papper. Sen sitter dom ju och läser sagor eller lyssnar på musik också och myser lite såklart.

En annan sak är också nu när han sitter och tittar i leksakstidningarna med sin penna och ritar ringar på dom leksaker som han önskar sig, så gjorde han inte till sin 2-års dag t.ex och den var ju för bara 4 månader sen! Då var det mest Vi som bestämde vad han skulle önska sig. Men nu när han sitter där och ska kryssa i vad han önskar sig så är det ju inte varje sak på alla sidorna han ritar på, utan det är ju just på dom sakerna han verkligen Vill Ha, t.ex Spindelmannen gubbar, Toy Story gubbar, radiostyrd bil, Lego osv.. Det var som häromdagen när han satt med den ena tidningen och peka på en stor musse pigg nalle och sa att han ville ha den, men när jag förklara att det bara var en nalle och ingen liten musse pigg gubbe som man kan leka med då rita han ett stort kryss över den och sa att han inte ville ha den längre, haha!

Eller när man skäller på honom när han gör något som han inte får göra och han skäller tillbaka på en, eller när han springer bort till godisavdelningen och  roffar åt sig en påse och skriker att han visst ska ha den fast man har sagt nej och man får gå ut därifrån med en hängandes Maximilian i ena benet. Det är kärlek det!

Allt går så fort och snart springer väl Vincent också runt här och skriker att han ska ha spindelmannen kläder och gubbar precis som storebror gör nu..

Fast Maximilian kommer alltid att vara min bebis, även när han är 15år och det är mopeder och tjejer som gäller ;-)

Kommentera

Publiceras ej