inskolning på dagis; dag 1

2kommentarer

Idag har vi varit på dagis/förskola en timma. Och det gick ju bra.. Maximilian och den andra nya tjejen som också ska börja lekte och bekanta sig med alla leksaker osv. Sen hann dom kivas om bilarna, vem som skulle åka först i rutchkanan och vem som skulle gå upp först i trappan. Så ljudnivån varierade, det var två starka viljor där ;-) Sen kom alla dom andra barnen in och Max och en annan kille började leka direkt, så det kändes mycket bra :-) Han kom fram till mig och R en gång, men det var bara för att ge mig bilen, sen brydde han sig inte ett smack om oss. När det var dags att gå så ville han inte följa med...han ville vara kvar och leka. Men det var inga tårar eller så, bara lite protest när ytterkläderna skulle på, hehe.

Imorgon ska vi vara där mellan 10-11 igen och samma sak på fredag. Sen nästa vecka så kommer Max att vara kvar längre och det blir att försöka vila och äta där också. R ska få sy kläder till en liten handdocka imorgon, HAHA!.. Dom har en varsin liten docka när dom har samling och sjunger. Fast om jag känner R rätt så är det nog Jag som får sy dom där klädernai morgon ;-)

2 kommentarer

millan

13 Jan 2010 12:51

haha gud va kul de där med handdockan;) va kul att de verkar gå bra=)) dom har ju de så bra på dagis o inskolningen är jätterolig=) kram på er

Denise

23 Jan 2010 17:21

aaw vilken söt bild :)

Kommentera

Publiceras ej