pyssel

2kommentarer

Jag och Maximilian har suttit och pysslat lite, eller det slutade med att jag själv fick göra klart allt! När Vincent föddes och folk kom och hälsa på och hade med sig presenter så hade alla med sig en liten grej till Max också för att han inte skulle känna sig utanför. Och då fick han något som heter "Super Clay Racerbilar" och så fort jag hade öppnat kartongen med grejerna i så fattade jag varför det står på framsidan är det är från 5år..... Men jag kunde ju inte säga att vi skulle göra det en annan gång nu när han har tjatat så länge och jag gav äntligen med mig.
Det var så pillrit och man fick "bygga" varje grej fort, för 'degen' eller vad man ska kalla det torkade ganska snabbt och annars så fäste inte allt på varandra.. Inte det lättaste för en 2-åring och jag rekomenderar det INTE till någon under fem bast! Max drog efter 20min då hade han pysslat klart tyckte han. Så jag fick göra klart allt själv, tog typ en timma och det hade jag igentligen ingen lust med......Slängde bara ihop allt lite fort innan Vincent skulle vakna igen.



















UPPDATERING KL 16:25
Ca 30min efter att jag hade skrivit här på bloggen så kom jag in i köket och hittade massa små delar på golvet av det jag hade gjort..Max hade klättrat upp på bänken och dragit sönder ALLT.......suck! Var bara att kasta i soporna.

2 kommentarer

Anonym

11 Dec 2010 14:05

Oj vad jag blir impad, det där klara du med glans..kram fammis

Sandra

12 Dec 2010 12:14

Jag hade också reagerat som dig Hehehe....

Men va skönt att det inte märks något på Max!



Vi får ta och ses någon dag tycker jag, när Theodore är helt frisk så småkillarna får träffas. Inte för dom leker men ja :)



Kommentera

Publiceras ej